Mate Tattoo?
-
Murder_Inc
Star
Re: Mate Tattoo?
Moje tretie a posledné tetovanie na chrbte
Tetovalo sa na dvakrát po 5 hodín 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A co to akoze bude symbolizovat? Bo mi to prichadza kus odveci...
Nj aj mne...ako neber to zle, ale sto ludi sto chuti...ja tetovanie nemam, ale nevylucujem to v buducnosti...no an to by som musel mat nejaky dovod, a dal by som si tetovat len nieco co mi pride ako kus umenia, hoc by to bolo drahsie, ale pokym by som an to nemal tak si tam nedam hoc jaku somarinu...a hlavne, malo by to nieco pre mna znamenat...cize mam dost casu na premyslanie
Nemam rad tie tetovania typu kerka z katalogu, kde pridete do studia, daju vam pod nos sanon s obrazkami a vyber si....to neuznavam celkom...tetovanie ma byt podla mna jedinecne, a ma nieco znamenat pre danu osobu ktora ho nosi...davat si na ruku alebo hoc kde inde nieco, len preto aby som na plazi vyzeral cool mi nepride vhodne celkom....a to nehovorim o tom, ze tu kerku z katalogu moze na sebe nosti dalsich 100 ludi v okoli....
Nemam rad tie tetovania typu kerka z katalogu, kde pridete do studia, daju vam pod nos sanon s obrazkami a vyber si....to neuznavam celkom...tetovanie ma byt podla mna jedinecne, a ma nieco znamenat pre danu osobu ktora ho nosi...davat si na ruku alebo hoc kde inde nieco, len preto aby som na plazi vyzeral cool mi nepride vhodne celkom....a to nehovorim o tom, ze tu kerku z katalogu moze na sebe nosti dalsich 100 ludi v okoli....
V zivote by som si nenechal potetovat telo pretoze si svoje telo vazim a nechat si vpichnut farbivo pod kozu - to je priam nechutne! Ak chcem vyzerat inak, tak si radsej zmenim ucet, nagelujem vlasy, pouzijem melir, zmenim satnik ale nepotrebujem si vpichovat akesi svinstvo pod kozu. Ludia co to robia nemaju podla mna rozum a citia sa menejcennymi a potrebuju sa odlisovat od ostatnych.
Nj, mne pride priam buze**** davat si melir napriklad...ale sto ludi sto chuti...kazdy nech si robi co chce...a nikdy, ale nikdy si osobne nevytvaram nazor o ludoch podla toho ako vyzeraju, a ci su potetovany a ci maju cely ksicht zakryty piercingami...celkom ma ale mrzi, ze vacsina ludi to tak robi...
svizer: [irony] diky, nemam rozum a citim sa menejcenny
ked si mi to ozrejmil, uz viem preco som si daval to tetovanie... ved ja som potreboval ukazat svetu kto vlastne som.... [/irony]
a teraz vazne.... napadlo ta, ze tetovanie nieje len o tom co si napisal? ale niekedy sa clovek da tetovat preto, lebo chce na nieco spominat a kazdy pohlad na tetovanie mu to pripomenie? alebo ze chce svojim tetovanim nieco vyjadrit?... a nie kazdy si potrebuje zvysit sebavedomie tym,ze sa ukazuje na verejnosti stylom "aha aky som uzasny, mam tattoo" - ja mam napriklad tetovanie tam,kde ho zakryje aj tielko, necitim potrebu ho ukazovat... som rad ze tam je a vzdy sa potesim ked ho vidim, lebo mi pripomina preco som si ho tam dal... a ked si svoje telo tak vazis.. preco pijes vodu z vodovodu, preco dychas znecisteny vzduch? ved to telo tym nicis... chod niekam umriet, tak svojmu velavazenemu telu pomozes asi najlepsie...
a teraz vazne.... napadlo ta, ze tetovanie nieje len o tom co si napisal? ale niekedy sa clovek da tetovat preto, lebo chce na nieco spominat a kazdy pohlad na tetovanie mu to pripomenie? alebo ze chce svojim tetovanim nieco vyjadrit?... a nie kazdy si potrebuje zvysit sebavedomie tym,ze sa ukazuje na verejnosti stylom "aha aky som uzasny, mam tattoo" - ja mam napriklad tetovanie tam,kde ho zakryje aj tielko, necitim potrebu ho ukazovat... som rad ze tam je a vzdy sa potesim ked ho vidim, lebo mi pripomina preco som si ho tam dal... a ked si svoje telo tak vazis.. preco pijes vodu z vodovodu, preco dychas znecisteny vzduch? ved to telo tym nicis... chod niekam umriet, tak svojmu velavazenemu telu pomozes asi najlepsie...
-
pryja
Darca
Skus sa na to pozriet z inej stranky, kym zacnes urazatSvizer napísal:V zivote by som si nenechal potetovat telo pretoze si svoje telo vazim a nechat si vpichnut farbivo pod kozu - to je priam nechutne! Ak chcem vyzerat inak, tak si radsej zmenim ucet, nagelujem vlasy, pouzijem melir, zmenim satnik ale nepotrebujem si vpichovat akesi svinstvo pod kozu. Ludia co to robia nemaju podla mna rozum a citia sa menejcennymi a potrebuju sa odlisovat od ostatnych.
http://www.tetovanie.mysteria.cz/historia.htm
http://sk.wikipedia.org/wiki/Tetovanie
nejdem si davat presne tento vzor ale symbolizovat to nebude nic, proste sa mi to paci tak si to dam a nepotrebujem si tam davat datumy narodenia,svoje meno alebo kadejake trapne grecke zaklinadla a citaty
originalne to bude v tom ze to nik nema a aj tak kopu ludi tu pinda na tetovania len zo zavisti lebo doma im ich nedovolia 
mulatt napísal:nejdem si davat presne tento vzor ale symbolizovat to nebude nic, proste sa mi to paci tak si to dam a nepotrebujem si tam davat datumy narodenia,svoje meno alebo kadejake trapne grecke zaklinadla a citatyoriginalne to bude v tom ze to nik nema a aj tak kopu ludi tu pinda na tetovania len zo zavisti lebo doma im ich nedovolia
uplne stebou suhlasim
Co tam po historii tetovania. Sposob ako vyjadrit uctu napriklad k rodine, najma detom,vyrocia narodenia alebo svadieb,mena deti a ine veci, ktore si hlupaci davaju tetovat sa daju vyjadrit aj inym sposobom.Niekto toho moze olutovat a niekto nie a je to len jeho rozhodnutie ale o tom som nechcel, pretoze aj tetovanie sa da za urcitych okolonosti laserovym lucom uplne odstranit. Skor mi ide o to, ze ak si da niekto vytetovat datum svadby, ze ci je to pre niekoho skutocne take ohromne vyznanie lasky?Za vyznanie lasky povazujem to, ked si clovek vzdy spomenie na taketo vyrocie alebo ked si to clovek dokaze uctit pocas celeho roka tym ako sa s partnerovi sprava, ze dokaze doma navarit a upratat alebo ze dokaze partnera vziat na romaticku prechadzku, vecer alebo vylet. K tomu vsetkemu si nepotrebujeme hlupymi tetovaniami nicit telo a dokazovat si nieco ako ohromny dokaz lasky pretoze vytetovat datum si dokazu burani, narkomani a vrahovia aj vo vaznici v Ilave.
Prekrucas to uz na nieco ine...bavili sme sa o tetovaniach, nie o datumoch a menach...tak stoj si aspon za tym co pises, alebo nepis vobec.
Inac ked uz spominas ten laser...minule jeden typek si dal odstranit tetovanie laserom, dal za ot niekolko tisic libier, robi sa to na viac krat, a ked to akoze skoncili, vravel, ze mal take nepekne jazvy, ze hned zasiel do studia a dal si tie jazvy pozakryvat tetovanim...
Inac ked uz spominas ten laser...minule jeden typek si dal odstranit tetovanie laserom, dal za ot niekolko tisic libier, robi sa to na viac krat, a ked to akoze skoncili, vravel, ze mal take nepekne jazvy, ze hned zasiel do studia a dal si tie jazvy pozakryvat tetovanim...
aj tak je kazde tetovanie stale len kerka ci uz ma vyznam alebo ne..je len zaujimave ze ked si dal hojko na chrbat barta simpsna nik sa ho nepytal na vyznam
stavim sa ze keby tu prisiel bezny user s kacerom donaldom na chrbte tak ho znesiete pod zem ze co to ma na chrbte
-
hojko
Site Admin
mulatt: Tak ale uznaj, Bart je Bart a Kacer Donald je len obycajnym Kacerom Donaldom pre deti 
hojko: no ja som to uviedol ako priklad viem ze bart sa nerovna donaldovi ale ide o princip 
Moj kolega ma na ruke smolka tak neviem o ctom tocite...a pekneho modreho. 
-
-_-Hlavaty-_-
Novice
caute ... uz dlhsiu dobu sa chcem dat tetovat...rozmyslam nad tym obrazkom co je v prilohe.. len neviem na ake miesto na tele by sa mi to najviac hodilo ..rozmyslam nad pravym lytkom alebo ramenom ..co vy na to ? 
co ja na to? je to otrepane podla mna.
-
blitzkrieg
Professional
do konca roka by som chcel mať také rukávy ale myslím si že 12 € mi stačiť nebude