No tak čo si o tom tajnom projekte myslíte? Ja dúfam že to bude BOMBAIceFrog a Valve na nás niečo chystajú a to už od októbra. Čoskoro sa dozvieme, čo majú za lubom
Valve a tvorcovia DOTA chystajú spoločný projekt !!!
-
Corn Flake
Guru wannabe
Valve a tvorcovia DOTA chystajú spoločný projekt !!!
http://ve3d.ign.com/articles/news/54587 ... unced-Soon

Re: Valve a tvorcovia DOTA chystajú spoločný projekt !!!
jednie asi nieco take. Inak Dotu by som si vedel predstavit este ako dalsie BG vo WoW. No mozno to bude nieco na ten sposob.
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
kazdopadne, remake Team Fortress dopadol velmi uspesne, co myslite, ako dopadne remake DotA? 
Hmmm no neviem neviem, IceFrog ma divne zmyslanie. Podla mna uz je na podobnu vec neskoro, remake DotY uz na trhu je a aj za ten kratky cas co sa skoncil betatest ma za sebou obrovsku komunitu. A treba povedat ze je spracovany dokonale, skutocne ani neviem co by sa tam este dalo pridat alebo zlepsit, takze ak chce IceFrog robit podobnu vec tak neviem preco daval S2 Games know-how a povolenie pre vydanie HoN. Asi necakal ze to bude mat az taky uspech, inak si to vysvetlit neviem. Kazdopadne bude tazko prekonat latku nastavenu HoN a este tazsie presvedcit hracov ktory si uz raz na prechod zvyknut museli, aby si zvykali znova...
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ale podľa mňa to nebude remeake doty. Bude to niečo. Proste niečo ale myslím že to bude dobré...
A ak to bude remeake tak bude asi v Source 2 engine alebo čo to má výjsť...
-
lekoklatik
VIP
Prečo si všetci myslia že keď je niečo nové, automaticky to musí mať nový engine? Čo je zlé na terajšom engine na ktorom funguje HL2?
Co je zle ? Ked niesi slepy tak si urcite vsimnes zastaralost. Na tuto dobu to uz jednoducho neni postacujuce.lekoklatik napísal:Prečo si všetci myslia že keď je niečo nové, automaticky to musí mať nový engine? Čo je zlé na terajšom engine na ktorom funguje HL2?
No v porovnani s hnusom (ked hovorime o grafike) na konzolach je natom este source engine relativne dobre...
-
Qerten
Medium Star
Ani nie. Podla mna to bude nieco premakane, na lepsom engine ako je LoL, na menej vypiplanom engine ako je HoN, pretoze je fail hrat multiplayerom zameranu hru na tak "silnej" grafike aku ma hon a este k tomu predaj cez steam + achivementy a komunikacia komunity cez steam bude imba, treba si len pockat na oktober na dalsie prehlasenieGangy napísal:Hmmm no neviem neviem, IceFrog ma divne zmyslanie. Podla mna uz je na podobnu vec neskoro, remake DotY uz na trhu je a aj za ten kratky cas co sa skoncil betatest ma za sebou obrovsku komunitu. A treba povedat ze je spracovany dokonale, skutocne ani neviem co by sa tam este dalo pridat alebo zlepsit, takze ak chce IceFrog robit podobnu vec tak neviem preco daval S2 Games know-how a povolenie pre vydanie HoN. Asi necakal ze to bude mat az taky uspech, inak si to vysvetlit neviem. Kazdopadne bude tazko prekonat latku nastavenu HoN a este tazsie presvedcit hracov ktory si uz raz na prechod zvyknut museli, aby si zvykali znova...
Este k tomu, smotna DotA potrebuje remake ako sol, pretoze samotne programovanie musi byt dost obtiazne, ten engine uz nepostacuje - tusim sa nedaju spravit uplne vsetky navrhy ktore podali uzivatelia.
Huh?Qerten napísal:pretoze je fail hrat multiplayerom zameranu hru na tak "silnej" grafike aku ma hon
Tak vela hier si potom na konzolach nehral.cubix napísal:No v porovnani s hnusom (ked hovorime o grafike) na konzolach je natom este source engine relativne dobre...
-
uplink
VIP
K tomu enginu, je fakt že jediný engine ktorý momentálne nestárne už slušných pár rokov je U3 engine. Source si už svoje "odbúchal", ale stále nepatrí do starého železa. A konzolky majú svoje limity, ale tie spočívajú len v šikovnosti programátorov, samozrejme nepodporujú 32x FSAA neviem akú anistropiu a podobné featury ako je PS4+ a pod, ale taký God of War 3, Uncharted 2, alebo GoW 2 a teraz 3 na x-box dokazujú že majú stále dosť potenciálu.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No tak bude sa to volať DOTA. Som myslel že to bude niečo nové, ale asi to bude len v novom engine.
Vytvoril som o tom tému. http://www.hojko.com/dota-od-valve-t145618.html
Môžete lock.
Vytvoril som o tom tému. http://www.hojko.com/dota-od-valve-t145618.html
Môžete lock.