Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
kinjeril, tehla a juho: A čo tak zájsť do histórie "odborníkov" z predchádzajúcej koalície? Bývalý zlodej áut Slota, mafián zodpovedný za rozkradnutie Slovenska za "jednu korunu" Mečiar a vzorový člen strany, komunista Fico? To vám nevadilo?
Pavol Paška - riaditeľ obvodového výboru, krajské osvetové stredisko v KE, čistý komunista.
Marek Maďarič - prax pred rokom 2002 ako nezávislý scenárista a dramaturg literárno-dramatického vysielania, neskôr reklamný textár v reklamnej agentúre a potom ŠUP politiky a do kresla ministra kultúry a teraz OMG LOL strašný odborník, no nie?
Ján Počiatek - naslovovzatý odborník je ministrom financií, pretože je vedúcim akéhosi podniku - to predsa môže robit hocikto, alebo nie?
Ľubomír Jahnátek - ďalší komanč ako vyšitý, iba obliekol nový kabát
Jaro Baška - podpisovateľ zmlúv pre ministerstvo obrany, v životopise musí mať s hrdosťou oznámené, že dostal červený diplom, potom Matador v Púchove (Rosina, anyone?) a hups do politiky z ničoho nič. Uff, aký odborník.
Ľubomír Vážny - čím je tak špeciálny, že vedie ministerstvo dopravy, pôsť a telekomunikácií?
A takto by som mohol pokračovať aj ďalej. Je zaujímavé, že každého kritizujete už teraz, hoci ešte nemali šancu nič urobiť - prečo teda **pi*i** na bývalú koalíciu, ktorá vzorne rozkrádala celý štát a okrem poplatkov u doktorov a s otvárania diaľnic, ihrísk a nadjazdov s veľkou pompou spravili husí prd? Koľko zo svojich sľubov splnili za 4 roky oni?
Áno - ako volič SAS som spokojný s novými tvárami, radšej tam uvidím ľudí, ktorí neboli v KSS pred rokom 89, ako svine, ktoré do revolúcie verne slúžili režimu a potom zázračne prezliekli kabáty a stali sa z nich zlodeji par excellence.
Pavol Paška - riaditeľ obvodového výboru, krajské osvetové stredisko v KE, čistý komunista.
Marek Maďarič - prax pred rokom 2002 ako nezávislý scenárista a dramaturg literárno-dramatického vysielania, neskôr reklamný textár v reklamnej agentúre a potom ŠUP politiky a do kresla ministra kultúry a teraz OMG LOL strašný odborník, no nie?
Ján Počiatek - naslovovzatý odborník je ministrom financií, pretože je vedúcim akéhosi podniku - to predsa môže robit hocikto, alebo nie?
Jaro Baška - podpisovateľ zmlúv pre ministerstvo obrany, v životopise musí mať s hrdosťou oznámené, že dostal červený diplom, potom Matador v Púchove (Rosina, anyone?) a hups do politiky z ničoho nič. Uff, aký odborník.
Ľubomír Vážny - čím je tak špeciálny, že vedie ministerstvo dopravy, pôsť a telekomunikácií?
A takto by som mohol pokračovať aj ďalej. Je zaujímavé, že každého kritizujete už teraz, hoci ešte nemali šancu nič urobiť - prečo teda **pi*i** na bývalú koalíciu, ktorá vzorne rozkrádala celý štát a okrem poplatkov u doktorov a s otvárania diaľnic, ihrísk a nadjazdov s veľkou pompou spravili husí prd? Koľko zo svojich sľubov splnili za 4 roky oni?
Áno - ako volič SAS som spokojný s novými tvárami, radšej tam uvidím ľudí, ktorí neboli v KSS pred rokom 89, ako svine, ktoré do revolúcie verne slúžili režimu a potom zázračne prezliekli kabáty a stali sa z nich zlodeji par excellence.
-
vendo
Guru
no a kvoli blbcom ako ty to referendum nebude platit, a potom to zase zhodis na nich, ze oni mozu zato ze debilny ludia nemaju platne hlasy no nie?juho napísal:na ktore zas neprijde viac ako polovica volicov takze paaapaaa miliardy ale az to bude ja tam prijdem a zahlasujem nielen za tie ale zmensim maximanu cenu vozidiel zo 40,000 na 10,000 a ci uz mi hlas bude platit alebo nie este aj tam pripisem body ako zverejnenie celeho majetku poslancov a ich prijmov a prepojenia s firmami ziskavajucimi statne ponuky zverejnenie poradcov clenov vlady zverejnenie vydavkov clenov parlamentu tak aj vyborov ako aj vladnych clenov neh ekne mame o vsetkom prehlad kedze sme ich zamestnavatelmi(danovnici) atakdalej
-
tehla
Tak ešte raz:seth82 napísal:kinjeril, tehla a juho: A čo tak zájsť do histórie "odborníkov" z predchádzajúcej koalície?
Argumenty poukazujúce na "výkvet", ktorý ponúkala predošlá vláda, v súvislosti s nomináciami SaS nemajú veľký zmysel.
Nielen preto, lebo "tamtí" sú už minulosťou, ale aj preto, lebo "títo" sľubovali okrem iného návrat odbornosti do funkcií. Všetko je relatívne. Len smrť, hlúposť a nenásytnosť sú absolútne.
http://nazory.pravda.sk/kovani-odbornic ... k-nkom_p09
Za každou kritikou bude nasledovať: "ale ved pozrite sa, čo urobili tamtí predtým"?
Nie tehla ale "títo" ešte nemali čas ukázať čo dokážu či nedokážu. Ale nominanti SMERu už nám "ukázali" čo "nedokázali" ...
ak sa na to pozeras takto tak si vadny na hlavu, je viac ako jasne ze neevidujes pravicovo orientove media ktore maju na Slovensku hlavne slovo atd. Je mi luto ludi ako si ty. Nie preto koho odsudzujes ale tie dovody su absurdneseth82 napísal:kinjeril, tehla a juho: A čo tak zájsť do histórie "odborníkov" z predchádzajúcej koalície? Bývalý zlodej áut Slota, mafián zodpovedný za rozkradnutie Slovenska za "jednu korunu" Mečiar a vzorový člen strany, komunista Fico? To vám nevadilo?
-
seth82
Darca
tehla: stratégia brýzgania na predchádzajúce garnitúry je predsa stratégia voličov SMERu, HZDS a SNS. Iba som použil ich vlastnú zbraň. V našich diskusiách tu na fóre je to bežne zaužívané a už X krát som videl niečo v zmysle "a Dzurinda toto a Mikloš tamto a ANO hento a Rusko zas niečo". Pripojil som sa len k tunajšej hre. A Skuki má tiež celkom valídny postreh, ktorý som už napísal aj ja - máte veštecké gule? Alebo odborníci z neba padajú?
Levin: Ďakujem za diagnózu, podľa mojich vedomostí a informácií z iných relevantných zdrojov je moja hlava celkom v poriadku. Máš zaujímavé dedukčné schopnosti, máš za ne aj nejaké ocenenie? Aké "pravicové médiá" myslíš? Prosím, uveď príklad. Taktiež je mi ľúto ľudí, ako si ty - hupsneš sem do diskusie a na základe zopár príspevkov už vieš, aký som - začni si hľadať prácu v kriminalistike, takých odborníkov na typológiu osobnosti istotne potrebujú...Čímže sú moje dôvody absurdné a čím sú mnou spomínaní "odborníci" viac "odborníkmi" ako "odborníci" v novej vláde? Vopred ďakujem za konštruktívnu odpoveď.
Levin: Ďakujem za diagnózu, podľa mojich vedomostí a informácií z iných relevantných zdrojov je moja hlava celkom v poriadku. Máš zaujímavé dedukčné schopnosti, máš za ne aj nejaké ocenenie? Aké "pravicové médiá" myslíš? Prosím, uveď príklad. Taktiež je mi ľúto ľudí, ako si ty - hupsneš sem do diskusie a na základe zopár príspevkov už vieš, aký som - začni si hľadať prácu v kriminalistike, takých odborníkov na typológiu osobnosti istotne potrebujú...Čímže sú moje dôvody absurdné a čím sú mnou spomínaní "odborníci" viac "odborníkmi" ako "odborníci" v novej vláde? Vopred ďakujem za konštruktívnu odpoveď.
vytiahol si len niektore fakty pri konkretnych menach, neuviedol celu pravdu, tym podavas blby obraz o skutocnostiach. To mozem napisat, ze seth82 ma skoncenu matersku skolku, co je to potom za odbornika ? - to je argument ako delo, vsak?
markiza,sme .. nic ?
markiza,sme .. nic ?
-
Stoporko
VIP
Myslím, že tu máme kandidáta na Darwinovu cenu fóra
Levin, you rock 
-
seth82
Darca
Levin:
No priznám sa, že absolútne nechápem tvojmu príspevku a celkom si ma ním dostal...Čože to má moj príspevok spoločné s "pravicovými" médiami (lol, Markíza, kto to má akože pozerať) a čím sú hodnotenia SAS od mnou spomínaných userov tak kompletné, výstižné a pravdivé, keď ešte ani nevládnu a čím sú tie moje tak nekompletné, to som tu mal skopírovať celé životopisy tých komunistov?
Kdeže, ja SME nečítam...
No priznám sa, že absolútne nechápem tvojmu príspevku a celkom si ma ním dostal...Čože to má moj príspevok spoločné s "pravicovými" médiami (lol, Markíza, kto to má akože pozerať) a čím sú hodnotenia SAS od mnou spomínaných userov tak kompletné, výstižné a pravdivé, keď ešte ani nevládnu a čím sú tie moje tak nekompletné, to som tu mal skopírovať celé životopisy tých komunistov?
Kdeže, ja SME nečítam...
no tak sa zamysli ze do tu je blbec ty oklamcak prodaksn...kto tu tvrdil ze ucast a platne hlasy su to iste? a ked nemas rozum pochopit ze rychlejsie a lacnejsie je to schvalit 76 hlasmi tak si ale riadny a okrem toho toto je uz 2 porusenie slubov a to takeho ze nebudu zbytocne zadlzovat a prave tymto to spravia este nenastupili ani do uradu a uz polovicu slubov porusili... tak a teraz si sa pozrite vy historici kolko slubov fico porusil po tyzdni od zvoleniavendo napísal:no a kvoli blbcom ako ty to referendum nebude platit, a potom to zase zhodis na nich, ze oni mozu zato ze debilny ludia nemaju platne hlasy no nie?
juho, ale na presadenie niektorych veci nebude stacit 76 hlasov, ale treba ustavnu vacsinu. Ano, cez NR SR by to bolo lacnejsie, ale Fico vyhlasil, ze napr. za zrusenie imunity nebude SMER hlasovat...
ono tam je obmedzenie poslaneckej imunity a nie zrusenie a neviem absolutne ze fico tvrdil ze nebude hlasovat iba si spominam nato ako sulik okolo seba vrieskal ze na fica sa nebude spoliehat .. maximalna cena vladnych aut je v ustave? koncesionarske poplatky su v ustave? adalsieveci .ta.ta.ta.ta.ta.
Treba si uvedomit, ze v case ked SaS odovzdavala podpisove harky, vobec nebolo jasne ci budu vo vlade. Vacsina politologov a prieskumov predpokladala vladu vtedajsej koalicie resp. Smer+KDH. Takisto si treba uvedomit ze SaS mali snahu to referendum vyhlasit na den komunalnych volieb, cim by to cele vyrazne zlacnelo. No chvalabohu ze nasi "uvedomeli" spoluobcania volili Gasparovica a vidime kam to vedie. Aj s minimalnymi pravomocami dokaze odpalit niekolko milionov eur. Gratulujem.
to uz bolo jasne ze budu vo vlade sdku+kdh+sas+most+smk a naraz ake prekvapenie nastalo ale aj tak ludia rozhodli svojimi hlasmi o ich miestach v nrsr a taketo anketove otazky by mali schvalit oni ked sa uz tak vzdali platov vdaka povodniam
Naozaj to bolo jasne? Tu mas clanok zo sme.sk z 8.6. (tj par dni pred odovzdanim peticnych listkov) http://volby.sme.sk/c/5411911/analytici ... -moci.htmljuho napísal:to uz bolo jasne ze budu vo vlade sdku+kdh+sas+most+smk a naraz ake prekvapenie nastalo ale aj tak ludia rozhodli svojimi hlasmi o ich miestach v nrsr a taketo anketove otazky by mali schvalit oni ked sa uz tak vzdali platov vdaka povodniam
Cisla, ktore stoja za pozornost. Podla agentur MVK a Focus bola sanca na zostavenie opozicnej vlady 25%, podla agentury Polis 40%. Ale no vsak tebe to bolo samozrejme jasne.
-
tehla
seth82 napísal:A takto by som mohol pokračovať aj ďalej. Je zaujímavé, že každého kritizujete už teraz, hoci ešte nemali šancu nič urobiť .
Akože neukázali? Veď všetci tam už raz boli, okrem šamanov, moderátorov a obyčajných ľudí-miliardárov z SaS. Ešte aj Sulik robil finančného poradcu pre Mikloša aj Počiatka. Vy furt naletíte, však?skuki napísal:Nie tehla ale "títo" ešte nemali čas ukázať čo dokážu či nedokážu. Ale nominanti SMERu už nám "ukázali" čo "nedokázali" ...
Tieto „svine“ tiež niekomu slúžia, uvedom si, že toto nie sú nezávislí ľudia, tak ako „obyčajní ľudia“ z SaS nie sú až tak obyčajní. Je to oblb pre takych ako ty, ktorym keďže je zatiaľ dobre, nepotrebujú rozmýšľať nad nejakým smerovaním tejto krajiny.seth82 napísal:Áno - ako volič SAS som spokojný s novými tvárami, radšej tam uvidím ľudí, ktorí neboli v KSS pred rokom 89, ako svine, ktoré do revolúcie verne slúžili režimu a potom zázračne prezliekli kabáty a stali sa z nich zlodeji par excellence..
médiá by ho rozniesli ako šmejda, a tak by to bolo správne, ale u tejto garnitúry je to mediálne celkom v poriadku. Žeby náhoda?juho napísal:tak a teraz si sa pozrite vy historici kolko slubov fico porusil po tyzdni od zvolenia..
Tehla je tam jeden človek čo nebude ministrom a mal nejaký kurz šamanstva či čo...Je tam jeden človek bývali moderátor Daniel Krajcer, ten už ale bude ministrom a ľudia z hnutia obyčajný ľudia čo nebudú ministrami.Ale pre teba sú všetci šamani , moderátori a členovia obyčajných ľudí ...Pre mňa sú všetci SMERáci komunisti, s tým rozdielom že naozaj koministami boli !!! (väčšina) A Sulík bude predsedom parlamentu takže tak.A tu sa bavíme o vláde, o ministroch. A porovnávali sme nominantov SMERu a SaS! A chceš mi povedať, že túto novovznikajúcu koalíciu nerozoberajú? Zavádzajú ľudí tým že podávajú informácie o hádkach medzi SaS a KDH ako svätú pravdu, že SaS porušili mnoho sľubov, že "nosné" témy (pre každého rozumného voliča je jasné že to nosné témy neboli) sú dekriminalizáciu, registrované parnerstvá ľudí rovnakého pohlavia. ...
-
seth82
Darca
tehla: zasa zovšeobecňovanie ne množné čísla (už som ich tu mnoho krát videl vo forme "budú nám vládnuť tepľoši, feťáci a maďari") - jeden týpek, ktorý mal niečo so šamanstvom, jeden bývalý moderátor, dvaja miliardári a ty to aplikuješ na celú stranu. Už som sa raz pýtal a spýtam sa ešte raz - v čom bola zostava z bývalej koalície lepšia? Prosím, napíš mi to, pretože tam bolo dosť miliardárov, o šamanoch neviem (hoci u jedného sa pravidelne na nočnom stolíku objavovali všakovaké médiá, takže boh vie...), bývalých kádrových komunistov a dokonca nebol náhodou hovorca SMERu moderátorom? Tak ešte raz - v čom boli lepší tí bývalí vedúci podnikov, atď. A chcem vedieť, čo dokázali, len mi sem prosím nepíš, že SAS nesplnilo legalizovanie trávy a partnerstiev teplých, lebo to sme si už vysvetlili sto krát.
Tie "svine" slúžia iba sebe, tak ako to dokazovali pred rokom 89 a aj po roku 89 až doteraz. Takže bývalá koalícia boli obyčajní ľudia, pričom tí z SAS už sú "obyčajní ľudia". Zaujímavé, ako dokážeš robiť rozdiely....
Oblb pre akých ako ja? Čo som ja a čo tým chceš povedať? Zasa chceš naznačiť, že si niečo viac, lebo čítaš "nezávislé médiá", ktoré sú preplnené konšpiráciami atď? Zasa sa považuješ za lepšie informovaného a za toho, kto chápe absolútnej pravde? Ak ti nie je dobre, niečo zjavne robíš zle a je to iba tvoj problém (už asi chápem, prečo veríš a podporuješ tieto finančné spiknutia, pretože ti vadí, že niekto má viac ako ty?)
Tie "svine" slúžia iba sebe, tak ako to dokazovali pred rokom 89 a aj po roku 89 až doteraz. Takže bývalá koalícia boli obyčajní ľudia, pričom tí z SAS už sú "obyčajní ľudia". Zaujímavé, ako dokážeš robiť rozdiely....
Oblb pre akých ako ja? Čo som ja a čo tým chceš povedať? Zasa chceš naznačiť, že si niečo viac, lebo čítaš "nezávislé médiá", ktoré sú preplnené konšpiráciami atď? Zasa sa považuješ za lepšie informovaného a za toho, kto chápe absolútnej pravde? Ak ti nie je dobre, niečo zjavne robíš zle a je to iba tvoj problém (už asi chápem, prečo veríš a podporuješ tieto finančné spiknutia, pretože ti vadí, že niekto má viac ako ty?)
Názov témy, je nešťastný. Vhodnejšie by bolo neutrálne pomenovanie "Vláda 2010-201x", ale moderátori ma majú tak radi, že mi určite nevyhovejú.
Pridávam link na debatu s Ivanom Miklošom o obrannom vale. Svojím vystúpením ma len utvrdil, že je to najlepší minister financií akého Slovensko malo a som veľmi rád jeho návratu.
http://tv.sme.sk/v/16332/miklos-o-vale- ... eseni.html
Pridávam link na debatu s Ivanom Miklošom o obrannom vale. Svojím vystúpením ma len utvrdil, že je to najlepší minister financií akého Slovensko malo a som veľmi rád jeho návratu.
http://tv.sme.sk/v/16332/miklos-o-vale- ... eseni.html
-
tehla
No iných z tej strany nepoznám, sú to pre mňa nemé tváre, poznám len tých škandalistov a to mi stačí k vytvoreniu istej mienkyskuki napísal:.Ale pre teba sú všetci šamani , moderátori a členovia obyčajných ľudí ...
Na to, čo táto vláda robí, ako zavádza a klame svojich voličov ju médiá kritizujú slabo, skôr mám pocit, že tie „správne“ médiá vytvárajú obraz povolebnej eufórie a radosť zo „zmeny“.
Pre mňa bola lepšia v tom, že neprivatizovala štátny majetok do zahraničia. Ale nechcem tu vôbec vychvaľovať minulú vládu. O tom nočnom stolíku nič neviem, prezraď viacej, môže to byť zaujimaveseth82 napísal:v čom bola zostava z bývalej koalície lepšia? Prosím, napíš mi to, pretože tam bolo dosť miliardárov, o šamanoch neviem (hoci u jedného sa pravidelne na nočnom stolíku objavovali všakovaké médiá, takže boh vie...)
medzi ministrom a hovorcom je rozdiel.Ak moderátor robí hovorcu, tak na to kvalifikáciu má. To máš tak ako keď bol ministrom automobilový pretekár malchárek, celkom vtipne.seth82 napísal:nebol náhodou hovorca SMERu moderátorom?
Pre takých ako ty, ktorí si nechcú priznať iste skutočnosti, aby sa nenarušil ich svetonázor a pohodlie, ktoré zatiaľ majú.seth82 napísal:Oblb pre akých ako ja? Čo som ja a čo tým chceš povedať?
Nie, nechcem naznačiť, že som niečo viac. Za lepšie informovaného sa považujem len z jediného jedného dôvodu, lebo prijímam informácie aj z toho mainstreamu, ale aj z iných zdrojov, ktoré ty, ako si sám priznal ignoruješ. Preto si stojím za tým, že čítaš veľmi jednostranné zdroje a potom každý iný pohľad vnímaš ako konšpiráciu. Ten zbytok tvojho príspevku, ani nema zmysel komentovaťseth82 napísal:Zasa chceš naznačiť, že si niečo viac, lebo čítaš "nezávislé médiá", ktoré sú preplnené konšpiráciami atď? Zasa sa považuješ za lepšie informovaného a za toho, kto chápe absolútnej pravde? Ak ti nie je dobre, niečo zjavne robíš zle a je to iba tvoj problém (už asi chápem, prečo veríš a podporuješ tieto finančné spiknutia, pretože ti vadí, že niekto má viac ako ty?)
P.s. jackb - to, že je niekto bohatý nezaručuje jeho morálne kvality, alebo že nebude kradnuť