Prince of Persia:The Forgotten Sands
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prince of Persia:The Forgotten Sands
ja som tento bug na originálke nemal, zvláštne. Ale vraj ho malo viacej ľudí čo som čítal na fórach.
-
miricleboy
Expert
tak pri tomto bugu treba znizit obtiaznost v menu a hra sa dalej. aj ja som to musel urobit
jj znizenie obtiaznosti na easy pomaha,ale aj tak nejaky kusok pred koncom sa neotvori dalsia brana,takze sme v keli 
-
JeffHardyy
Light Professional
ako mám zastaviť tú vodu v tej šalamunovej hrobke?...hned ako som otočil tu prvu sochu tak sa mi dvihli schody a potom že mam zastaviť vodu lenže ked ju štandartne zastavim tak sa to len odraža 
Mám len malú otázočku ... kde sa nachádza save? nikde ho nevidím 
-
lekoklatik
VIP
c:Program Files:Ubisoft:Ubisoft Game Launcher:storage:SKIDROW:4 - 1.save
Len teraz neviem či je to SCC alebo POP, nakoľko mám nainštalované oboje. Ale je to ono. Myslím že všetky hry cracknuté od ubisoftu budú mať save práve tam.
Len teraz neviem či je to SCC alebo POP, nakoľko mám nainštalované oboje. Ale je to ono. Myslím že všetky hry cracknuté od ubisoftu budú mať save práve tam.
caw te mám taký problém keď som spustil hru mal som čiernu obrazovku v menu to som vyriešil ALT+TAB a potom som zvolil obtiažnosť a ukáže sa obrazovka že sa loaduje hra a nie a nie načítať mam českú verziu hry a crack od skidrow sama hra mi potvrdila že počítač spĺňa minimálne požiadavky tak ja neviem čo stým pls help
hra to niekto na gamepade? resp. da sa to na nom hrat..?mne v nastaveniach zobrazuje len klavku a mam zapojeny aj gamepad..a este sa chcem spytat..kde by som stiahol samostatny dabing, cesky..mam anglicku verziu a aj som stiahol cz, ale ked rozprava princ, tak len na prazdno, bez zvzku..dik
hele cus mam taky s tymto http://yfrog.com/jubeznzvugkj problem je v tom ze zamnov su dvere ale su closed a otvorit sa dau jedine s tamtom pakov ale ja nemam ako sa tam dostat lebo ked skocim dole dead uz som skusal vselico nechapem ci je to gug ze ma to hodilo pred zavrate dvere alebo co lebo za tymi dverami ma zabili pasce fakt z nvm co urobit bud mi niekto dajte sem save alebo radu vdaka bb
-
lekoklatik
VIP
Nakoľko nevidíme čo je na druhej strane /tam kde je teraz kamera/ tak skúsim že:
Ak sú tam dvere ako hovoríš, skús sa rozbehnúť po stene a skočiť dozadu od tej steny, mal by si sa zachytiť na tej obroči ktorá je na obrázku hneď nad tebou, z tej obruči na tú ďalšiu a potom na tú zlatú.
Záleží ako ďaleko sú tie dvere : )
//PS. Mimochodom neboj sa dať obrázok do prílohy, je to o moc rýchlejšie a ty sa s tým tiež nemusíš babrať + je to aj v praivdlách fóra : )
Ak sú tam dvere ako hovoríš, skús sa rozbehnúť po stene a skočiť dozadu od tej steny, mal by si sa zachytiť na tej obroči ktorá je na obrázku hneď nad tebou, z tej obruči na tú ďalšiu a potom na tú zlatú.
Záleží ako ďaleko sú tie dvere : )
//PS. Mimochodom neboj sa dať obrázok do prílohy, je to o moc rýchlejšie a ty sa s tým tiež nemusíš babrať + je to aj v praivdlách fóra : )
diky za reakciu ale figel je v tom ze som to skusal vsetko odrzanie a od dveri sa neda nedoskoci tam uz som skusal vselico fakt nvm asi som zdochol na blbom mieste alebo co nedas mi tu save po tomto kole pls lebo to sa asi vyriesit neda
Nie počuj to je úplne inak. Tie dvere majú byť otvorené mne sa to stalo tiež. Za tímy dverami som zomrel a keď ma dalo od checkpointu tak tie dvere boli zatvorené
... šiel som proste odznova a nenechal som sa zabiť.
ale ako si to presiel znova nechapem ved tam sa neda nic robit spadnem mam kill a tam sa neda vybrat kapitola tak mi vysvetli ako si to presiel omgf??lebo ja to mam sejvnue pred door a su closed cize nvm ako si to dat od znova hmmm
-
darkmore66
Novice
ide vam zvuk pri videach? mne nie.....nevie niekto ako to riesit? Lebo z deja sa dozviem akurat tak *****
Moze za to crack?
Moze za to crack?
zdravim potrebujem pomoc s jednym kolom konkretne LAZNE tam ked stupim na kamen pusti sa voda zamrazim ju a potom skocim na tyc a mali by sa otvorit dvere ale neotvoria sa prosim pomozte mi skusal som uz 3 najnovsie cracky a nic 
-
JeffHardyy
Light Professional
k tým dverám alebo bráne...vyšiel nejaký CrackFix na lamkách...vyskušajte a uvidíte
21tomy21: Myslím to tak že som šiel úplne odznova celú hru ... to je asi taká trištvrte hodinka neviem.
Ku hre :
za to aké to bolo krátke ale tak už som si zvykol
nepáči sa mi že nezachovali pôvodný systém (kombá, studne na save, spomalenie času, druhú zbraň... )
veľmi jednoduché súboje
ten koniec sa mi zdal trošku trápny v tej búrke a aj posledný boss
spelly a spomienky a RPG systém dostávania skúseností sa mi proste do tejto hry nehodí 
za tie supy... som si myslel že budú útočiť a nie oni tam len čakajú kým sa princ na ne naportuje
grafika + skvelá hudba 
páčila sa mi schopnosť zmrazovania vody
logické hádanky
veľké
za to ako som stále musel skákať, zmrazovať vodu, "spomínať", blinkovať sa ... proste niekedy som aj nestíhal 
... a keby tam nedali postavu princa, vracanie času a nedali tomu názov Prince of Persia ani neviem, že je to princ
. Dosť ma sklamal tento diel. PoP WW asi už neprekonajú 
Ku hre :
veľké
... a keby tam nedali postavu princa, vracanie času a nedali tomu názov Prince of Persia ani neviem, že je to princ
Ja mam taky problem ze ked pustim hru tak cela hra je orezana po bokoch. Graficku kartu mam ati 5970.
-
JeffHardyy
Light Professional
a nadstavil si rozlíšenie?...
Samozrejme na max 1920x1080.