Hej hej, to som čítal, ale odvtedy už ubehlo 1,5 roka a objavil sa len tento jeden prípad (o iných neviem).GothaR napísal:Mali problemy: http://www.hojko.com/post1300382.html#p1300382
Ale neviem ako je to teraz, ja by som to neriskoval.
g2play.net - skusenosti
Re: g2play.net - je to fake?
rados915: ked si predobjednas a cena sa zmeni, platis cenu za ktoru si si to objednal, posta z UK trva priblizne 4dni, tych 27.99€ je uz s postou, posta je 3.5Libry
Dobre a máte niekto skúsenosti už s týmto shopom?Toy M@ch!n3 napísal:rados915: ked si predobjednas a cena sa zmeni, platis cenu za ktoru si si to objednal, posta z UK trva priblizne 4dni, tych 27.99€ je uz s postou, posta je 3.5Libry
uz mam odtial objednanych cez 20hier, nikdy ziadny problem, patit sa da kartou alebo cez paypal, baliky su posielane na podpis
Ja kupujem na g2play.net hry a nezaznamenal som ziadne problemy. Rovnako ani moji znami, ktory tam tiez kupuju.
A nevieš ako je to so steamom? Bude sa dať pridať na steam či nie?Toy M@ch!n3 napísal:uz mam odtial objednanych cez 20hier, nikdy ziadny problem, patit sa da kartou alebo cez paypal, baliky su posielane na podpis
vsetky MW2 verzie su na steam, aj tie krabicove
No tak som to objednal. Celkovo 29 Eur. Chcelo to overiť kartu, tak mi to strhlo 1 Euro. Lenže stránka zamrzla, tak som to musel spraviť znova a strhlo ďalšie euro. Budú mi tieto 2 eurá pripísané naspäť na účet alebo budú započítané v tých 29 eurách? Moc sa v tomto ešte nevyznám.Toy M@ch!n3 napísal:vsetky MW2 verzie su na steam, aj tie krabicove
mali by ich vracat, ak nevratia to 1€ ked to zamrzlo tak im skus napisat 
-
Corn Flake
Guru wannabe
a asi sa nedá objednať na dobierku že by mi prišiel key v obálke a ja by som zaplatil až poštárke?
-
webmasterr
Medium Professional
takisto mam odtial asi 8 hier medzi inymi aj CoDMW a ide v pohode uz niekolko mesiacov 
Tak som zvedavý, kedy to budú mať na sklade v tom ShopTo a kedy to asi príde. Dúfam, že čoskoro.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Kto by mi pls daroval za 3,5€ Cs z g2play? Dám zaňho acc na Medal of Hono 2010 multiplayer beta...
http://www.hojko.com/v-medal-of-honor-m ... 43306.html
http://www.hojko.com/v-medal-of-honor-m ... 43306.html
ak mi zoženieš Gmod na steam tak ti to cs kúpim 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skús tento mód http://store.steampowered.com/app/90024/
Neviem aký je medzi nimi rozdiel...
Neviem aký je medzi nimi rozdiel...
myslím klasický garrys mod, nedávno bola veľká rozdávačka steam kódov na túto hru 
za koľko by mi mal prísť kľúč? už som objednal asi pred dvomi hoinami, mejly mi prišli, status je "processed" a stále nič...
A dakto písal že do 15 minút
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2010, 12:35)
Aha, nevšimol som si že je ten klúč v mejli... Čo ma však zaskočilo, že ten klúč je už používaný
Riadny oser
A dakto písal že do 15 minút
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2010, 12:35)
Aha, nevšimol som si že je ten klúč v mejli... Čo ma však zaskočilo, že ten klúč je už používaný
Riadny oser
-
Corn Flake
Guru wannabe
To sa stáva... Napíš im mejla atď a oni ti pošlú nový
Hej písal som... Ale narozdiel od toho čo som tu čítal že vám obratom poslali cdkey tak odomna chcú celkom zložité postupy rôznych screenshotov a tak
uvidíme
//Tak nakoniec je všetko v poriadku
uvidíme
//Tak nakoniec je všetko v poriadku
Kto by zobral so mnou tú Norton 360 licenciu? Na 3 pc, pre jedného to je okolo 5,70€ či tak nejak..