Prince of Persia:The Forgotten Sands

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lama
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Prince of Persia:The Forgotten Sands

Príspevok od používateľa Lama »

ah dobre mudrc,som to prirovnaval iba ale...

//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 13:07)
inak som uz dakte cital,ze je crack od skidrow ale neverim velmi tomu.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Ba-Yo napísal:Ale v nazve je Prince of Persia:The Forgotten Sands a nie Rival Sword a WW alebo dokonca Metal Gear Solid
Zakladom bola diskusia o PSP porte a ostatne bol trochu OT pokec okolo tak neviem co si z toho posraty. Ten kto tu zacal cisto OT spam si ty!!!
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Hrám tretí deň plechovú verziu [pc] a som z toho unesený, je to dosť náročné [na skill], hardcorové skillové hádanky a kopa zábavy, som nadmieru spokojný a rád že som zobral collectors edition. Nezrovnateľné s predošlým dielom - ktorý bol ultimátny prepadák. Kombinuje to najlepšie z PoP-ov. Či už SoT, alebo WW.

Takže akurát som PoP:TFS dohral a moje dojmy:

:plus: :plus: :plus: princove hlášky :D
:plus: :plus: celkové hodnotenie 9/10
:plus: :plus: geniálny herný mechanizmus silne inšpirovaný PoP: SoT, WW
:plus: :plus: super optimalizácia herného enginu [1980x1200 pod 60fps som nešiel na full detailoch a plný FSAA]
:plus: príjemná hudba s epickým nádychom [orchester + chór]
:plus: veľmi silný a pritom nevnucujúci sa príbeh
:plus: zameranie na akciu, šikovnosť, jednoducho skill hráča
:plus: inšpiratívny design úrovní dotiahnutý takmer na maximum možností enginu, viem si predstaviť
:plus: nehrá sa niečo originálne, ako väčšina moderných takzvaných hier
:plus: hlavná jin[ka] je sekzi :smt049
:plus: :minus: dosť ľahký finálny boss, ale až na druhú šupu som ho dal
:plus: :minus: grafika nič extra, ale to vôbec nevadilo, lebo hra človeka tak vtiahne do deja že si prestanete všímať detaily
:minus: absencia teselácie, hra by s ňou vyzerala ináč
:minus: miestami veľmi zlá kamera, spôsobovala pády do priepasti, kde človek nemieril
:minus: trochu jednoduché boje, čo ma zamrzelo :(
:minus: :minus: veľmi krátky herný čas
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Tak ten veľmi herný krátky čas, to mi je jasné, v dnešnom svete nevedia vymyslieť normálnu hru ktorú by som hral mesiace a neprešiel by som ich, nemám na mysli RPG a podobné adventúry. COD:MW2 malo 11.5 Gb či kolko a človek ju prejde behom 5ich hodín? Mi nehovoria, že to miesto zaberali videa, texty a multiplayer.

Toto bol len príklad.

Btw. k téme, Skidrow crack bude 1ého júla až :wink:
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

otázka pre toho kto to hral...kolkokrát za hru sa objaví taký ten slon velký či čo to je s tými rohamy?....a je tažke ho dať?

konkretne tento:
Prílohy
130621.jpg
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

uplink:da sa tam nastavit Gamepad?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

SSemteXX napísal:Tak ten veľmi herný krátky čas, to mi je jasné, v dnešnom svete nevedia vymyslieť normálnu hru ktorú by som hral mesiace a neprešiel by som ich, nemám na mysli RPG a podobné adventúry. COD:MW2 malo 11.5 Gb či kolko a človek ju prejde behom 5ich hodín? Mi nehovoria, že to miesto zaberali videa, texty a multiplayer.
Ako sa volá tá nie RPG/adventúrna hra ktorá ti zabrala mesiace? Perlíš v CS a už aj tu? :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nj prejsť kompletne MW2 je rešpekt, multiplayer sme hrali nenormálne dlhý čas a ešte stále sme to neprešli, ku*va niekde bude problém :cry:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Bože môj, Vám to trtká? Si prečítajte 10krát príspevok keď nechápete. Hovorím o tom, že všetky nové hry prejdeš za pár dní a to ich nemusíš hrať denne 10hodín, pozri si hry MW2, Saboteur, BC2, AC2, Batman:AA atď, proste hry velkosti cca. 9GB a prejdeš ich raz dva.

Lekoklatik, mal som na mysli RPG, a to tak, že RPG neprejdeš tak rýchlo, si pozri Witcher a Oblivion príklad, tie prechádzaš aj mesiace.

Filipito dobrý deň si rob z cinového vojačika a nie zo mňa, MW2 som písal ako príklad a nie ako keby som bol hrdina čo to prešiel.
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:Bože môj, Vám to trtká? Si prečítajte 10krát príspevok keď nechápete. Hovorím o tom, že všetky nové hry prejdeš za pár dní a to ich nemusíš hrať denne 10hodín, pozri si hry MW2, Saboteur, BC2, AC2, Batman:AA atď, proste hry velkosti cca. 9GB a prejdeš ich raz dva.

Lekoklatik, mal som na mysli RPG, a to tak, že RPG neprejdeš tak rýchlo, si pozri Witcher a Oblivion príklad, tie prechádzaš aj mesiace.

Filipito dobrý deň si rob z cinového vojačika a nie zo mňa, MW2 som písal ako príklad a nie ako keby som bol hrdina čo to prešiel.
OT:AC2? Ja som mal hernu dobu 30 hodin - to nie je malo
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

áááá konečne vyšla Skidrow verzia s funkčnm crackom, len škoda, že nikde nevidím češtinu :D
Max MULTI6 bez CZ :?
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

je to pravda uz je crack od skidrowa ale zaujimalo by ma ci funguje na CZ verziu :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ba-Yo: Hral som ho celého na mojom 24" LCD panely pri 1920 x 1200 a potom pri konečnom bossovi ma napadlo že si ho môžem zahrať na telke pri 1920 x 1080 :| s gamepadom. Ale nikdy som to neskúsil a to používam PS3kový ovládač a ten špeciálny driver naň. Ale predošlý diel išiel, tak by mohol ísť aj tento, treba skúsiť :)

AC2 bol sandboxový, PoP: TFS je lineárny :) sandbox má obrovskú hernú dobu, ale len možnú, sú borci čo dali AC2 za pár hodín.

JeffHardyy: všetci bossovia sú ľahkí až na posledného. Stačí sa im pliesť pod nohami a nedovoliť im aby Ťa odhodili. A keď použiješ "kamennú zbroj" [sorry mám to po česky, skoro ma drblo keď som to zistil] tak si nesmrteľný na istú dobu, síce Ťa útoky odhadzujú, ale nič Ti nerobia. Defacto boje sú v princovi ľahučké, ide tam skôr o reflex a tú skákaciu časť. WW bol oveľa ťažší ako tento diel, čo sa týka bojov :(.

SSemteXX: je to tak, hry, mimo výnimiek sú koncipované na pár hodín herného času, vychádzajú z toho, že nie každý má 30 hodín na hru, proste tých 4-6 hodín sa Bohu žiaľ stalo "optimom" a zistili že tak to majorite ľudí vyhovuje najviac. Totižto tí čo si kupujú hry a tí z ktorých žijú herné spoločnosti [zarábajúca časť populácie] sú tí čo ich živia, nie decká, čo si to upirátia [lebo na hry jednoducho nemajú prostriedky :?]. Včera keď som bol v brlohu, tak som sa tam plietol asi dve-tri hodinky a je to tam ako vždy. Drvivá väčšina sú ľudia vo veku nad 20 rokov, čo si kupujú hry, čiže zarábajúca časť populácie. Decká si tam väčšinou prídu pozrieť hry, pochvália sa že si to stiahnu z "repidšéru" a "torentov" a odídu.

Totižto mladý gamer strávi za PC denne 4-12 hodín za hrou, zatiaľ čo zarábajúci človek max 1-2 pri hre, tzn. že hra mu vydrží povedzme aj týždeň a potom si povie že to bol dobrý kus, zatiaľ čo gamer ju dá za jeden deň. Preto ten subjektívny pohľad na vec.
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

tak zatial to je dobré aj s cz dabingom...len chcem vedieť či hra je rozdelená na kapitoly alebo ide vkuse lebo žiadny loading skoro zatial
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Tak pokracovanie princa ma bavi. Troska mi vadi ze sa rozchadza cesky dabing s tym ako postavy otvaraju usta - neviem ci je to len moj pripad. Grafika paradna, gameplay klasicky princovsky, obcas hneva kamera. Dalsia podarena hra zo stajne Ubisoft. K ochrane sa nevyjadrujem :)
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

aj mne neskoršie otváraju ústa :)
PjotR1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PjotR1 »

Prešli ste to už niekto dokonca? Lebo som čítal že crack od Skidrowu nie je 100% funkčný :?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

miricleboy napísal:Tak pokracovanie princa ma bavi. Troska mi vadi ze sa rozchadza cesky dabing s tym ako postavy otvaraju usta - neviem ci je to len moj pripad. Grafika paradna, gameplay klasicky princovsky, obcas hneva kamera. Dalsia podarena hra zo stajne Ubisoft. K ochrane sa nevyjadrujem :)
Ten oneskoreny dabing bol aj v predchadzajucom princovi
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

ty kokoz akože hrozná grafika podľa mňa, dá sa vôbec niekde nastaviť ?
Ja tam mám len ovládanie a zvuk :/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

dá v zložke s hrou si otvor GameSettings.exe

mimochodom tá čeština je úplný humus /trebú také debiliny že to snáď ani možné nie je/ a nerozumiem prečo zmenil xicht hlavného hrdinu. Princ teraz vyzerá nejak diskofilne... Warrior within bol proste nadupaný.

Mimochodom mám pocit že má hra bug. Proste sa mi neotvorí brána keď stojím na spínači, ani keď z neho zleziem a popri tom sa čas odpočítava. Som si istý že sa pozerám na správnu bránu, pretože keby tá brána nebola hneď predomnou, tak by mi ju kamera ukázala... Tak som asi dohral.
Prílohy
jaj či je krásny
jaj či je krásny
jaj či je škaredý
jaj či je škaredý
Napísať odpoveď