SpeedFan
SpeedFan
Vedeli by ste mi niekto povedat preco v speedFane mi neukazuje teplotu GPU ale everest mi ju ukaze?...a preco mi nejdu manualne nadstavit otacky ventilatora..ked by vedel niekto poradit tak piste dik
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: SpeedFan
Speedfan ak si prečítaš F.A.Q. a ofi fórum, tak má veľmi veľa nedostatokv, nie je tomu tak, že by to boli chyby, ale sa jednoducho autorovi buď nechce, alebo nepáči ten ktorý výrobca, alebo chipset a tak to jednoducho odignoruje. Na niektorých strojoch dokonca ľúbi speedfan mrznúť a pod. Čiže sa tým netráp a nahoď iný software
ja používam na CPU temp core temp a na gpu ati tray tools.
V kocke ide o to či máš dosku koncipovanú ako south bridge a north bridge, alebo čisto len single dye chipset, to je jeden z faktorov, ďalší je ako sú prepojené senozormi a ako si to "prekladá" speedfan. Je tam moc faktorov, aby sa dalo jasne povedať nejde Ti to preto a preto, jednoducho zvol iný soft, ináč niekedy helfnú drivery na chipset.
V kocke ide o to či máš dosku koncipovanú ako south bridge a north bridge, alebo čisto len single dye chipset, to je jeden z faktorov, ďalší je ako sú prepojené senozormi a ako si to "prekladá" speedfan. Je tam moc faktorov, aby sa dalo jasne povedať nejde Ti to preto a preto, jednoducho zvol iný soft, ináč niekedy helfnú drivery na chipset.
oki dik vyskusam este tie driveri a ked nie tak najdem nieco ine:)
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako som pisal TU, tak to vypada, ze mam problem s CPU, nahodil som speedfan, aby som zistil hodnoty.
Ako vidiet v prilohe, mam tam 2x polozku CPU, jedna je 56°C a druha 154°C, ako viem, ktoru brat do uvahy?
Je tam C2D E8400 @ 3,0GHz s chladicom Scythe Ninja
To zamrzanie sposobuje Battlefield 3, ziadnu inu aplikaciu som nenasiel. Single mozem hrat cely den, je tam 50% load cpu a nic, ale ked zapnem multiplayer a velku mapu pre 64hracov, tak tam je ~100% load a po 15-40min to sekne a musim reset.
Pogooglil som, viac ludi ma s tym problem, ale v testoch cpu si aj ten moj este stoji obstojne v BF3, jedine co ma napada, ze testy su robene na single hre nie multi.
Diky za rady
Ako vidiet v prilohe, mam tam 2x polozku CPU, jedna je 56°C a druha 154°C, ako viem, ktoru brat do uvahy?
Je tam C2D E8400 @ 3,0GHz s chladicom Scythe Ninja
To zamrzanie sposobuje Battlefield 3, ziadnu inu aplikaciu som nenasiel. Single mozem hrat cely den, je tam 50% load cpu a nic, ale ked zapnem multiplayer a velku mapu pre 64hracov, tak tam je ~100% load a po 15-40min to sekne a musim reset.
Pogooglil som, viac ludi ma s tym problem, ale v testoch cpu si aj ten moj este stoji obstojne v BF3, jedine co ma napada, ze testy su robene na single hre nie multi.
Diky za rady