Nenapaľuje
Nenapaľuje
Ani nero ani Burn4Free mi nechcu napalovat.Zapnem napalovanie-pol minutky potocia disk a tak mi nero vypise,ze chyba v naalovani a Burn4Free mi disk rovno vysunie.Potom su uz tie disky nepouzitelne,ze?Preco to robi? Dvd-cka su uplne nove.Dakujem
Re: Nenapaľuje
Napíše aj nejakú konkrétnu chybu? Nejaké číslo chyby? Akú máš napaľovačku? Možno ju treba reklamovať, ak je v záruke.. ak záruka už padla, tak kúpiť novú....
Pri nere vypise len error a pri burn4free nevypise nic len vysunie disk na zaciatku napalovania. Notebook mam 2 roky aj jeden mesiac takze uz nie je v zaruke
Myslis,ze odisla napalovacka? CD-cka aj DVD-cka cita normalne,aj ich prehraje-len nenapaluje
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Skúšal si aj Burn XP Pro, alebo preinštalovať systém? Poprípade skúsiť mechaniku v inom notebooku?
-
Thommas
Addict
Skús updatnuť firmware + nechať potom odpočívať mechaniku 24 hod. 
Popripade vyskusaj inu zancku DVDciek. Alebo ak pouzivas DVD+R tak skus DVD-R alebo naopak. Ale myslim si ze napalovacka je uz dead,
-
Soviet
Darca
Popripade Burn Aware Free.. Ak ti to ani dalsi soft nezvladne, bude veru problem niekde inde..
-
Thommas
Addict
Moju radu asi nikto nečítal, že? Ja som mal rovnaký problém, update firmwaru pomohlo.