FIFA World Cup South Africa 2010

O športe...

Kde skonči Slovensko na MS 2010?

Hlasovanie ukončené 10 júl 2010, 19:33

v skupine
65
39%
v osemfinále
62
37%
v štrvrťfinále
19
11%
v semifinále
5
3%
vo finále
16
10%

Celkom hlasov: 167

Adry
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: FIFA World Cup South Africa 2010

Príspevok od používateľa Adry »

Skolacik napísal:ono to nie je nabehana vzdialenost, ale prekonana vzdialenost..rata sa tam beh, sprint, chodza,proste vsetko...a myslim ze to meraju pomocou kamier...ale nejaky presny princip netusim...
čipy v chráničoch ;)

inak doteraz neverim
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

hamsik hral tento zapas velmi dobre. behal, bojoval, prihraval, strielal, dokazal na seba naviazat hracov... Vy co to nevidite by ste si mali pozriet zapas este raz. A ked vam ani to nestaci, pozrite si na fifa.com statistiky zapasu a uvidite zo vo viacerych ukazovatloch bol na tom velmi dobre. A mimochodom v ramci Castrol Index hodnotenia je z nasich hracov postaveny najvyssie, cize ty co vravite ze hamsik vcera kazil (samozrejme nieco pokazil, nevyslo mu vsetko do coho kopol), tak ste neobjektivni, pripadne az zaujati ;)
Adry napísal:čipy v chráničoch ;) ...
Mas o tom aj nejake info, alebo len tak srielas od buka, imho sa mi to zda ako sprostost najhrubsieho zrna, lebo kazdy hrac chce mat chranice co najlahsie atd a pochybujem ze by sa podarilo vyrobit chranic ktory by bol taky lahucky a pritom by dokazal ochranit chip pred nastrahami protihracovych noh
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

šak to stačí normalny gps mini modul a môžu merať
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No po vcerajsej euforii mozem zapas hodnotit trochu objektvinejsie a racionalnejsie, takze aby sme zostali nohami na zemi musim povedat ze nasi odviedli nadstandartne vykony ale na druhu stranu Taliani na tochtorocnych MS boli tragicky. S trochou nadsazky by sa to dalo povedat ze ani nie ze my sme boli tak dobry ale Taliani tak strasne slaby. My sme proste hrali najlepsie jak sme mohli svoj standard a taliani zase asi najhorsie jak mohli. Pisem to aj preto lebo dalsi super je Holandsko, ktore sice tento rok nehraje nejak zvlast utocne ale svoju silu ma a obavam sa ze v tejto faze MS by sme mohli od nich dostat aj dost nepekny vyprask.

K tomu Hamsikovy, osobne si myslim ze je velmi predcenovany a treba pochopit ze jedna vec je hrat v slabej reprezentacii a druha v primernom talianskom muzstve. Osobne si myslim ze ak by Hamsik mal ist do velkoklubu tak sa nepresadi. Ale vcerajsi vykon by sa nedal povazovat za slaby ale tiez ani za nejak zvlast oslnivy (behat neznamena vsetko), jednoducho povedane splnil to co splnit mal ale nic viac nepridal.

Z hrajucich hracov sa mi nepozdaval asi iba Stoch, nepochopil som to ako ho mohol presprintovat Magio a tiez vtedy ked mal sebcit (ked uz bol v sestnastke) tak nepochopitelne centroval.

Najlepsi zrejme Kucka a Vitek, tam neni o com. Vitek takmer vsetky hlavickove suboje vyhraval, Kucka si dokonale splnal defenzivne povinnosti a popri tom este stihol aj nieco vpredu vymysliet. Tiez dobre hrali aj Zabavnik a Jendrisek, nerobili vela zbytocnych chyb.

Co ma ale opat sklamalo bola aj napriek tomu vsetkemu stale mala bojovnost. Stoch vypustil jeden sprint ked si myslel ze loptu nestihne a pri tom by ju kludne stihnut mohol, to iste aj Hamsik v druhom polcase.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, taliani včera narobili kopec kiksov, do čoho kopli, to im nevyšlo... aspoň prvých 75min zápasu určite. Na druhú stranu, naši nie sú žiadni šampióni, ale na svoje kvality predviedli nadštandardný výkon. Keby taký výkon predviedli aj proti Paraguaju (napádanie súpera, behanie), bola by to určite minimálne remíza. Ale to už je tak so slovenským futbalom, na jednoduchších súperoch pohoríme a proti favoritovi takto.

Ale inak mám pocit, že v jednej veci sú naši futbalisti jedinenční.. a to v počte tetovaní.. ehm! :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

nezabúdajte nato že to je veľmi mladé mužstvo, 5ti hráči pod 23 rokov. Ich najlepšie obdobie eštelen príde
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pre tych co este nevideli :)
Prílohy
36377_1289972541084_1583356131_30629502_6023501_n.jpg
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Tu pekne vidno jak mu Mucha zavesil :D

Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

jak keby ho koplo 220v :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja tieto teatrálne pády nikdy nepochopím, keby aspoň mysleli na to že sa na to pozerá neviem koľko milionov ľudí ale asi je to v móde, tak isto aj údery lakťom/rukou do tváre, trestal by som to tvrdšie, lebo to ani nie je prirodzené mať tie ruky pri súboji tak vysoko, ešte pri hlavičkách pochopím ale pri behu?
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Hamsik robil tzv. neviditelnu pracu.....skvelu pracu a je mi luto, ako ho citatelia SME ohodnotili...viď v prilohe

Mimochodom (tiez na sme) sa mi pacia tie fotky zo zapasu...az mi dodavaju energiu :) :)

http://futbal.sme.sk/c/5437456/slovaci- ... inale.html
Prílohy
Hodnotenie.JPG
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Mimochodom, kedže sa tu tak pretriasa Hamšík, kto by chcel môže si pozrieť archív tv JOJ v relácií exclusiv vysielanej 7.3.2010 bol Marek pozvaní na interview. Oplatí sa popozerať.

A Vôbec Hamšíka neodsudzujem, pretože je príkladom pre veľa dorastencov hrajúcich Futbal a to je podstatnejšie ako to, že sa prezentuje v reklámach a podobne :D.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Maki napísal:hughito: ale hovno... hamsik drzi loptu, berie lopty, dava milimetrove prihravky ked treba... a okrem toho... chcem teba vidiet ako behas na majstrovstvach po celej sezone, pomedzi to kvalifikacia atd... sak aj psychicka unava je unava
To tvoje chcem teba vidieť keby...nebojsa, ja by som behal, keby som bol profesionálny futbalista a celý život nerobil nič iné len kopal do lopty a behal.

Ja nie som voči nemu zaujatý, ale každý objektívny priaznivec musí vidieť, že celkovo podáva v reprezentácii Hamšík priemerné až slabé výkony.

Sledujte, ako skončia lopty, ktoré idú cez neho.

Naši futbalisti ako celok hrali perfektne, ale netreba mať zas ružové okuliare a nevidieť aj slabšie stránky.
Napríklad kondícia bola dosť slabá, síce Taliani tiež nič moc, ale aj tí ju mali lepšiu. Keby sa hralo ešte 5 minúť, tak dostaneme tretí gól. Ja tomu celkovo moc nechápem, veď prestávku mali, sú to profíci a nevládzu po 70-75 minútach aktívnej hry. To sa nedá porovnať s takými Japoncami alebo juhoamerickými hráčmi, ktorí behajú a aktívne forčekujú celých 90 minút.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pozrel som si zapas zo zaznamu a po vasich prispevkoch som sa zameral na Hamsika. Suhlasim s tym, ze jeho vykon bol priemerny. Vela lopt stratil, pokazil vela prihravok. Na druhu stranu vela lopt vybojoval a niektore prihravky mali oci. Ale to je asi vzdy tak, len jeden kritik sa sustredi na pozitivnu a druhy na negativnu stranku veci. V com urcite najviac pomohol muzstvu je jeho pohyb. V spolupraci s ostatnymi hracmi dobre tlacili na Talianov a nedavali im moc priestoru na dychanie. Treba ale suhlasit aj s tym, ze Taliani boli do 70min slaby ako caj (co je ciastocne vysledok nasej dobrej hry)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Je to aj tým, že sa okolo Hamšíka robí strašné haló, je vrazený v každej reklame, kapitán, všade samí Hamšík - hviezda z talianskeho Neapolu, takže potom človek povedome od neho očakáva aj dobré výkony. Ale aj tak si nemyslím, že by som mu krivdil, pochváliť ho môžem za tú gólovú prihrávku, ktorá je samozrejme najdôležitejšia, takže tým si to vykompenzoval.
Adry
Light Professional
Light Professional

Skolacik napísal:hamsik hral tento zapas velmi dobre. behal, bojoval, prihraval, strielal, dokazal na seba naviazat hracov... Vy co to nevidite by ste si mali pozriet zapas este raz. A ked vam ani to nestaci, pozrite si na fifa.com statistiky zapasu a uvidite zo vo viacerych ukazovatloch bol na tom velmi dobre. A mimochodom v ramci Castrol Index hodnotenia je z nasich hracov postaveny najvyssie, cize ty co vravite ze hamsik vcera kazil (samozrejme nieco pokazil, nevyslo mu vsetko do coho kopol), tak ste neobjektivni, pripadne az zaujati ;)

Mas o tom aj nejake info, alebo len tak srielas od buka, imho sa mi to zda ako sprostost najhrubsieho zrna, lebo kazdy hrac chce mat chranice co najlahsie atd a pochybujem ze by sa podarilo vyrobit chranic ktory by bol taky lahucky a pritom by dokazal ochranit chip pred nastrahami protihracovych noh
Aktívne hrajem futbal už nejaký ten rok, takže o tom viem + občas to mávame na zápasoch aj my ;)
a inak čipy už dávno nie sú makro záležitosťou

//inak neviete kde sa da pozriet zaznam? takyto zapas sa oplati pozriet aj 10x :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Neviem či sa mi to len zdá ale Merčiak komentuje POR - BRA ako keby mal ťažkú noc :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

jasne že nevládali ked behali celý zápas a potom vystriedal taliansky trener troch hračov pričom na Weiss st. vystriedal až ku koncu čo sa sice vyplatilo ale aj tak mal už v 80minute striedať musel vedeť že začnu byt ku koncu lebo im už bude všetko jedno a ked dali gol tam už dávno mal behať ml Weiss ktory by to aj s kopunkom vybehali za ostatných unavených
Adry
Light Professional
Light Professional

Fakt nikto nevie kde sa da pozriet zaznam? :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Adry napísal:Fakt nikto nevie kde sa da pozriet zaznam? :)
stv 3 opakuje zapasy v nocnych hodinach, ale presne neviem kedy
Napísať odpoveď