čipy v chráničochSkolacik napísal:ono to nie je nabehana vzdialenost, ale prekonana vzdialenost..rata sa tam beh, sprint, chodza,proste vsetko...a myslim ze to meraju pomocou kamier...ale nejaky presny princip netusim...
inak doteraz neverim
čipy v chráničochSkolacik napísal:ono to nie je nabehana vzdialenost, ale prekonana vzdialenost..rata sa tam beh, sprint, chodza,proste vsetko...a myslim ze to meraju pomocou kamier...ale nejaky presny princip netusim...
Mas o tom aj nejake info, alebo len tak srielas od buka, imho sa mi to zda ako sprostost najhrubsieho zrna, lebo kazdy hrac chce mat chranice co najlahsie atd a pochybujem ze by sa podarilo vyrobit chranic ktory by bol taky lahucky a pritom by dokazal ochranit chip pred nastrahami protihracovych nohAdry napísal:čipy v chráničoch...
To tvoje chcem teba vidieť keby...nebojsa, ja by som behal, keby som bol profesionálny futbalista a celý život nerobil nič iné len kopal do lopty a behal.Maki napísal:hughito: ale hovno... hamsik drzi loptu, berie lopty, dava milimetrove prihravky ked treba... a okrem toho... chcem teba vidiet ako behas na majstrovstvach po celej sezone, pomedzi to kvalifikacia atd... sak aj psychicka unava je unava
Aktívne hrajem futbal už nejaký ten rok, takže o tom viem + občas to mávame na zápasoch aj mySkolacik napísal:hamsik hral tento zapas velmi dobre. behal, bojoval, prihraval, strielal, dokazal na seba naviazat hracov... Vy co to nevidite by ste si mali pozriet zapas este raz. A ked vam ani to nestaci, pozrite si na fifa.com statistiky zapasu a uvidite zo vo viacerych ukazovatloch bol na tom velmi dobre. A mimochodom v ramci Castrol Index hodnotenia je z nasich hracov postaveny najvyssie, cize ty co vravite ze hamsik vcera kazil (samozrejme nieco pokazil, nevyslo mu vsetko do coho kopol), tak ste neobjektivni, pripadne az zaujati
Mas o tom aj nejake info, alebo len tak srielas od buka, imho sa mi to zda ako sprostost najhrubsieho zrna, lebo kazdy hrac chce mat chranice co najlahsie atd a pochybujem ze by sa podarilo vyrobit chranic ktory by bol taky lahucky a pritom by dokazal ochranit chip pred nastrahami protihracovych noh
stv 3 opakuje zapasy v nocnych hodinach, ale presne neviem kedyAdry napísal:Fakt nikto nevie kde sa da pozriet zaznam?