Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
-
Peter_Retep
VIP
Re: Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
to nie je o vyzore (babam vobec nejde o vyzor), ako kolega napisal vyssie treba zaujat, vyniknut nejak od inich (ci uz charizmou, vtipom, storytellingom atd). Hlavne nikdy to na nu nevybalit pretoze baby maju nejaky obranny mechanizmus a vzdy vam povedia nie. Aby ste babu dostali musi o vas zacat rozmyslat a zaspavat s myslienkami na vas...ako to dosiahnete je uz len na vasej sikovnosti. A ked ju nezbalite nezabudajte ze po svete beha mnoho inych zien 
Mám spolužiačku ktorá sa mi asi pol roka páči. Všetko bolo v pohode rozprávali sme sa spolu sem tam sme vyrazili von s partiou, pohodička. Len zrazu ostala taká kľudná, moc toho posledný mesiac nenahovoríme a keď už niečo tak je to štýlom že buď ja niečo poviem ona niečo povie ja odpoviem a ptm buď ignor alebo sa niekam zapozerá alebo sa mi zapozerá do očí takým divným pohľadom. Ostatné spolužiačky mi hovoria že ona je už zo mňa zúfalá že nech niečo spravím. No mne to tak vôbec nepripadá... napadla ma taká vec že ju pozvem niekam von a že skúsim niečo poriešiť ale keď som jej napísal vôbec mi neodpísala ani na druhý deň v škole nič tak...
EDIT: Ten rozhovor by vyzeral asi nejak takto : JA: Čaf... čo robíš dne poobede ? ONA: Ešte neviem prečo ? JA: Že či by si si niekam nešla sadnúť a pokecali by sme. ONA: No neviem... a nájde si výhovorku ktorou ma odbyje..
EDIT: Ten rozhovor by vyzeral asi nejak takto : JA: Čaf... čo robíš dne poobede ? ONA: Ešte neviem prečo ? JA: Že či by si si niekam nešla sadnúť a pokecali by sme. ONA: No neviem... a nájde si výhovorku ktorou ma odbyje..
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Horsiq - Čo tak jej to povedať, a nie napísať ?
A neviem skade ste nabrali že dievčatám nezáleží na výzore ? Tak isto ako mužom sa viac páčia pekné ženy, tak isto ženám sa páčia pekný muži
A neviem skade ste nabrali že dievčatám nezáleží na výzore ? Tak isto ako mužom sa viac páčia pekné ženy, tak isto ženám sa páčia pekný muži
-
L.E.n
Light Star
Prečo to najskôr neskúsiš?horsiq napísal:Mám spolužiačku ktorá sa mi asi pol roka páči. Všetko bolo v pohode rozprávali sme sa spolu sem tam sme vyrazili von s partiou, pohodička. Len zrazu ostala taká kľudná, moc toho posledný mesiac nenahovoríme a keď už niečo tak je to štýlom že buď ja niečo poviem ona niečo povie ja odpoviem a ptm buď ignor alebo sa niekam zapozerá alebo sa mi zapozerá do očí takým divným pohľadom. Ostatné spolužiačky mi hovoria že ona je už zo mňa zúfalá že nech niečo spravím. No mne to tak vôbec nepripadá... napadla ma taká vec že ju pozvem niekam von a že skúsim niečo poriešiť ale keď som jej napísal vôbec mi neodpísala ani na druhý deň v škole nič tak...
-
Janio
Zablokovaný
Prestne tak vzdávaš sa skôr ako si to skúsil... Čo ak čaká len nato ? A ty premrháš šancou ? Nič zato nedáš tak zajtra pekne makaj zanou 
horsiq
musis sa viacej snazit, vecsinou babi potrebuju mat pocit ze chalanovi na nej zalezi, nevzdavaj to
musis sa viacej snazit, vecsinou babi potrebuju mat pocit ze chalanovi na nej zalezi, nevzdavaj to
Ak ťa odmietne , tak aspoň budeš hneď vedieť na čom si a postúpiš do nasledujúceho levelu.
Možno už na teba čaká nejaké iné dievča a ty stojíš na mieste a nevidíš to
Možno už na teba čaká nejaké iné dievča a ty stojíš na mieste a nevidíš to
No tak skúsil som to a... jediné čo povedala bolo také to e-e. Tak som sa zobral lebo som vedel že u nej nemám šancu. Po škole som sa rozprával s jednou jej takou bližšou kamarátkou a tá mi povedala že vraj ona chce nejakého poriadneho chlapa a tým poriadnym chlapom je vraj jeden emák ktorý o sebe neraz prehlásil že je gay a má 20 rokov a stále je v 2. ročníku na strednej. Okrem toho (a viem to) mňa jediného v našej triede považujú už vlastne za chlapa. Ostatné baby sa jej za to smejú a ja s nimi
Sklamala ma ale keď sa to tak zoberie mám zaspávanie ľahšie o rozmýšľanie o tom čo zajtra podniknem aby som sa s ňou nejak zblížil a vlastne celé dni nesústredenia sa na podstatné veci ale rozmýšľania nad ňou. I keď zabúdať sa nebude najľahšie no ani ťažko.
No podľa toho, čo si napísal, to musí byť teda riadna krava, takže by som sa nad ňou na Tvojom mieste už voôbec nepozastavoval a úplne ju vymazal z podvedomia. Predsa nie je možné, aby toto chcela normálna baba 
-
L.E.n
Light Star
Také sú všetky. Každá mladšia/mladá chce staršieho, skúseného, budú spolu chodiť tak mesiac, chlapec si ju pekne "poohmatáva", potom sa rozídu a jej dôjde aká bola neskutočne sprostá, že ti to povedala. Spravil si dobre a aj to dopadlo dobre, vážne... určite je v triede/tvojom okolí lepšia, len treba otvoriť oči a nezameriavať sa na tú jednu 
Chlapi ono to je také ach do..mmmm... že ach ! Sakra jak môžu byť niektoré tie ženské tak vypatlané a pri.ebané. Nebudem to rozpisovať celé ale nastala takáto situácia. Jednej sa páčil jeden a ona sa páčila jemu. Druhej sa páčil jeden lenže druhej sa nepáčila jedna. Druhá povedala jedenej že jeden povedal že jedna je prije*** špatná a že s takou by sa v živote nedal dokopy. Jedna tomu uverila a prestala mať rada jedného. Tretia počula od druhej že jednej sa páči taký chlapec čo bola samozrejme len jej výmysel. Tretia bola dobrá kamarátka jednej. A jeden bol zúfalý nevedel čo robiť lebo jedna ho stále odbíjala kvôli rečiam druhej o ktorých jeden nevedel. Myslím že to stačí dnes sa to vyriešilo a zasa je všetko v pohode. Zajtra je u mňa také posedeníčko ako rozlúčková z deviateho ročníka. Pozval som ju tam ona to s radosťou prijala a myslím že sa to celkom dobre vyvíja 
EDIT:
@Gogo: tak tak
EDIT:
@Gogo: tak tak
horsiq
hej, zenske su vecsinou dost sibnute tvory, stym suhlasim
Ale teraz su aspon ze pekne, horse je, ze raz budu nielen sibnute ale aj stare
L.E.n
skus sa na to pozriet zo strany toho dievcata, im to tak vyhovuje ked chodia zo starsim a to ze ju "poohmatava" je predsa uplne normalne a urcite im to nevadi..
hej, zenske su vecsinou dost sibnute tvory, stym suhlasim
Ale teraz su aspon ze pekne, horse je, ze raz budu nielen sibnute ale aj stare
L.E.n
skus sa na to pozriet zo strany toho dievcata, im to tak vyhovuje ked chodia zo starsim a to ze ju "poohmatava" je predsa uplne normalne a urcite im to nevadi..
-
L.E.n
Light Star
Nechci mi nahovoriť že to dievča nezačne neskôr trápiť, že ju ohmatával ten nesprávny.gogo956 napísal:horsiq
hej, zenske su vecsinou dost sibnute tvory, stym suhlasim![]()
Ale teraz su aspon ze pekne, horse je, ze raz budu nielen sibnute ale aj stare![]()
![]()
L.E.n
-
Janio
Zablokovaný
Nevidím dôvod prečo by sa mala kvoli tomu trápiť ? Ešte sex by som pochopil... ale to že ju niekto chyti za zadok ?
Tebe by to vadilo ? Bežne sa dokonca dievčatá nechávajú obchytkvať na základnej a to nie je ani ich frajer a vyčitky z toho nemaju, tak prečo by mali mať z toho že ich chyta frajer ? Vzťah bez toho sa ani nedá predstaviť
Tebe by to vadilo ? Bežne sa dokonca dievčatá nechávajú obchytkvať na základnej a to nie je ani ich frajer a vyčitky z toho nemaju, tak prečo by mali mať z toho že ich chyta frajer ? Vzťah bez toho sa ani nedá predstaviť
-
L.E.n
Light Star
Stále nechápeš. Keď ju chytá frajer, dobre, ale keď ju chytá ten nesprávny, to už je zle.Janio napísal:Nevidím dôvod prečo by sa mala kvoli tomu trápiť ? Ešte sex by som pochopil... ale to že ju niekto chyti za zadok ?
Aj nesprávny frajer - typu toho, o ktorom je reč.
L.E.n
nerob si o dievcatach velke iluzie,
maju svoje potreby rovnako ako chalani a su velmi rady ked ich niekto na "spravnych" miestach pohladka 
a nemusia ho ani vyslovene ze milovat, staci ze im je sympaticky.. Rozdiel medzi muzmi a zenami je jedine v tom, ze muzi sa svojimi erotickymi uspechmi u zien vsade chvascu, zatial co babi sa tvaria ako neviniatka ale casto maju toho za sebou ovela viac.. Staci ist hocikde na disku a poohmatavas hocijaku ktoru nepoznas ani 5minut..
nerob si o dievcatach velke iluzie,
a nemusia ho ani vyslovene ze milovat, staci ze im je sympaticky.. Rozdiel medzi muzmi a zenami je jedine v tom, ze muzi sa svojimi erotickymi uspechmi u zien vsade chvascu, zatial co babi sa tvaria ako neviniatka ale casto maju toho za sebou ovela viac.. Staci ist hocikde na disku a poohmatavas hocijaku ktoru nepoznas ani 5minut..
-
lollo
Professional
gogo956 napísal:L.E.n
nerob si o dievcatach velke iluzie,maju svoje potreby rovnako ako chalani a su velmi rady ked ich niekto na "spravnych" miestach pohladka
s tymto kruto suhlasim...
a ano zeny su "stvory" s nimi tazko a bez nich este tazsie
btw to iba mne sa zda alebo ozaj su zeny len zlatokopky? clovek chce ist von normalne pokecat mozno by aj nieco zacat ale dostane kosom pri niektorych absurdnych otazkach ze ty nemas to alebo hento (narazam na auto alebo to ze netlacim doma kazdy den peniaze...) proste ako keby viacej boli materialne ako dusevne... ci to len ja mam take debilne stastie?
lollo
nemyslim ze babam ide vylucne iba o peniaze, to by som netvrdil.
Ale skus sa na to pozriet z ich pohladu: o kazde pekne mlade dievca ma zaujem vela chalanov.
Z tychto vsetkych je dost takych co su sympaticky.
A v tejto skupine sympatickych, sa nachadzaju aj taky, co nemaju problem z peniazmi, maju na drahe auto, motorku, zaplatia bez problemov frajerke exoticku dovolenku atd.
A teraz mi povedz, preco by si mala vybrat nejakeho priemerneho chalana
co skoro nic nema, ked moze mat zabezpecenejsieho? ale neda sa uplne zovseobecnovat, tak ako nie su vsetcia chlapi rovnaki tak ani babi, v kazdom pripade su peniaze v zivote velmi dolezite- na to prides najneskor v momente ked si raz vybavis hypoteku na svoje prve byvanie a zistis ze splatka bude polovica tvojho mesacneho prijmu najblizsich 20rokov..

nemyslim ze babam ide vylucne iba o peniaze, to by som netvrdil.
Ale skus sa na to pozriet z ich pohladu: o kazde pekne mlade dievca ma zaujem vela chalanov.
Z tychto vsetkych je dost takych co su sympaticky.
A v tejto skupine sympatickych, sa nachadzaju aj taky, co nemaju problem z peniazmi, maju na drahe auto, motorku, zaplatia bez problemov frajerke exoticku dovolenku atd.
A teraz mi povedz, preco by si mala vybrat nejakeho priemerneho chalana
co skoro nic nema, ked moze mat zabezpecenejsieho? ale neda sa uplne zovseobecnovat, tak ako nie su vsetcia chlapi rovnaki tak ani babi, v kazdom pripade su peniaze v zivote velmi dolezite- na to prides najneskor v momente ked si raz vybavis hypoteku na svoje prve byvanie a zistis ze splatka bude polovica tvojho mesacneho prijmu najblizsich 20rokov..
-
lollo
Professional
hmm mas pravdu uvazujem aj nad tym ze ked zena si je vedoma ze je atraktivna tak siaha na vyssie "mety" ale sem tam ma aj mrzi pretoze si vyberie prave takeho cloveka ktory je uplny debil(neverim ze si to nezazil) ale na druhej strane mozno sa jej to paci a imponuje. Len mne to potom pripada ako strata casu ktory jej venujem aj napriek tomu ze ma priatela tak neodmietnem ked ma niekde zavola a dufam ze raz aj ja
...
Nj asi by som sa mal naucit ze nie vsetky nove slecny co spoznam musim nieco zacat nadvadzovat, ale ostat len ako kamarat
Nj asi by som sa mal naucit ze nie vsetky nove slecny co spoznam musim nieco zacat nadvadzovat, ale ostat len ako kamarat
Záleží len a len na type dievčaťa. Niektoré sú ako píšete na "starších" - teda skúsenejších, no a na druhej strane sa nájdu dievčatá, ktoré letia aj na tých seberovných, či mladších.