FIFA World Cup South Africa 2010
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
rozhodcovia pískali ako poď mi svietiť... už som čakal že ani tu penaltu neodpíska ale dá niekomu z našich kartu 
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Drago: Praveze druhy gol bol Muchov, jedina chyba na celom sampionate a v kvalde no bohuzial rozhodujuca...Prvy gol sa dal ubranit, ale tak skoda.
-
HeadShot ^
Light Star
Keby bolo keby..
Ale aj tak,nevadí a Holanďanom gratulujem
S naším výkonom som spokojný 
-
R1k1nko
Darca
DAKUJEME !!! naozaj dobry zapas....
ziadne extra chyby !! ale ten ROZHODCA .....
najhorsi Rozhodcovia na MS !!! ( piskal tam proti nam tolko.... ze.. )
ziadne extra chyby !! ale ten ROZHODCA .....
Nemame sa za co hanbit dali sme holandanom este len druhy gol na sampionate sice zase s jedenastky ale nevadi CHLAPCI DAKUJEME
s Holanďanmi rozhodca ťuťuťu-muťuťu... po zápase asi pôjdu spolu na pivko... fakt akože... ak niektorí z nich bude pískať finále tak hanba FIFE
myslim,ze sa nename za co hanbit vobec... nehrali sme vobec tak zle ako som cakal, no proti holandanom tazko... tie sance co sme mali - minimalne jedna z nich mala skoncit v sieti - hold vittek to mohol spravit ovela lepsie... a skrtel ty babrak... do rozhodcu sa pi*uje inokedy, nie ked ti lopta leti ponad hlavu a ty niesi tam kde mas byt... nevadi... aspon cestny gol... o 4 roky poprosim minimalne reprizu nasho ucinkovania
som spokojny
-
HeadShot ^
Light Star
Môžem sa spýtať,odkiaľ že bol ten rozhodca? 
-
R1k1nko
Darca
Spanielsko ...HeadShot ^ napísal:Môžem sa spýtať,odkiaľ že bol ten rozhodca?
;piskal nam v Prahe proti Cechom ...
Nwm ale zda sa mi ze SPaniel ak nie opravte ma
zapas pekny, CHlapci Diky, skoda tych neviuzitych sancii, Rozhodcovia boli asi slepi a lebo co.
Ale aspon nakoniec ten pokutovy.
nevadi, keby bolo keby mohlo byt 1:1
ale to by bolo treba viac stastia, snazili sa, myslim ze toto nikto necakal, kazdy nas videl uz davno doma
zapas pekny, CHlapci Diky, skoda tych neviuzitych sancii, Rozhodcovia boli asi slepi a lebo co.
Ale aspon nakoniec ten pokutovy.
nevadi, keby bolo keby mohlo byt 1:1
Ja som spokojny, Vittek to premenenou penaltou tak pekne opticky vylepsil, aj vysledok, aj moj celkovy pohlad na zapas.
Sice mame ako narod mentalitu typu: ach, zase to doebali (vratane mna
), no treba si uvedomit, ze to je nas najlepsi vysledok v historii. (Ideme domov po Taliansku, Franc. ci Ang.) ..
Oranzovi hrali len to co potrebovali, i ked. Sance boli i u nas i u nich no nepremenili sme ich, ale celkovo dobry zapas. Ako Weiss povedal: "nemame sa za co hanbit" .. a "Boh vie kedy sa sem (majstrovstva) zase dostaneme" ..
Este ten rozhodca, strasne nieco,
Sice mame ako narod mentalitu typu: ach, zase to doebali (vratane mna
Oranzovi hrali len to co potrebovali, i ked. Sance boli i u nas i u nich no nepremenili sme ich, ale celkovo dobry zapas. Ako Weiss povedal: "nemame sa za co hanbit" .. a "Boh vie kedy sa sem (majstrovstva) zase dostaneme" ..
Este ten rozhodca, strasne nieco,
Nič lepšie som ani nečakal. Dali sme čestný gól, kopli si na MS aj Jakubko so Saparom, proti absolútnemu favoritovi sme zahrali celkom obstojne. Máme mladé mužstvo, ktoré sa môže lepšie zohrať a za pár rokov predviesť ešte o čosi viac. Rozhodcovia tak ako aj včera - bieda a žiaľ.
Ten rozhodca nás veľmi znervózňoval. Pískal každé padnutie Holanďanov na trávnik. To dokáže hráčov dosť rozhodiť , keď súper si môže dovoliť beztrestne tvrdšiu hru do tela a my sme sa ich nemohli ani dotknúť. Aký to rozdiel oproti tomu Angličanovi čo nám pískal zápas s Talianskom.
Stavil by som sa o hocičo , že keby bolo v tej 94.minúte len 1:0 , tak tú jedenástku by nikdy neodpískal. Vedel , že za stavu 2:0 v posledných sekundách si ju môže dovoliť odpískať a Holanďania aj tak postúpia.
Tá šanca Vitteka , keď bol sám pred brankárom mi pripomenula tú šancu na vyrovnanie Pavla Demitru 8 sekúnd pred koncom toho semifinálového zápasu na olympiáde vo Vancouveri kde sme prehrali s Kanadou 2:3. Verím , že sa to šťastie raz prikloní aj na stranu Slovenska a ten rozhodujúci gól , ktorý bude znamenať medailu ,dáme. Samozrejme to 4.miesto hokejistov a to , že sa dostali fotbalisti medzi TOP 16 mužstiev planéty je obrovský úspech.
Stavil by som sa o hocičo , že keby bolo v tej 94.minúte len 1:0 , tak tú jedenástku by nikdy neodpískal. Vedel , že za stavu 2:0 v posledných sekundách si ju môže dovoliť odpískať a Holanďania aj tak postúpia.
Tá šanca Vitteka , keď bol sám pred brankárom mi pripomenula tú šancu na vyrovnanie Pavla Demitru 8 sekúnd pred koncom toho semifinálového zápasu na olympiáde vo Vancouveri kde sme prehrali s Kanadou 2:3. Verím , že sa to šťastie raz prikloní aj na stranu Slovenska a ten rozhodujúci gól , ktorý bude znamenať medailu ,dáme. Samozrejme to 4.miesto hokejistov a to , že sa dostali fotbalisti medzi TOP 16 mužstiev planéty je obrovský úspech.
-
mfp
Medium Star
Dobre sme celkom hrali, nic ine sa nedalo cakat... skoda tych par nepremenenych sanci za stavu 0:1 ale nevadi, myslim ze mozeme byt s celym sampionatom nakoniec spokojny
a teraz Holandsko na titul 
Rozhodcovia na grc, ale vyhovárať sa na nich je zbytočné.
Som rád, že sme odišli so cťou a odohrali celkom dobrý výkon. Treba ale uznať, že viac kvality bolo na holandskej strane, nám chýbal hlavne ten forčeking, my na to jednoducho nemáme kondíciu, inak si to neviem vysvetliť. My sme pred nimi len ustupovali a cúvali, čo sa ukázalo ako dosť podstatné a ovplyvnilo to priebeh zápasu.
Som rád, že sme odišli so cťou a odohrali celkom dobrý výkon. Treba ale uznať, že viac kvality bolo na holandskej strane, nám chýbal hlavne ten forčeking, my na to jednoducho nemáme kondíciu, inak si to neviem vysvetliť. My sme pred nimi len ustupovali a cúvali, čo sa ukázalo ako dosť podstatné a ovplyvnilo to priebeh zápasu.
pojde dnes Brazilia domov ??

Prvý polčas mali vytiahnuť trochu ofenivnejší futbal ale tak už sa stím nedá nič robiť. Zahrali dobre .
-
mirak2
Hardcore addict
najviac mi vadilo nabiehanie huntelaara, dobry meter od neho nas obranca a huntelaar uz roztahuje ruky na rozhodcu nech piska bo je faulovany...ostatne v pohode, na nase pomery celkom fajn...ak sa dostaneme na dalsi sampionat kde nebudu sku**** bzzzzzzzzzzzzzzzzvzzzzzzzzzzzzzz vuvuzely a budu sa hraci pocut aspon trochu, to bude lepsie 
a kde je ronaldinho.. vo vzduchu citit finale: brazil VS argentina