SpeedFan

Informácie o software, ankety...
felko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

SpeedFan

Príspevok od používateľa felko »

Vedeli by ste mi niekto povedat preco v speedFane mi neukazuje teplotu GPU ale everest mi ju ukaze?...a preco mi nejdu manualne nadstavit otacky ventilatora..ked by vedel niekto poradit tak piste dik
Prílohy
SpeedFan v.4.40
SpeedFan v.4.40
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: SpeedFan

Príspevok od používateľa uplink »

Speedfan ak si prečítaš F.A.Q. a ofi fórum, tak má veľmi veľa nedostatokv, nie je tomu tak, že by to boli chyby, ale sa jednoducho autorovi buď nechce, alebo nepáči ten ktorý výrobca, alebo chipset a tak to jednoducho odignoruje. Na niektorých strojoch dokonca ľúbi speedfan mrznúť a pod. Čiže sa tým netráp a nahoď iný software :) ja používam na CPU temp core temp a na gpu ati tray tools.

V kocke ide o to či máš dosku koncipovanú ako south bridge a north bridge, alebo čisto len single dye chipset, to je jeden z faktorov, ďalší je ako sú prepojené senozormi a ako si to "prekladá" speedfan. Je tam moc faktorov, aby sa dalo jasne povedať nejde Ti to preto a preto, jednoducho zvol iný soft, ináč niekedy helfnú drivery na chipset.
felko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa felko »

oki dik vyskusam este tie driveri a ked nie tak najdem nieco ine:)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Ako som pisal TU, tak to vypada, ze mam problem s CPU, nahodil som speedfan, aby som zistil hodnoty.

Ako vidiet v prilohe, mam tam 2x polozku CPU, jedna je 56°C a druha 154°C, ako viem, ktoru brat do uvahy?
Je tam C2D E8400 @ 3,0GHz s chladicom Scythe Ninja

To zamrzanie sposobuje Battlefield 3, ziadnu inu aplikaciu som nenasiel. Single mozem hrat cely den, je tam 50% load cpu a nic, ale ked zapnem multiplayer a velku mapu pre 64hracov, tak tam je ~100% load a po 15-40min to sekne a musim reset.
Pogooglil som, viac ludi ma s tym problem, ale v testoch cpu si aj ten moj este stoji obstojne v BF3, jedine co ma napada, ze testy su robene na single hre nie multi.

Diky za rady :)
Prílohy
Bez názvu.png
Napísať odpoveď