Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012

Diskusie na politické témy...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x

Príspevok od používateľa vendo »

beardie napísal:ak necitas noviny, tak si z neho ten jeho "kamarat" robil srandu
alebo si to vymyslel a ked sa v tom zacala sparat policia tak to zahral na "vtip" no nie?

je vela moznosti, neviem ktora je spravna ale ten clovek mi pride ako "podrazak" a "vlez-do-prdele"
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

SchYzo napísal:Matovic je obycajny saso co len keca..aj v tych jeho novinach co tu chodia do schranok, furt 90% z toho bolo len nadavanie na Fica a zvysok to boli take nerealne "navrhy" akoby ich vymyslal nejaky prvak na osobitke....
Presne tak. A podľa mňa je to banda arogantných namyslených hlupákov a vravte si čo chcete. Škoda, že fandovia SPS prešli k SaS. Aj tak nič nesplnia. Iba veci pre seba.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

To ma prekvapilo uz par dni po volbach, ze v SaS su nejaki 4 obycajni ludia, o ktorych som nic predtym nepocul. Ja z nich nemam dobry pocit, neviem vysvetlit preco, ale je to tak :) To snazenie sa podplatit Matovica moze byt kludne aj vymysel strany SaS, aby tak akoze odradili realne podnikatelske kruhy. Ktovie.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Frco napísal:To ma prekvapilo uz par dni po volbach, ze v SaS su nejaki 4 obycajni ludia, o ktorych som nic predtym nepocul. Ja z nich nemam dobry pocit, neviem vysvetlit preco, ale je to tak :) To snazenie sa podplatit Matovica moze byt kludne aj vymysel strany SaS, aby tak akoze odradili realne podnikatelske kruhy. Ktovie.
k vam asi nechodia tie regionalne noviny, s prilohou "obycajni ludia" ....no chcel by som mat taky "obycajny" majetok aky maju oni :smt033
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Co na tom, ze je bohaty? Hodnotite cloveka podla majetku?

Uz na nich kydate a este ani den nevladnu.
Uvidime po nejakom roku vsetko.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

blbecku, toto nema nic s vladou spolocne a ja nehodnotim ho podla majetku, to bolo mienene tak ze so svojim majetkom ma k obycajnym ludom daleko, tak laskavo drz hubu a prestan sa tu natahovat o slovicka....aby si vedel, volil som SaS, ale tych 4 klaunov z obycajnich ludi by som vo vlade nechcel...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Asi tak, tiez som volil SaS, ale keby som vedel, ze tam su tito styria...asi radsej SDKU. A ten jeho majetok o ktorom hovori, ze ho vlastne nema, lebo ho prepisal na zenu :roll: Ten Matovic sa mi zda ako pekny blbec.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

http://www.aktuality.sk/clanok/166907/u ... 3a14361172 podla mna ten kkt matovic doje*** celu SaS
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Frco napísal:mne sa velmi paci zverejnovanie vsetkeho na internete.
Avsak ten open source, to by bola sice dobra vec, ale kym by sa to ti uradnici naucili...to by museli byt masove preskolenia. A verim tomu, ze niektorym mozno 10 rokov trvalo kym pochopil kde kliknut na start vo windowse, ako poslat email a take zaklady :)
Kde pisu o tom, ze chcu zavadzat open source v statnej sprave?
Levin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Levin »

obycajni ludia su zatial podla mna najvacsim pruserom koalicie
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

warezman napísal: Kde pisu o tom, ze chcu zavadzat open source v statnej sprave?
28. Využívanie v maximálnej miere voľne dostupného softvéru vo verejnej správe

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5436980/30-najzauji ... z0sFFXN1lA
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

open source != volne dostupny softver
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Neviem co sa navazate do toho neobycajneho cloveka. Afera s podplacanim je nejasna a pochybujem ze niekto z vas za monitormi do toho vidi poriadne.
Myslim si, ze je 100x lepsie, ked do politiky vstupi niekto UZ bohaty, na rozdiel od drvivej vacsiny sucasnobyvalych politikov, ktory teraz nejavia znamky financnej tiesne.
A ano, miesto na kandidatke si musel kupit, ale rad by som vedel, co je na tom neferove?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Myslim si, ze je 100x lepsie, ked do politiky vstupi niekto UZ bohaty, na rozdiel od drvivej vacsiny sucasnobyvalych politikov, ktory teraz nejavia znamky financnej tiesne.
V slovenskom parlamente chudobný človek od revolúcie nesedel.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

jak ze ne?sak slopta je chudak zubozeny tyrani a biti madarmi ktory nema ani fuka.on predsa nieje milionar ved on nic nema.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

IvanSk napísal:
V slovenskom parlamente chudobný človek od revolúcie nesedel.
Chudobny ako chudobny, tu sa bavime o desiatkach milionov eur :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

To si robi Sulin srandu, nie?
Od kalerabov a udeneho syru na post ministra.

Gratulujem, vlada "odbornikov"! :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak by sa na kazdeho cervenaka z Vibratorovho kabinetu vytiahlo co robil pred politikov bol by to rovnaky humor ;)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Všetko je relatívne. Dvanásť percent hlasov z počtu všetkých ľudí, ktorí sa zúčastnili na voľbách, nie je veľa. Lenže v partii, v ktorej aj ten najsilnejší dostal iba pätnásť percent, je to viac ako dosť. Strana SaS bola príliš silná na to, aby pri rozdeľovaní kresiel obišla horšie ako osempercentné KDH. Niet preto dôvodu čudovať sa, že nakoniec musel ustúpiť Ján Figeľ a zvíťazil Richard Sulík.

Hlasy pre SaS boli do veľkej miery hlasmi revolty. Sulíkova strana ich nezískavala len svojím odporom proti vláde Roberta Fica, ale aj tým, že sa vymedzila voči SDKÚ s jej večným predsedom Mikulášom Dzurindom. Čo z toho vyplýva?

Napríklad to, že voliči SaS sú dnes zrejme spokojnejší s novými a neznámymi tvárami, ktoré chce táto strana posadiť na ministerstvá, ako s okukanými kandidátmi, ktorých nominujú ostatní koaliční partneri. Lenže všetko je relatívne. Aj výhodnosť nových tvárí vo vláde.

Komunisti svojho času používali jednoduché pravidlo personalistiky: "kovaný" súdruh mohol putovať po funkciách v podnikoch, úradoch a na ministerstvách úplne nezávisle od toho, či niekedy v živote aspoň zavadil o problematiku daných rezortov. Jeho kvalifikáciou nebolo vzdelanie či skúsenosti, ale jeho "kovanosť".

Priaznivci názoru, že manažér nie je pracovné postavenie, ale životné poslanie, sa asi budú hnevať, ale ich princíp, podľa ktorého šikovný manažér môže putovať naprieč ľubovoľnými rezortmi a všade bude rovnako dobrý, zasa až taký vzdialený od princípu profesionálnych funkcionárov nie je.

Na niektoré ministerské nominácie SaS sa možno pozerať ako na víťazstvo nových tvárí proti "prefláknutým" reprezentantom zvyšku koalície. Alebo ako na víťazstvo princípu "je jedno, či máme na daný rezort odborníkov – voliči nás volili a basta fidli".

A ako na dôkaz, že SaS buď vonkoncom nebola pripravená na vstup do vlády, alebo bola, naopak, pripravená absolútne: to v prípade, že je jej úmyslom riadiť rezorty podľa jednej ideologickej mustry. Potom je totiž naozaj jedno, kto ich bude riadiť na papieri.

V každom prípade aktívny podnikateľ v reklamnom biznise na čele rezortu hospodárstva – to je celkom slušný "zásek". Možno ešte väčší ako komerčný moderátor na čele kultúry. Argumenty poukazujúce na "výkvet", ktorý ponúkala predošlá vláda, v súvislosti s nomináciami SaS nemajú veľký zmysel.

Nielen preto, lebo "tamtí" sú už minulosťou, ale aj preto, lebo "títo" sľubovali okrem iného návrat odbornosti do funkcií. Všetko je relatívne. Len smrť, hlúposť a nenásytnosť sú absolútne.
http://nazory.pravda.sk/kovani-odbornic ... k-nkom_p09
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

to ste si zvolili:
takze prvy slub poruseny... tie 4 miliardy eur predsa len schvalia ti zlepeni zlepenci
okrem toho sa budu minat peniazky na nie referenda ale ankety ktore sa maju schvalovat v nrsr a nie v referende.
body anketoveho "referenda"

Kód: Vybrať všetko

zrušenie koncesionárskych poplatkov
obmedzenie posraneckej imunity
zníženie počtu poslancov
stanovenie maximálnej ceny vládnych limuzín
voľby cez internet a zmena v tlačovom zákone
na ktore zas neprijde viac ako polovica volicov takze paaapaaa miliardy ale az to bude ja tam prijdem a zahlasujem nielen za tie ale zmensim maximanu cenu vozidiel zo 40,000 na 10,000 a ci uz mi hlas bude platit alebo nie este aj tam pripisem body ako zverejnenie celeho majetku poslancov a ich prijmov a prepojenia s firmami ziskavajucimi statne ponuky zverejnenie poradcov clenov vlady zverejnenie vydavkov clenov parlamentu tak aj vyborov ako aj vladnych clenov neh ekne mame o vsetkom prehlad kedze sme ich zamestnavatelmi(danovnici) atakdalej
Napísať odpoveď