L.E.n napísal:
Však hovorím, on si z neho robí srandu, bo chlapec machruje s compom od NASA a že či mu pôjde GTA IV
To je ako mať Octa-core a spýtať sa, či rozbehá Super Maria
To bude daky mali chlapec co este hadam hra GTA 2 na Compaq 286 asi nemoze spat z GTA 4 tak machruje aby mu kazdy zavidel ale nema preco ked si nato zaroby sam tak moze kolko chce ale ekd anto nema tak nech ja osobne nemam rad takych chvastunov co sekaju frajera anemaju pritom nato
Predator999 napísal:
To bude daky mali chlapec co este hadam hra GTA 2 na Compaq 286 asi nemoze spat z GTA 4 tak machruje aby mu kazdy zavidel ale nema preco ked si nato zaroby sam tak moze kolko chce ale ekd anto nema tak nech ja osobne nemam rad takych chvastunov co sekaju frajera anemaju pritom nato
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2010, 19:53)
Ale inac stim Mariom ta musim opravit MArio hram aj ja vsak to je paradna hra
Však... to isté si myslím ja, keď dojde spolužiak do školy že čo má, Core 2 Duo mu tatko kúpil... mu poviem že ja mám lepšie a za svoje, stačí všetko neprechľastať a za 1-2 roky si zarobíš
A hovoril som že Mario nie je zlá hra? Nepochopil si to, prečítaj si znova.
Noo ja nepijem ani nefajcim takze si zarobim...ale nevravim ze mam daku sunku ale som musel makat aby som si nanho zarobil no ale si neviem predstavit GTA 5 ked bude som zvedavy kto tu bude pisat o akom PC potom ze daky 10 jadrovy 10GB DDR8 GF GTX 900 5GB ...ja s asmejem natom je mi to smiesne vies co mozno ma otca Billa Gatesa alebo bol milenec Jaksona a zdedil jeho majetok
Predator999 napísal:Noo ja nepijem ani nefajcim takze si zarobim...ale nevravim ze mam daku sunku ale som musel makat aby som si nanho zarobil no ale si neviem predstavit GTA 5 ked bude som zvedavy kto tu bude pisat o akom PC potom ze daky 10 jadrovy 10GB DDR8 GF GTX 900 5GB ...ja s asmejem natom je mi to smiesne vies co mozno ma otca Billa Gatesa alebo bol milenec Jaksona a zdedil jeho majetok
Velke poziadavky malo GTA IV iba preto lebo zacali s uplne novym enginom a grafika v GTA V uz nebude o tolko lepsia ako GTA IV vs. GTA SA
OT:Len sa obavam ze bude ale na nas PC-ckarov zabudnu ,nedavno som cital ak sa (mylim tak ma opravte) ze Microsoft zaplatil Rockstar Games niekolko mega za to aby bolo GTA IV na PC.
Predator999 napísal:
Ale ruku na srdce myslis ze by si hocikto mohol kupit v dnesnej dobe take PC? ako bolo pisane hore?vsak bud to je ciste blbost alebo niekto ma ocinka raidneho prachaca co nevie kam davat prachy a uz len to ze sa pita ze ci mu natej zostave pojde GTA 4 vsak natej zostave pojde aj CRYSIS 10
Ide oto ze tu machrovala ke ma PC aked mas take PC tak ti natom pojde vsetko vsak si pozri porovnania procakov atak ceny Stym CRYSIS 10 bol zart ale jak s amoze pitat ze ci mu pojde natej zostave GTA4 ked sam vie ze mu to pojde....aj ked osobne si myslim ze take PC nema ani on ani jeho kamos...a nechapem preco s apita za jeho kamosa co on nema usta!?
Nyssow napísal:Ked uz chcel machrovat s PC, si mal vybrat nieco vazne super, nie ze moj rocny pocitac tomu dycha na paty.
vies islo oto ze machroval z kamosovim PC co podla mana ni neexistuje vsak som kukal kolko stoja suciastky co pisal len ten procak stal 400 eur graficka tiez okolo 400 eur DDR3 4GB vsak ta stala minuly rok zec 10000 anajleosie je ze s anato pital ci mu antom pojde GTA4 to mas to iste ako ekd s ata spitam ci mi pojde na Atlone 1,4 super mario bros ...ale to je jedno ja uznavam tych co si na zostavu zarobia samy ako takych co ocinko mu kupy a vsade machruje nejde oto ci ams 1 jadorvy alebo 7 jadrovy ale ide oto ako si si nanho zarobil chapes!? ja sa viac tesimm stohoa ko som si sam zarobil nanho ako keby viem ze vsetko mi kupil otec donho...Inac hravas este GTA 4?
Predator999 napísal:Ja to nehram len kvoly jednej veci tie sejvy s aukladaju cez net a mna nebavy stale prechadzat vzdy ked preistalujem windows
Na net? Fakt? Ja že to len Ubisoft je taký sprostý.
Keď tak, neukladá sa ti to náhodou na LIVE účet? Ak áno, netreba odznova, či?
A načo preinštaluvávaš Windows, keď podľa tvojich slov je to často... ja som za 9 používania PC len raz preinštaluvával Win, keď som prechádzal na nový comp, to je všetko