Problem is PC
Problem is PC
čaute. Mam taky problem na mojom staršom PC, že niekedy robi take zvuky akokeby kladivom buchal niekto v skrini PC. Prvy krat to robilo asi pred mesiacom. Každy druhy-treti deň mi to robi. čo to môže byť podľa Vás? Keď robi tie zvuky PC sa zamrzne a po resetnuti sa nezapne. Musim celkom vypnuť PC a potom zase nabehne system. Počitač je 3 roky stary. Okrem HDD, ten ma 5-6 rokov. Možno že ma chybny sektor? A prečo to robi len niekedy?. ďakujem za odpoveďe.
Re: Problem is PC
pri akej cinnosti ti to zacne robit? skontroluj si, ci mas v skrini pc vsetko dobre priskrutkovane a ci nie je nejaky srobik uvolneny.. hlavne na HDD
No skus to rozobrat a všetki šrobiki podotahovat
odchadza ti HDD, zalohuj pokial sa da je to otazka casu. Moze fungovat este rok a mozno ked docitas tento prispevok HDD ti umre.
Jedine HDD, zdroj nevydáva nikdy búchanie alebo podobné srandy , a keď ho máš ešte tak starý
Dnešné HDD za par šupov začnú odchádzať po roku .
Robi mi to vtedy, ked začnem niečo robiť napr. spustim hru, niečo začne klopať a zamrzne PC. Dufam, že ešte pár dní vydrži. diky za rady
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
alebo... ak náhodou hráš hry nespúšťajú sa ti cez disk?? nemusí to byť jednoznačne HDD (i keď to je najpravdepodobnejšie)
Nie. Vsetko ide z HDD.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prebehni to cez hd tune a hned zistis pricinu ci to je hdd 
Tak zisti akurat citatelnost. Hd tune ti nepovie ze mas v cudu lozisko alebo ze sa ti zachvilku utrhne hlava