Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
rob to co ta bavi...
guru07: ja by som emigroval do CR, BA sa mi vobec nepaci
guru07: ja by som emigroval do CR, BA sa mi vobec nepaci
guru07, ja chodím na FIT VUT, teraz som úspešne dokončil prvý ročník. Je to tam všelijaké. Od tohto roka začali pritvrdzovať v rámci "zvyšovanie prestíže" školy, čo sa prejavilo masívnejším vyhadzovaním študentov. Proste 2 predmety z tohto roka urobila iba polovica ľudí, čo je ešte o dosť menej ako minulý rok. Na bakalárskych štátniciach tiež neprešlo 19% ľudí, čo je tiež dosť. Ja som našťastie všetky predmety spravil, ale je to dosť brutálne. Škola je to kvalitná, ale tiež dosť náročná. Naučíš sa tam dosť vecí, ak chceš a si ochotný sa zlepšovať.
Možno je na tom podobne aj FIIT STU, to neviem.
Možno je na tom podobne aj FIIT STU, to neviem.
vďaka chalani odvčera som študentom FIT VUT Brno
tak to gratulujeme a uvidime sa na stretku 
Otázka pre vysokoškolákov (aj absolventov) - akú školu by ste odporučili do mojej pozornosti, ak:
- išlo by o externé štúdium popri práci
- škola sídli v Bratislave (príp. na západnom Slovensku)
- študijný odbor je aspoň z časti zameraný na oblasť informatiky (pokiaľ možno nie čisté programovanie), nebránim sa ani iným oblastiam techniky či manažmentu / ekonomike
- výuka môže byť aj v angličtine (ak tu vôbec niečo také je)
Bol som rok a pol na Fakulte hospodárskej informatiky na EU na dennom štúdiu a keďže z viacerých dôvodov nemôžem pokračovať na dennom štúdiu, chcem prejsť / začať niekde na externom - žiaľ na FHI nie je možnosť študovať hospodársku informatiku externe ( nechápem to
). Účtovníctvo a podobne sa mi moc študovať nechce
Prípadne ak máte skúsenosť z nejakej inej fakulty EU, že nie je len o ekonomických drístoch, rád sa dozviem viac... Ďakujem za odpovede...
edit: strednú mám elektrotechnickú priemyslovku (Adlerka)...
- išlo by o externé štúdium popri práci
- škola sídli v Bratislave (príp. na západnom Slovensku)
- študijný odbor je aspoň z časti zameraný na oblasť informatiky (pokiaľ možno nie čisté programovanie), nebránim sa ani iným oblastiam techniky či manažmentu / ekonomike
- výuka môže byť aj v angličtine (ak tu vôbec niečo také je)
Bol som rok a pol na Fakulte hospodárskej informatiky na EU na dennom štúdiu a keďže z viacerých dôvodov nemôžem pokračovať na dennom štúdiu, chcem prejsť / začať niekde na externom - žiaľ na FHI nie je možnosť študovať hospodársku informatiku externe ( nechápem to
edit: strednú mám elektrotechnickú priemyslovku (Adlerka)...
co by si povedal na AIM?
-
Thrash/Death
Star
Zajtra idem na prijímačky do Žiliny a treba si tam obliecť oblek alebo stačí bežné oblečenie?? Bo naliehajú na mňa že si mám vziať oblek a ja nechcem 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Normalne, rifle, nejake lepsie tricko/koselu.
-
Thrash/Death
Star
to fakt na písomky len toto stačí? lebo si tam nechcem urobiť hanbu že všetci budú v oblekoch a ja sám v civile
skor sa ti budu smiat ze vsetci v civile a ty v obleku
whisper no nebudem ti klamat, hoci na chemiu vela ludi nadava, je pravda, ze sa ju aspon staci naucit a skuska nie je nejaky masaker (dobre, na fyzikale je + ked tomu clovek rozumie
), ale su tu horsie predmety, z ktorych sa vyhadzuje viac (Fyzika I,II; Matika I,II; na Organiku sa treba veela naucit a aj tak je to casto krat malo
... a potom hlavne spominana fyzikala a chemicke inzinierstvo)
studujem denne a nezda sa mi to tu privelmi tazke, hoci viac ludi by ti povedalo, ze je ... ale mam pocit, ze mi niekto spominal, ze na externom nepresiel nikto prvym skuskovym tento rok ... neviem do akej miery je to pravdive
ohladom toho spoplatnenia ext. studia ti neviem poradit, ale to vyriesi jeden telefonat
studujem denne a nezda sa mi to tu privelmi tazke, hoci viac ludi by ti povedalo, ze je ... ale mam pocit, ze mi niekto spominal, ze na externom nepresiel nikto prvym skuskovym tento rok ... neviem do akej miery je to pravdive
ohladom toho spoplatnenia ext. studia ti neviem poradit, ale to vyriesi jeden telefonat
-
Janette
Expert
- Kontaktovať používateľa:
mierne OT, ale ... smiem sa spytat ci postaci v CR mat europsky zdravotny preukaz alebo treba vybavovat cosi extra?
(z dovodu, ze potrebujem nadalej brat lieky, kt. beriem a urcite sa nebudem vraciat domov kazdy mesiac kvoli kontrolam krvi a pod. ... ci mi to poistovna bude hradit)
(z dovodu, ze potrebujem nadalej brat lieky, kt. beriem a urcite sa nebudem vraciat domov kazdy mesiac kvoli kontrolam krvi a pod. ... ci mi to poistovna bude hradit)
si to uziguru07 napísal:vďaka chalani odvčera som študentom FIT VUT Brno
No jo beardie, Ty si si toho FITu asi užil dosť aj na štátniciach, čo? 
ani nehovor 
Whisper - pokial to chces ako externe studium, tak FCHPT neotvara pre 2010/2011 ziadny externy program.
mea culpa...nevedel som o tom 
je tu niekto kto ide na MU Brno studovat Informatiku ?? .. ak niekto napiste mail [email protected] dikes 
otazka na vut fitakov : mozem koleje platit aj zo slovenskeho uctu? (resp ak teraz prvykrat podavam ziadost, musim zadat aj cislo uctu, ale este nemam cesky, tak ci moze byt slovensky)