Frajerkine divné nálady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jonatan83
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Frajerkine divné nálady

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Caute, tak po dlhsej dobe ma opat postihla jedna vec, a sme tu od toho aby sme si vzajomne vedeli poradit a vypocut si nazory inych, ked nevieme co si mame mysliet :)

Som zadany. Mam babu s ktorou som takmer mesiac a pol. Vsetko je fajn, mame sa naozaj velmi radi. Mam vsak pocit ze som narazil jednoducho na naladovu babu. Niekedy je vsetko fajn, smejeme sa a je nam dobre, a obcas jej cosi prepne a zacne byt taka tichsia, odmeranejsia, a pokial je to vtedy v spolocnosti dalsich ludi tak sa venuje skorej im ako mne. Ak piseme na nete tiez je to ako kedy, i ked tu to uz je menej dolezite.

Na jednej strane si na to pomaly aj zacinam zvykat a beriem to tak ze tie pekne chvile si viacej budeme vazit, na druhej strane premyslam ci to ma zmysel a ci ma to po case nezacne srat, pretoze vnutorne ma to serie uz teraz. A mna nebavi furtom premyslat "co jej zasa je ze je taka divna". Stalo sa niekomu nieco podobne ? Aky na to mate nazor ? (ja 19, ona 17)
pinco
Darca
Darca

Re: Frajerkine divné nálady

Príspevok od používateľa pinco »

počkaj keď bude na výške a bude mať skúškové, to ši užiješ. Ženy sú zvláštne stvorenia. To nikdy nepochopíš, čo ju trápi. Zistíš to jedine, ak sa jej to rovno spýtaš. A vždy keď sa začne správať odmerane, správaj sa tak aj ty.
jonatan83
Light Expert
Light Expert

pinco napísal:počkaj keď bude na výške a bude mať skúškové, to ši užiješ. Ženy sú zvláštne stvorenia. To nikdy nepochopíš, čo ju trápi. Zistíš to jedine, ak sa jej to rovno spýtaš. A vždy keď sa začne správať odmerane, správaj sa tak aj ty.
To aj robim ze ak je odmerana tak sa tak chovam aj ja. Niekedy to pomoze, niekedy ne. A ked ma aj taku naladu a spytam sa jej co ju trapi tak pokial mi neodpovie ze nevie tak mi odpovie nejaku malichernu pi*ovinu, ktora by mna v takej chvili absolutne netrapila tak neviem.
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kiara24 »

poznam to osobne,som rovnaka :D...hm no tym,ze sa zacne aj on spravat odmerane nic nevyriesi..pretoze z toho vzniknu len hadky,ktore na zacitaku pominu , ale postupom casu sa stanu uz tradiciou....skus sa zamysliet nad tym,kedy sa sprava cudne,kedy je naladova a co za tym moze byt ( ci v tom nemas aj ty chybu) :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

musí predsa pochopiť, že sa nesmie správať ako krava. Pokiaľ sa tak správať bude, budem sa správať podľa toho aj ja. Netúžim mať raz doma odutú ženskú, ktorá ani nevie prečo sa tak správa.

Samozrejme porozprávať sa s ňou, čo ju trápi je základ, ale niekedy to je ako štuchať do osieho hniezda, naserie sa ešte viac. Vy ženy ste naozaj niekedy divné.

Ja to riešim tak, ak vidím, že má blbú náladu, posedím chvíľu a idem radšej preč, lebo vidím, že to nemá zmysel, alebo ak sa podarí, tak ju zlákam do postele a hneď je ako baránok. Sex robí divy, vyskúšaj.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mesiac a pol je veľmi krátko, predstav si, že budete spolu 5-10 násobne dlhšie a budeš to znášať, keď už teraz ti to prekáža? Takže radšej si to s ňou vydiskutuj teraz, spýtaj sa, či ju niečo netrápi. Možno je si len niečím neistá alebo si neverí. Každý máme svoje nálady, ale netreba predsa preto pokaziť náladu aj okoliu. :)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kiara24 »

ak ti mozem poradit,sadni si s nou a vazne sa o tom s nou porozpravaj...ze chapes,ze ona mozno za tie jej nalady nemoze,ale ze ti to strasne zacina vadit...a ver tomu,ze ak ta ma rada a ty jej das trocha najavo,ze ta moze kvoli jej naladam stratit..bud si isty,ze sa zacne snazit spravat normalne...mozno to raz pochopi,ale bude uz neskoro,ak ta strati
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

tak pokial ju miluješ, tak ani nemysli na neco take, ako je rozchod, taketo veci sa daju vyriesit, aj ked to moze byt zlozite :) tiez si myslim, ze sa s nou treba porozpravat, mozno ti povie, ze zato mozes ty, ak to tak bude, tak to jednoducho zmenis, ale pravedpodobnejsie to bude v niecom inom, mozno ma nejake problemy, o kt. nechce hovorit, a preto je anladova, poznam to dobre... povedz jej, ze ak sa mieni aj nadalej takto spravat, ze to nema vyznam pokracovat, a pozeraj na reakciu..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ja mam podobny "problem". Nieje to az take extra, ale dakedy ma to vie dost nastvat, ked sa bavime a zrazu "brnknem na nespravnu strunu" a uz je ticho, a tak dalej. Ja som sa to naucil ignorovat. A vyriesilo sa to.
Zase kamarat, jeho frajerka bola strasne ziarliva, EXTREM, + brutalne, ale brutalne naladova, to sme az nechapali, ked sme boli s nimi von. Boli spolu 3 roky, 3 roky plne hadok a udobrovaciek a hadok a udobrovaciek.... Asi 10x som mu hovoril, nech to necha tak, nech si najde inu, ved svet sa nemusi tocit len okolo nekonecnych telefonatv a urazenych gest. Nakoniec to ukoncil on, s cista jasna, a to to uz pomaly naberalo spravny smer, no on uz mal toho dost.
Takze mas dve moznosti : Naucit sa s tym zit a zzit sa s tym, alebo sa na to vykaslat. Alebo tretia moznost, : preucit ju a nejako jej dohovorit, ze tadialto cesta nevedie.
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Tak uvidim, skusim tomu dat cas par dni, mozno fakticky iba blbe obdobie. Zajtra je uz vysvedcenie, a je mozne ze to bolo aj koli uplynulemu tlaku na skole. Zajtra ale zacinaju prazdniny, a teda myslim ze mnozstvo spustacov blbych nalad bude eliminovane :D
A nechcem to hned takto ukoncovat lebo myslim ze nemalo by v tom byt nic vazne. Ukoncim to vtedy ak ozaj uvidim ze tadeto nevedie cesta.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Presne tak, daj tomu cas, pripadne rob to co ona.. ( tiez to niekedy zabera :) )
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

sranda je ze len baby ti napisali ze chyba moze byt aj v tebe :-)
Ale k teme mozno aj je chyba v tebe, ale aj ked nie tak by si jej mal dat vediet ze nie si ziaden jasnovidec
a ked ti nepovie sama co ti je, tak sa to z jej mlcania tazko dozvies :P
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Tak ja si nemyslim ze chyba je vo mne. Mozno tomu akurat trosku niekedy dopomozem, viem ze nejsom dokonaly. Len ma hneva ze baby vacsinou nepovedia co im je a nechaju nas chalanov sa trapit nech na to prideme samy.
Ale skusim pockat. Vcera mi povedala ze ma lubi. A z mojej strany je to tiez tak.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Tak ze, zacnem pekne pomaly a od zaciatku.
Mal som podobny problem, ale po dlhsom obdobi (tych problemov tam bolo sice viac, ale aj tento), povedal som si, ze sa budem spravat aj ja tak, ako druha strana. Neviem, ci to je pravidlo alebo som proste narazil len na taky typ, ze to prave nepomohlo, pretoze "uz ju nemam rad tak ako pred tym", tak ze neviem ci je zrovna dobre sa spravat tak ako ona. Ked sa tak budes spravat, tak ona nebude hladat chybu na sebe, ze ona je dovod tvojho spravania, ale na tebe.
Mozes to ignorovat, ale to je zas velmi zavysle na povahe, ak si povaha, ze ti to bude stale vadit, tak s tym nespravis nic. Ked sa zacnete hadat a bude to trvat dlhsiu dobu, radim, rozchod...nikdy by som take nieco neradil...niekedy..ale clovek sa meni, menia ho okolnosti...tak ze tak
A ten vek...co ti poviem?...presne moj problem...a neviem teraz, ze ci to je 100percentny ukazovatel, ale v tom veku ked ti povie, ze ta lubi, tak to nemusi znamenat, ze ta naozaj lubi...
Najhorsie je na tom to, ze dajako sa zachovat musis, ale nevies co je spravne...lebo kolko ludi tolko chuti..:(
Snad ti to pomoze co som napisal
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jednu poriadnu jej j**ni nech sa teda má za čo zdúvať...
misobyg
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa misobyg »

a nie je taká odmeraná len počas menštruácie?
náhodou aj to môže byt príčina či nie?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

zlate pravidlo vztahu ktore sa mi osvedcilo: V rukach ma opraty ten co lubi menej :) Prestan si to vsimat a povznes sa nad tie jej nalady. Ukaz jej ze si vyrovnany chlap a s usmevom sa cez to prenes. Uvidis ze sa to otoci k lepsiemu :)
jonatan83
Light Expert
Light Expert

No neviem fakt co teraz robit, ale vzdy sa nad to snazim skorej povzniest. A tu nejde o to ze sa hadame a zduvame. My sa zatial este nehadame. Ono je to fajn. Ona pocas tych nalad neni proste najezena, iba je taka nejaka ako keby smutna. A vcerajsok bol uplne fajn, od dnesneho rana jej opat "preplo" a pak neskor zasa pohodicka.
Ja skusim este pockat ako to bude, a ak sa to nezmeni a bude mi to vadit este viacej tak sa s nou porozpravam a vysvetlim jej ze to takto uz nejde.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

nic nezmenis...tymto som si presiel v kazdom mojom vaznejsom vztahu. toto obdobie trva cca 1 mesiac - 3 mesiace. To ze sa s nou budes chciet rozpravat obrati proti tebe a bude ti nadavat co riesis chu****...proste nechaj to vykypiet a neries :) to je len blbe obdobie ktore prejde...
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Je taka aj ked ste spolu real alebo len na nete?
Napísať odpoveď