Prince of Persia:The Forgotten Sands

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prince of Persia:The Forgotten Sands

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

tvrdas: musis nastavit na celu obrazovku a to aku mas grafika nam vela nepomoze , alebo si sa chcel pochvalit?
Mam otazku: neviete ako sa daju nastavit dva profily alebo 2 save-y(moj brat si chce tiez zahrat ,ale moju kampan mi nebude hrat) ... nechcem to riesit hned druhym kontom na PC
a este jedna vec v tejto hre je najlepsia obrana utok
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

Normalna grafika ako kazda ina akurat na atinach to treba nastavovat tak sa pytam ako sa to nastavuje a mam nastaveny fullscreen. Pri hre blur mi to vyriesil update teraz neviem ako to nastavit a ked dam nejaky profil iny na grafike tak mi monitor uz pise out of range.
right13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa right13 »

hele cus mam taky s tymto http://yfrog.com/jubeznzvugkj problem je v tom ze zamnov su dvere ale su closed a otvorit sa dau jedine s tamtom pakov ale ja nemam ako sa tam dostat lebo ked skocim dole dead uz som skusal vselico nechapem ci je to gug ze ma to hodilo pred zavrate dvere alebo co lebo za tymi dverami ma zabili pasce fakt z nvm co urobit bud mi niekto dajte sem save alebo radu vdaka bb

s touto pasážou sa trápim pekne dlho, tie dvere sa otvoriť nedajú a k tej páke sa nijak nedostaneš. Stiahol som si trainer a teleportom to skúšal odznova,ale tie dvere sa proste neotvoria. Asi som skončil :(
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

right13 : jasne že sa neotvoria lebo sa už nedajú otvoriť. Naspäť neskočíš. Nesmieš sa nechať zabiť a prejsť po ďalší save. Inak môžeš ísť asi len odznova.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

JeffHardyy napísal:ako mám zastaviť tú vodu v tej šalamunovej hrobke?...hned ako som otočil tu prvu sochu tak sa mi dvihli schody a potom že mam zastaviť vodu lenže ked ju štandartne zastavim tak sa to len odraža :(
Ten istý problém.. Vyriešil to niekto ? Je to v tej časti ako sú 3 sochy.. Pri prvej soche otočíte pákov zo zeme sa zdvihnú schody ktoré vedú k ďalšej soche, je tam ďalšia páka + tečúci prúd vody, ktorý treba pravdepodobne "zastaviť - zamraziť" a malo by sa (pravdepodobne) dať po tej vode vyšplhať ako po normálnom stĺpe.. Ale proste nejde to, presne ten istý problém, odrážam sa od tej vody.. ako keby som sa snažil šplhať po rovnej stene..
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

už som to prešiel pomocou videonávodu :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Mohol by si hodiť link do SS ? Alebo priamo sem do témy.. :) Ďakujem
PepeQ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PepeQ »

co sa deje? dosiel som sem da sa povedat tristvrte hry ale zrazu sa mi neotvoria dvere..pocujem iba zvuk ako sa otvaraju ale neotvoria sa...co mam robit?
http://www.gameanyone.com/video/226408
priblizne 31 minuta a 50 sekunda-45
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

nájdi si nový crackfix

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 15:52)
Tak som to dnes dorazil. Hracia doba, úplne v pohode. Hral som to asi 3večere, dokopy asi 8hodín na strednej obtiažnosti aj s tým modom výzva, nakoľko som si chcel odomknúť všetky skilly.
Zo začiatku som sa na to pozeral tak všelijak, tie pasce a mechanizmy a "hádanky" boli múčne, ale od nejakého takého stredu to začal byť starý dobrý Princ. Premakané mechanizmy /hlavne ten predpovedač budúcnosti/ krásne prostredie a výborne vymyslené skoky s tým zamrazovaním vody. Tiež samotný záver bol úplne brutálny. Veľmi sa mi to páčilo avšak úplne najviac mi tam chýbal ten Godsmack z POP:WW. Kiežby sa s tým niekto pohral a vymenil by tú tichú, nudnú hudbu za OST z POP:WW.

8,5/10 pol bodu dolu za ten priteplený Princov vzhľad a bod dolu za hudobný doprovod.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Ako, hru prechádzam 3í deň nehrám to moc dlho, ale niekedy mám nervy pri tých pasážach kde mám rozmyšlať čo kedy a s čím pohnúť. Btw. tím čo sa neotvárajú dvere, alebo podobné bugy, vždy to urobte tak, že keď máte na hru nahodený crackfix a neotvorí sa Vám niečo, tak si proste nahoďte normálny crack od Skidrow a tým vlastne prepíšete ten Crackfix, potom zapnete hru tie dvere sa Vám otvoria prejdete na další checkpoint, hru vypnete a nahodíte crackfix znovu, aspoň mne to zatiaľ pri každej bugnutej pasáži pomohlo.

Pripájam sa k lekoklatikovi, strašne zaspávam pri tej hre, proste keď sa nedostanem k nejakému boju tak normálne na mňa dojde únava, si musím zapnúť hudbu, strašne je tiché to prostredie, avšak dávam velké K+ hre, kvôli tej bohyňi, ktorú skreslili fakt, že úžasne, je prekrásna v hre a to musí byť ešte krajšia aj v živote.
Inak niekedy sa mi zdá v hre, že proste všetko je také singulárne, to behanie po stenách atď, ako keby som bol nesmrtelný a niekedy ma sere, že keď zoskočím z 2och metrov tak ma to zabije a musím ten čas dávať nas5.

Moje hodnotenie je 7.5/10.
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

no tak problem s dverami už dostihol aj mna..neviem či su to tie isté ale ked skočim na ten knoflík tak nechce mi ich otvoriť sice počujem zvuk otvorenia ale nič :cry: a CrackFix mám :?

edit: tak čo nikto nič? mam odinštalovať hru? :?
Prílohy
qqqq.JPG
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ešte by som rád doplnil, že som sklamaný z toľkej maličkej pestrosti Princových komb v bojoch. Asi to proste chce znovu nainštalovať POP:WW

btw mne sa neotvorili len jedne dvere /to som sem aj písal/ ale po nahodení crackfixu som nemal jediný problém
SSemteXX
Guru
Guru

Jeff, skúšal si to čo som písal o príspevok vyššie?
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

ešte nie ale vyskúšam :)

Edit: Nie nejdú aj tak...takže asi som skončil však? :cry:
Krolyno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Krolyno »

mno prave som to presiel a mozem poedat ze to jj ppc princ mne sa lubi zaradujem ho ktym najlepsim ked ne najlpsii najma sa my lubili tiez ataky ked som mu vyskocil na hravu a dal niaky premet sice my tam trochu chybalo viac komb ale to je len mala chybicka krasi inac som tto mu princovi velke sance nedaval ael opak je pravdou.....dufam ze bude aj dalsi princ ....
SSemteXX
Guru
Guru

Krolyno mohol by si popracovať trošku na gramatike. Ale inak problém je tam, že pri zapnutí hry som si nemohol dať úroveň na Hard, chcel som zvýšiť úroveň kvôli tomu, lebo sú tam moc jednoduché súboje, proste sekneš 3krát a je death, samozrejme ako kto. Jednalo sa o trilógiu či nie? Tak neviem či bude další princ, sorry ak sa mýlim.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

ja dúfam, že tento princ to ukončil. Stále je to len horšie a horšie :/
prokoppd
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa prokoppd »

Zdravím Vás....... sledujem tu vaše problémy s dverami a pod...... používanie crackfix.....atď. Nejde mi to do hlavy, bo ja mam stiahnutú asi jednu s prvích uploadou POP-FS a použil som hneď prví crack hneď ako len vyšiel na svetlo sveta...... bez problémov som dohrál celú hru do konca. Sú síce miesta kde som sa dlho dlho trápil s časom a akrobatickými skokmi ale nakoniec sa to dalo zvládnuť. a na ľahkú obtiažnosť som to prepol len na konci hry s finálnym bossom....... Je to zaujímavé...... A všetkým prajem nech sa im všetky problémy podarí vyriešiť....
Krolyno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Krolyno »

mno mne sa lubil ale asi preto lebo som nehral priince sand of time v gamepagi to opysovali ako v mnohom podobne...a tie suboje su lahke to nehovorim ze ne mne!!! mohli byt lepsie ja som bol proste spokojny...
SSemteXX
Guru
Guru

No ja som teraz dostal ten meč s tým džinom a proste to seknem nepriateľa raz a už odpadne/skoná, proste tie súboje mohli urobiť aj lepšie.
Napísať odpoveď