FIFA 2010

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Re: FIFA 2010

Príspevok od používateľa galbavymartin »

hej ja mam tiez niekedy taky zapas ze dam ale vacsinou sa len trapim...nastavil som teraz hracov na legendarny a brnakarov na svetova trieda a to je zas o nic im dam snad zo vsetkeho gol :D ach ta fifa....ok ja beriem ze ja neviem dat gol ale nech oni nedavaju s kazdeho pokusu lebo to je taka realita...sice fifa ma od toho daleko
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PsychoS »

Podla mna uplne zleee. Kde su slovaci. Dufam ze budeme v 2011 uz len preto ze sme porazili Talianov. Si nas teda snad vsminu. Inak hram tretiu anglicku ligu :) to je paradicka. Dedinsky futbalcek. Prva liga ma nebavi ked niesom outsider. Hram na druhej najlahsej obtiaznosti zatial. Je to tak pol napol prehra/vyhra
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

ja hrajem taliansku ligu za udinese calcio priemerny klub...skoncil som 5...hral som uroven hracov world class branakri legendarny....novu sezonu hrajme obe za legendarny
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

ej seci tu hraju na legendary :D kam sa ja hrabem.
majky358
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majky358 »

Tako skoro ako som zapol túto hru tak som ju aj skoro vypol . Celkový engine, hráči, pohyby all . úplná bieda . Škoda to hrať . Čakal som lepšie ale tak FIFA 2007 je majstrovské dielo proti tomu .
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

neviete niekto v com mam otvarat zaznym z FIFI? lebo mam ulozeny zaznam ale neviem v com ho mam otvorit a ani niaky typ suboru tam neni napisany ze by som si to nasiel. A ak sa to uz riesilo tak sry cital som len dve strany dozadu
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

chvilu budes hrat tu fifu a budes hrat legendarny aj ty :) nic svetoborne...no hej katastrofa ta fifa...odinstaloval som.....ziadny dobry futbal neni...podla mna ani PES neni daka vyhra
majky358
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majky358 »

PES má tiež nejaké svoje muchy , ale dúfam, že to PES11 opravý :)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Skúšal už niekto ten nový patch na FIFU 10 ?
Konkrétne je to ten Word Cup Afrika, podľa mňa obrovská zmena oproti FIFE, ale štve ma to, že keĎ si chcem upraviť alebo spraviť nejakého hráča tak mi to vždy padne z tým že sa vyskitol problém......
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Je to celkom dobrá hra, ale grafika je úplne na hovno. :( Je to o niečo lahšie, ako PES.
Tá grafika mi pripadá, ako z roku 2006. :?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

IamMartinQo:ako to nainstalujem?ked som to nakopiroval a spustil napise ze mam zle nainstalovanu FIFU
vrtulnik:s tou grafikou uplne suhlasim ... 10 som nainstaloval az teraz a neviem ci sa to oplatilo ... este si pametam ked som dostal do ruk FIFU 2007 -to bolo nieco a kazdym rokom iba zmeneny design menu a par malych zmien.
Asi prejdem na PES .. videli ste gameplay video z PES 11? Vypada to realisticky ... ked to porovnam s FIFOU
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

1) Stáhni a extrahuj
2) Vytvoř zástupce od souboru 2010 FIFA WORLD CUP LAUNCHER.exe na plochu
3) Celou složku WCSA 10 nakopíruj do C://Documents and Settings/Uživatel - nějaké jméno/Dokumenty
4) Spusť soubor WC.reg a potvrď přidání do registru
5) Stáhni si tady DB fix: ****** ( Je pribalený v hre zložka bugfix ) a přepiš s nim původní fifa.db v .../2010 FIFA World Cup South Africa/data/cmn
6) Spusť zástupce launcheru na ploše a projeď hru rebuilderem ("rebuild FAT")
7) "Start"
+ Kdo má WINDOWS VISTA NEBO 7 64 BIT, musí použít registr: WC.reg

Mne vždy padá textúra trávnika. S tou čiernou plochou je to potom nehratelné. Je to celkom podarený patch. Škoda že World Cup nespravili ako samostatnú hru, ale je to len nadstavba na Fifu. :?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Ja som spokojný až nato že sa mi prostenedajú upravovať hráči, ostatné, Plasmon, je to probléem ak máš aj W7, pri kamarátovi sme to skúšali asi dve hodiny s kadejakými navodmi nešlo, skúsili sme na XP a fungovalo bez problémov, ale vidím, že viac ľudí to nevie spustiť na w7...
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

IamMartinQo:Ja mam Win 7 64-bit a ide mi to
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mám 7 64bit. Čo som hral turnaj, tak všetky zápasy okrem finále som hral na nejakom olympíjskom štadióne, iba finále som hral v Johannesburgu a dokonca bol aj dobrý trávnik. btw: Hral som za Slovensko a vyhral som nad Brazíliou 3:1 na penalty (3:3 zápas). Sám neviem ako som vlastne strelil tie tri góly, celý zápas som v podstate bránil, Brazília hrala skvele. Veľmi sa mi páčil anglický komentár. Hlavne keď som vyrovnal na 1:1 a komentátor zahlásil "Slovakia is back". :D
scary888888
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa scary888888 »

prosííím vááás po prejdení prvej sezony mi to napisalo ze nemam uplne licencovanu fifu mam crack od razora nwm ci na to treba nejaky crack fix abo co.... hlp? :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Plasmon: Komentár sa vo FIFE neustále opakuje.
Brazília hrala dobre? No neviem, buď si ty dobrý alebo tvoji hráči mali všetko nad 85+ keď si sa vybránil, samozrejme ak si hral na vyššej úrovni. Nechápem ako môže niekto povedať "Brazília hrala dobre." v PC hre, kde je dobre všetko nahrané, pohyby atď. Však stačí čítať hru a vyhral si.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Dám to aj sem kedže FIFA 2010 South Africa tu tému nemá...

Keď hráte nezdá sa vám že rozhodca nadržiava protivnikom ? Oni si ma fauluju,skopinaju,hoci čo robia ale on nič,ani hovno nespraví ! Najlepšie je keď ma skopne rovno pred brankarom a jedenastka nikde .. To ma na tej hre serie strašne,ja ho trocha štuchnem a už dáva karty
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

brankary: legendarne obtiaznost:legendarne a vsetko vyhry blba fifa, kedze 2011 ma byt next gen takze sa tesim velmo
lion117
Novice
Novice

Re: FIFA 2011

Príspevok od používateľa lion117 »

pls nevie mi niekto pomoct........na fifu som si chcel nainstalovat patch a odkedy som ho nainstaloval tak mi nejde spustit hru a pyta DVD .....pls poradte ak oby sa dal odinstalovat patch?? :)) dakujeem
Napísať odpoveď