ja ti skusim romantiku priblizit ocami studenta s malym rozpoctom

ja som moju minule zobral na hrad tu v ba, a bolo celkom fajn, poprechadzaj sa s nou je to tam fajn, ked vystupis z vlakovej nasadnes na 93 vystupis na zachovej prejdes na druhu stranu podchodom a potom ides smerom nahor a nemozes hrad minut, napadlo ma popri dunaji ale strasne vela je tam komarov teraz, celkovo v bratislave, tak by ste mohli ist do stareho mesta, vratil by si sa tou istou stranou a za zastavkou uvidis cestu smerom dole kopcom tam pojdes az dojdes k michalskej brane a uz si tam, stare mesto je krasne, je tam vela podnikov ale priprav sa aj na vyššie ceny. Ale chcel by som poznamenat jednu dolezitu vec ak ccete mat romanticky den tak to nieje o tom kam pojdete ale o tom ako sa budes spravat, cely cas bud pozorny, gentlman take triky stare ked pojde si sadnut vysun jej stolicku, popride jej opras miesto kde si chce sadnut, mozes ju chvilami niest na rukach a tak, nakoniec zajdite sa najest ale v starom meste je drahšie na tej veceri vytiahni pre nu nejaky darcek. Ak sa ccete lacno najest tak obchodna a taka pizzeria pod elektronickym bannerom rulleta nemozes to minut, je tam 1/4 pizze za 1e. Potom dalsi dobry podnik je na konci obchodnej a to je "divny janko" menu za 3 eura komplet, a velmi dobre. Tak pottes svoju polovicku vela stastia
//Sorry pre mna je janko na konci obchodnej