stracaju sa mi subory z HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

stracaju sa mi subory z HDD

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

čavko ludia dnes som si všimol že mi torrent ukazuje že subory nenašiel tak som to isiel pozret a neboli tam a ja som ich vymazal a nikto iny nema pristup na moj PC čo asi je zly HDD alebo neviem poradte . dakujem
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: stracaju sa mi subory z HDD

Príspevok od používateľa ramaya »

Nenapaľoval si ich náhodou ?
Ak máš náhodou v napaľovacom programe zaškrtnuté niečo také ako:
- Po skončení napaľovania vymazať zdrojové súbory
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

alebo si ich omylom myšou presunul do inej zložky (skús vyhľadať súbory na disku podľa ich názvu)... a môže byť kopec iných dôvodov.. :)

Chyba HDD to podľa mňa nebude.. keby bol zlý HDD, tak tie súbory by si tam mal, ale nevedel by si ich čítať. Chyba bude skôr niekde "medzi stoličkou a počítačom".... niečo si spravil a nevieš čo. Stáva sa.....
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

No tak nenapaloval som tie subory posledne som stiahol vcera a dnes pozeram ze ta nie su. Tak teraz preverujem hdd s hd tune a uvidim ak nebude nic ukazovat mozno mam virus. Ale inac mi niekedy zasekava neviem preco. Tento hdd ma len 6 mesiacov tak by sa nemal pokazit este. No ked mi skonci hd tune napisem vysledok.

//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 15:32)
no tak som hladal tie subory ale nenaslo mi to len torrent tak to je natom ze som stym nic nerobil max ze som dal system recovery ale mam nastavene aby mi subory nechalo na pokoji tak neviem co som mohol ine spravit nemam sajnu zložku tam mam len v nutri subor neni a okrem mna k pc nikto nechodi :D:D mozno mam virus alebo nieco neviem no. Tak mna tie subory nestvu len aby som v poriadku HDD :) bo taketo sa mi raz stalo ze mi nechcelo najst HDD xp tak som dal milenium tam mi to hned naslo tak som to zformatoval na Fat 32 a potom mi to uz XP rozoznalo neviem co s tym bolo ale dufam ze to nebude HDD lebo teraz mam v oprave aj 1TB nemam nahradny ktory je prazdny :D:D

//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 16:44)
no tak HD tune mi nenaslo nic takze potom to bude nieco ine ale asi nato nepridem :)
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Ak to bol nejaký crack a máš nechutný antivírus, tak sa nečuduj. Ak to bol nejaký drobný súbor, ktorý buď fungoval len raz alebo to bol dáky pekný vírus.
Napísať odpoveď