Navrh na romanticky vylet v BA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sun0oc
Zablokovaný
Zablokovaný

Navrh na romanticky vylet v BA

Príspevok od používateľa sun0oc »

zdravicko,

chcem ist s priatelkou na romanticky vylet niekam a to viete, po case cloveku dojdu napady, tak by som chcel poradit reku cerstvymi myslienkami kam by som mohol v BA ist v nedelu na romanticky vylet niekam ..

pocul som ze ide nejaky bus kusok do rakuska :) alebo nejaky napad? nieco zadarmo, nie na cely den (tak do 8 hodin) a v podstate ale je jedno co poviete :) som vam za kazdy napad velmi vdacny ..
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Navrh na romanticky vylet v BA

Príspevok od používateľa Arkaz »

ja by som si dal tu namahu a radsej vyrazil dakam kusok dalej napriklad vieden alebo BRNO aspon =) v BA moc romantiyk nenajdes no to je okukane :D
macnet
Expert
Expert

Príspevok od používateľa macnet »

Co tak let balonom? Je to okolo 100 € sice, ale stoji to za to. Ja som svoju priatelku zobral aj balonom (kamarat mi to bol dlzny :)), ale takisto malou cessnou, kedze som taky vikendovy pilot a bola nadsena.

Inak skor by som mozno isiel aj mimo SR, taky Pariz, Benatky na jeden vikend to je tiez krasa.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

noi ten pariz ci benatky su zarucena romantika ale on chce nieco zadarmo alebo nieco nizkorozpoctove =) takze zatial by sa mal drzat asi len v SR alebo okolitych statoch =) mozno aj budapest. ved aj vlakom ist mozes =) cesta mozno 15 eur tam aj spat spolu. + nejake vydaje =) 50 to vyjde dokopy urcite =)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Alebo cesta po Dunaji do Viedne z BA za 25E tam aj spat :) A vo Viedni je uz kopa moznosti na romantiku
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

a co tak let balonom pozdlz dunaja az do viedne a gratis zobrat zo sebou aj buducu svokru?
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

on chce nieco zadarmo a vy mu tu hadzete pekne p....
teraz ma moc na romantiku nic nenapada ked su komare ziadne prechadzky pikniky niesu najlepsia volba ak nemate aspon 10baleni repelentov inak romantika v ba moc neni no jazera okolite lesy luky parky a pod
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Veru..teraz je tu komarov vsade a neda sa von vydrzat skoro vobec..Aj repelent niekedy nepomaha..Ale romantika v BA je fakt trochu tazko spravitelna..Sadnut niekam jedine k jazeru (kuchajda a pod) a len tak sediet podvecer a sledovat..Samozrejme nebudete sami, lebo huf komarov vas raz dva spozna :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

z tých romantickejších miest v Ba - čo takto Sandberg? Prípadne Pajštún? Alebo v starom meste na plácku poniže hradu východným smerom, s výhľadom na staré mesto (je to pri tom malom kostolíku)? Alebo prechádzka starým mestom po zotmení a vravieť svojej milej príbehy a historky, ktoré sa tradujú o jednotlivých starých domoch, kostoloch a budovách? (doporučujem si pred tým naštudovať knihy ako Bratislavské povesti)
R4ZoRs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa R4ZoRs »

Neviem či je to romantické, ale môžete vyskúšať Geocaching. :P
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ja ti skusim romantiku priblizit ocami studenta s malym rozpoctom :D ja som moju minule zobral na hrad tu v ba, a bolo celkom fajn, poprechadzaj sa s nou je to tam fajn, ked vystupis z vlakovej nasadnes na 93 vystupis na zachovej prejdes na druhu stranu podchodom a potom ides smerom nahor a nemozes hrad minut, napadlo ma popri dunaji ale strasne vela je tam komarov teraz, celkovo v bratislave, tak by ste mohli ist do stareho mesta, vratil by si sa tou istou stranou a za zastavkou uvidis cestu smerom dole kopcom tam pojdes az dojdes k michalskej brane a uz si tam, stare mesto je krasne, je tam vela podnikov ale priprav sa aj na vyššie ceny. Ale chcel by som poznamenat jednu dolezitu vec ak ccete mat romanticky den tak to nieje o tom kam pojdete ale o tom ako sa budes spravat, cely cas bud pozorny, gentlman take triky stare ked pojde si sadnut vysun jej stolicku, popride jej opras miesto kde si chce sadnut, mozes ju chvilami niest na rukach a tak, nakoniec zajdite sa najest ale v starom meste je drahšie na tej veceri vytiahni pre nu nejaky darcek. Ak sa ccete lacno najest tak obchodna a taka pizzeria pod elektronickym bannerom rulleta nemozes to minut, je tam 1/4 pizze za 1e. Potom dalsi dobry podnik je na konci obchodnej a to je "divny janko" menu za 3 eura komplet, a velmi dobre. Tak pottes svoju polovicku vela stastia

//Sorry pre mna je janko na konci obchodnej :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Len doplním elementa, že Divný Janko nie je na obchodnej, ale na hornom konci Kollárovho námestia, na ulici smerom k prezidentskej záhrade. :)

Ešte mi napadlo: veeeeeeľa repelentu a ísť do sadu Janka Kráľa?
Napísať odpoveď