CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
novy protokol urcite pomohol ale stale sa mi zda ten server "zastarali" chyba tomu smrnc 
Macekx tvoje navrhy su pre nas uplne zbytocne. Nepotrebujeme ochranu na server. Vzdy je nejaky admin bud v hre alebo na ICQ. A pluginy typu ukazatel dmg ci odpocitavanie bomby. To ti neprejde ani za milion. Nie u mna ale u ostatnych. A keby sme zalozili aim/awp server tak by sme uz uplne odpisali pub server. Ale ako zabanovany hrac mozes davat navrhy. My si ich isto precitame, okomentujeme a pouvazujeme.
pozor nie mojou vinou zabanovany .... tady nejde o to ci je na servere admin alebo nie, ako to ten novy hrac uvidi nez sa pripoji ? jak nevidi anticheat ani sa tam nepojde a moze tam bit aj 5 adminov ..... ja viem ze anticheat nieje spolehlivy a vacsinu cheaterov aj tak nezachyti ale tady ide o placebo efekt jak to uvidia tak pojdu hrat .... pomahal som pri servere Killzone ako nahle sa tam dali tieto veci hraci prisly, a s tym nesuhlasim ani v najmensom ze by po zavedeni aim/awp public nebol vytazeny pozri sa na kinotip servery pernamentne vytazene a su 3 presne ako som to napisal vysie 1. iba dust 2 a inferno, 2. aim/awp, 3. všetky mapy samozrejme nie aim a awp
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
čo tak dať niečo ako max. AWP hráčov v teame?Ale nie v awp_ mapách.Napríklad 3-4 
//poprípade niečo ako VIP
kuk sem : http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... ippub.html
//poprípade niečo ako VIP
-
lekoklatik
VIP
huh? a to už prečo? Aby si zistil keď skúšaš strieľať do krabíc či za nimi niekto je? Aby si zistil granátom či je niekto na tých schodoch? Dosť čo je tam /meMaceKx napísal:no ja vidim problem v tom ze tomu serveru nieco chyba, napr. aby ti po zasahu nepriatela ukazalo kolko zivota si mu zobral
Ako povedal psychos. Admin je online takmer vždy.MaceKx napísal:dalej vidim chybu v tom ze nemate anticheat kazdy si povie no tam bude samy cheater tam hrat nejdem a uz sme doma
Aby musel hráč pri pripájaní sa na server znovu niečo ťahať? To by nám fakt pomohlo, lebo všetci behajú neustále s nožom, prípadne keď sa pri kempení nudí, poobzerá si, že? : )MaceKx napísal:potom nejake spestrenie ako menenie nozou /knife
už sme to riešili. Dospeli sme k tomu že je to zbytočné. Všetci približnie vieme koľko času máme keď sa bomba položí /že bombu položili zistíš buď tak, že si prečítaš "The bomb has been planted" nápis ktorý sa ti na 5sec objavý v strede obrazovky, alebo si všimneš že zmizol roundtime/. Hráči ktorí hrávajú bez zvuku hold smola, pretože všetci vieme ako kedy rýchlo to pípa : )MaceKx napísal:strasne mi prekazalo ze nevidim kolko zostava do vybuchu bomby
Rieši sa. Na server 2 či 3 môžeš rovno zabudnúť, mapy sa preriedia.MaceKx napísal:inak by som neplietol na jednom serveri aim mapy s normalnymi to je fakt divne radsej spravte druhy server aim/awp a hotovo na temto nechajte par map nap. dust, dust2, inferno, nuke, cbble a train to staci. Dalsi server by bol aim a awp a popripade 3 server by boli klasicke mapy ale v novsom prevedeni alebo nove mapy dust2009 a jeho rozne mutace, westwood, assault
Všetko čo si ty napísal sú veci, ktorým sa snažíme a budeme snažiť vyhnúť. zatiaľ úspešne. Sú to zbytočnosti ktoré kazia dojem z hry. My by sme radi čisté CS, klasický ns pub.
Tvoj záujem je pekný, ďakujeme. Anticheat že prilákava ľudí? Myslím teda že náš server ti chýbať nebude ; )
Headshot zbytocnost. Bavili sme sa o tom, prečo by sme mali robiť také obmedzenia? Proste niekto rád hráva s awp tak s ním hrať bude, to obmedzenie by nám rozhodne nepomohlo + to obmedzovať ani nechceme.
VIP som už tiež spomínal a sám som si uvedomil že je to pekná cipovina, zbytočnosť. A keď uź, ktorí hráči by podľa teba mali VIP? Podľa čoho by sme to posudzovali? Každopádne takéto veci neprejdu.
Vyzerá to tak že my sme už moc starý : )
-
HeadShot ^
Light Star
Ok,bol to len návrh 
tak sa potom nediv ze tam nikto nechodi mozno 10 - 12 rocny usmrkanci .... iste cs este ns pub je davno za nami teraz frcia rozne mody diablo, warcraft, zombie a ja neviem co este ..... rozne delenie killov lebo je nespravodlive ked hrac zoberie 90 dmg a druhy ho iba dorazy takto to funguju aj na COD4, rozne ukazovatele ako dmg a neviem co este .... ale to je nepodstatne hral si v poslednej dobe na novom servery ? asi nie fakt dlho som sa nestretol s klasickym serverom toto by fungovalo v tedy keby ze mate stalich hracou ktori su vam verny a ty to chcu ale v tomto pripade ako ste vy vobec ..... ste relativne novy server musite sa presadit a niecim toho hraca pritiahnut inak to nepojde
-
lekoklatik
VIP
práve 10-12 ročným hráčom sa naším štýlom vyhýbame. farebnú obrazovku pri hraní CS chcú mladší hráči, takí ako ty. Tipujem že ty máš tak 15 rokov ale cítiš sa na 10 : )
Jediné čo my potrebujeme je nejaká tá reklama a preriedenie máp. Ešte stále sa nájdu hráči ktorí majú radi klasiku : )
Jediné čo my potrebujeme je nejaká tá reklama a preriedenie máp. Ešte stále sa nájdu hráči ktorí majú radi klasiku : )
-
HeadShot ^
Light Star
A čo tak urobiť userbar na cs 1.6 server hojko.com ? a IPcku ?
)
To si ma teda netrafil ani trosku možno 19 ročný čo sa cíti pri CS na 10 to možno áno ..... to je tvoj názor schválne pripoj sa na servery kinotipu a skus si zistiť koľko ročný hráči tam hraju by si bol prekvapený .... je to vás bordel tak sa starajte takže unban mi nedáte čo som pochopil dávnejšie (aj to vypovedá o vašich kvalitách) ale rýpať ma baví ako ste si všimli ..... tak vás poprosím o zrušenie môjho nicku, učtu či čo to je
lebo tu nemám čo robiť
-
lekoklatik
VIP
headshot fajn napad : )
MaceKx pozdravuj doma ; )
MaceKx pozdravuj doma ; )
V prvom rade treba spravit nieco s tym lagovanim servera. Od minuleho tyzdna to nejak laguje...
-
Mad Dad
Medium Star
Pravda, lagovanie som postrehol aj ja...výraznejšie keď dojdem so svojím normal nickom vtedy to začne lagovať
Keď už sú tu tie návrhy, tak pridám další aj ja, povoliť všetky zbrane + aj ten shield, neviem prečo je to zakázané, myslím že to bolo kvôli kempeniu s tým? na to riešenie už je, kick/slap...čiže nevidím tam dôvod aby sa obmedzovali aj tie Rychlopalné Sniperky..štít, to ano uznávam, je to dosť bordel, ale tak keď už fungujú podobné nezmysli ako flashbang a tak , nech je nevýhoda na oboch stranách, ako pri útočníkoch, tak aj obrancoch... 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
stit je zakazany vsade, bol to od valve trochu kix, ale co sa tyka tych rychlopalnych sniperiek, nevidim dovod preco by mali byt zablokovane
-
HeadShot ^
Light Star
leko tak to by trebalo poprosiť uplinka aby nám s tým pomohol /teda ak by si to neurobyl ty/ pretože ja a grafika a všetko okolo toho nejde moc dokopy 
-
last_knight
Light Professional
headshot to zvladnes aj ty, alebo ti to urobi kazdy kto kto ma zaklady PS, ale myslim ze je to zbytocne.
no tie lagy dost natahuju nervy, to sa musi nechat a co sa tyka stitu a rychlopaliek, ja osobne nemam nic proti je to trosku na osviezenie. rychlopalky boli pokial si pamatam isty cas spristupnene, potom sa blokli.
no tie lagy dost natahuju nervy, to sa musi nechat a co sa tyka stitu a rychlopaliek, ja osobne nemam nic proti je to trosku na osviezenie. rychlopalky boli pokial si pamatam isty cas spristupnene, potom sa blokli.
-
HeadShot ^
Light Star
lenže ja ani PS na PC nemám
a áno,tie lagy vadia aj mne..
Mam navrh k tomu VIP - co tak platene VIP za SMSky / prevodom na ucet? Napr jedna sms / VIP na mesiac? Prispelo by to na chod servera, a ked to nebude predrazene, tak to bude fajn. A prave timto VIP hracom by sa mohli poskytnut rychlopalne sniperky a stit
co vy na to?
-
Mad Dad
Medium Star
VIP je doslova dopísmena obyčajná k****ina s prepáčením, pretože serveri, ktoré s týmto "upgradom" fungujú stoja za velké ehm...Tie VIP účty majú totálne zabrzdení hráči + absolutne to kazí nielen hru iným ale aj chuť do tej hry, prečo niekoho zvýhodňovať? Hra má slúžiť ako zábava resp. uvolnenie ( ja viem ja som ten pravý čo o tom hovorí
) a nie robenie nervov iným napriek...
Neviem, ci sa Vam to bude pacit, ale skusil som 
- Prílohy
-
- hojko_ub.png (14.95 KiB) 1401 zobrazení