Poprava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Poprava

Príspevok od používateľa ColdRain »

netreba chodit tak daleko, husitske vojska s oblubou vyuzivali variantu pneumatiky okolo krku, ked obeti okolo hlavy retazami uviazali kopu slamy ktoru nasledne zapalili, tí slabsi skonali tí silnejsi vacsinou prezili a vyzerali asi ako freddy krueger
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ehm, toto je dosť brutálna téma, no dočítal som sa o veciach ktoré som nevedel. Myslel som že iba upaľovali, "krava" gilotína :D. No ale o tom nevedel, fakt hnusné som rád že som v tej dobe nežil
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

dobre na pedofilov a tryznitelov zvierat.vlastne vseobecne vrahov.to stou solou sa mi paci to by som praktikoval na pedakov.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Popravy sa vseobecne vykonavat NEMAJU, a ked ano tak JEDINE ale JEDINE zastrelenim, k stene, osem vojakov, kazdy triestivy naboj a rana do hrude. To je najrozumnejsie, najhumannejsie, a je to CESTNE, okrem toho aj bezbolestive a rychle.
Vsetkych debilov, ktori rozmyslaju o inych sposoboch by som pozatvaral, a postrielal, ZIADNE injekcie ani kresla ani nic, zastrelit.
- - - a kto sa chce mucit nech sa muci, . . . ale niekoho takto utyrat k smrti? Ked ma clovek zomriet, tak dostojne!!!! a to je podstata ktorou sa treba vseobecne riadit, ako pravidlom !!!! ktory debil to NECHAPE, nema co robit medzi ludmi, ani medzi zvieratami . . . . a vid popravy amerika, Kebyze co i len jednu chybu spravia, Okamzite by som dal vystrielat cely sud ktory o tom vtedy rozhodoval aj popravciu catu, spravili chybu nevinneho pripravili o zivot? tak to je VRAZDA hnusna, a naplanovana, rovnaky trest aj pre nich. . .. a fakam nazory ostatnych na toto mam velmi striktny nazor, DOSTOJNE A CESTNE!!!!
A kto cloveka muci za udelom ziskania informacii? tak ho musi umusit az k smrti? tak ked sa dozvedia co potrebuju a neporebuju daneho cloveka tak rana do hlavy a nie sa tesit ze ho budeme trapit pokial nezomrie. . . .
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

qwerty - neviem prečo počúvaš citizena je to totálny debil.
Myslím že najdôstojnejšia je smrť zastrelenim, no ako humana sa mi viac zda injekcia... Mučenie a takéto popravy sú hnusne dnes ich robi iba psychycký narušený človek... To s tým súdom nemáš celkom pravdu kedže trest smrti u nás ani neplati, nesme Amerika, alevo Čína... No aj tam trest smrti dávaju iba ak majú 100% dôkazy takže sa to stať nemôže, ďalej myslím si že v dnešnej debe CIA atď. ak niečo vyšetruju tak aj ludí mučia (môj názor, niekde som počul že nechývaju kvapkať vodu na čelo... no neviem) A ďalej niktu tu nepíše že kto koho muči, ale iba ako ludi popravovali v dávnej dobe
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Janio napísal:qwerty - neviem prečo počúvaš citizena je to totálny debil.
Myslím že najdôstojnejšia je smrť zastrelenim, no ako humana sa mi viac zda injekcia... Mučenie a takéto popravy sú hnusne dnes ich robi iba psychycký narušený človek... To s tým súdom nemáš celkom pravdu kedže trest smrti u nás ani neplati, nesme Amerika, alevo Čína... No aj tam trest smrti dávaju iba ak majú 100% dôkazy takže sa to stať nemôže, ďalej myslím si že v dnešnej debe CIA atď. ak niečo vyšetruju tak aj ludí mučia (môj názor, niekde som počul že nechývaju kvapkať vodu na čelo... no neviem) A ďalej niktu tu nepíše že kto koho muči, ale iba ako ludi popravovali v díávnej dobe
ty zmrd vysvetluj to tomu 12 rocnemu chalanovi v cechach co ho pedak zabil.co snim vystrajal??musel mu klacat na zemi a vyznavat lasku a este si uzil od neho anal.
qwerty-xyz

Janio napísal:qwerty - neviem prečo počúvaš citizena je to totálny debil.
Myslím že najdôstojnejšia je smrť zastrelenim, no ako humana sa mi viac zda injekcia... Mučenie a takéto popravy sú hnusne dnes ich robi iba psychycký narušený človek... To s tým súdom nemáš celkom pravdu kedže trest smrti u nás ani neplati, nesme Amerika, alevo Čína... No aj tam trest smrti dávaju iba ak majú 100% dôkazy takže sa to stať nemôže, ďalej myslím si že v dnešnej debe CIA atď. ak niečo vyšetruju tak aj ludí mučia (môj názor, niekde som počul že nechývaju kvapkať vodu na čelo... no neviem) A ďalej niktu tu nepíše že kto koho muči, ale iba ako ludi popravovali v díávnej dobe
okej okej ,v pohode, ale tak by som mu pomazal prispevky sak vobec on nepise k teme, a podla mna injekcia nie, strelba jednoznacne, by som si nechal dat pasku cez oci, cigaretka na dva tahy a este by som povedal, chlapci uz mozte, a s usmevom na tvari, a nie byt niekde priviazany o postel a vsetci na teba cumia placu a ty vidis ako sa ti pusta jed do zily a pomaly chcipas, no fuj. cestne zastrelit . . . :) nie fakt, to je najlepsie co moze byt.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

citizen - debil si jedine ty, si prečítaj čo som napísal ak si tomu nepochopil tak nech ti to vysvetli niekto s IQ nad 20, poprípade si to čítaj až do rána: "Mučenie a takéto popravy sú hnusne dnes ich robi iba psychycký narušený človek" Možem azda ja zato že je človek chorý a nemá to v hlave v poriadku ? To je v zákone že zrušili trest smrti (pretože cheme byť humanny, zda sa mi že sme až príliš) on dostane doživotie. Takže si láskavo uvedom a nenadávaj. Bol by som najradšej keby ti niekto dal permicu a ušetil by ľudom čas a hlavne nervy. Nechcem urážať tvoju rodinu, no čudujem sa im ako môže s takým hlupákom ako si ty vydržať, choď na psychiatriu ok ?!

qwerty - Vymazať príspevky by nestačilo takého človeka (ak sa o nom da povedať že je človek) treba zmazať zo sveta.
Tak ja popravený nechcem byť, ale tiež by som si vybral zastrelenie. BTW - neviem si predstaviť človeka čo by sa usmial ešte (nič proti) :)

Edit: citizen pretože to je už fakt velmi humus. Ja som osobne za trest smrti, ale nie takymto štýlom nevieš aku bolesť odsudeny vtedy prežíva. Bol by som rád aby tebe strhavali nechty, alebo niečo podobné čo by ti neubližilo len by ťa posilnilo, určite by si po tomto zmenil názor
qwerty-xyz

:D no sak vravim, zastrelenie je the best!!! a tak uz by som sa usmial nie? u mna je proste smrt zastrelenim najdostojnejsia a najcestnejsia. Takze tomu fandim. No a uz pozeram na youtube videa, ta kadejake pecky su tam.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

nemiesaj sa do coho nemas.roky rokuce sa popravuju sraci a na to maju niektory ludia tak preco by nemali aj na umucenie pedaka.jaj citlivka
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Diskutujte, ale bez osobných invektív.
citizen: toto je diskusné fórum tu sa diskutuje. Dodržiavaj pravidlá a neraď kto sa do čoho má alebo nemá miešať.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No ja som počul, keď sme inak pri tých popravách (neviem či som to nečítal niekde tu), že po sťatí sa hlava ukazovala davu nie pre potešenie ľudí, ale aby si odsúdený pozrel ten dav a hanbil sa..že vraj človek ostáva pri plnom vedomí ešte tak 3-7 sekúnd...
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

ak si kukaval prison break tak tam to bolo presne takto popisane
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak teraz som sa dočítal, že v stredovekom anglicku s tým robili nejaké pokusy, že dokedy si hlava zachová zmysly...
Po sťatí sa pýtali jednoduché otázky (meno, či žena sa prišla pozrieť a pod.) alebo mu dali oriešok a pýtali sa či je slaný.
Samozrejme, hlava nemohla hovoriť, tak sa to riešilo žmurkaním - áno/nie.
Cca 20 sekúnd bola hlava schopná korektne komunikovať, potom pohyby ustali. Pokus bol veľakrát úspešne zopakovaný.

Zdroj: wikipedia
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

begbeee napísal:Tak teraz som sa dočítal, že v stredovekom anglicku s tým robili nejaké pokusy, že dokedy si hlava zachová zmysly...
Po sťatí sa pýtali jednoduché otázky (meno, či žena sa prišla pozrieť a pod.) alebo mu dali oriešok a pýtali sa či je slaný.
Samozrejme, hlava nemohla hovoriť, tak sa to riešilo žmurkaním - áno/nie.
Cca 20 sekúnd bola hlava schopná korektne komunikovať, potom pohyby ustali. Pokus bol veľakrát úspešne zopakovaný.
to sa mi nejak nezda, viem ze ked manualne priskrtis cloveka (tepny na krku) pricom ich neodstavis uplne tak stracas vedomie do par sekund (3-7 cca), pri uplnom preruseni si viem predstavit ze by si ho stratil este rychlejsie
ColdRain
Addict
Addict

no praveze to priskrtenie trva dlhsie, cca 15s cize ked len seknes sekerou a oddelis hlavu ihned je vnej este relativne velke mnozstvo cerstvej krvi ktora by teoreticky mohla zasobovat mozog na tolko ze by bole ste schopny vnimat, ale ako to je sa zrejme nikto znas s urcitostou nedozvie, ak aj hej urcite to nikomu znas nepovie :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Myslim si ze to nieje nic nemozne...niky ste nevideli ked sa zabijala kura? Po odseknuti hlavy, este behala bez hlavy po dvore, a zmurkala ocami na hlave ktora bola oddelena od tela...a po par sekundach spadla...
Inac ked sa bavite o uduseni, zaujima ma jedna vec, urcite ste poculi alebo videli prekonavanie rekordov v zadrzani dychu a podobne, posledny rekord je neuveritelnych 19 minut a 21 sekund co je pre mna nepochopitelne, ale podstat mojej otazky je inde...dobre vieme, ze mozog sa poskodzuje pri slabom okysliceni, preto aj doktor musi vediet kedy uz dost, pri ozivovani cloveka, kedze po dlhsej dobe sa moze podarit cloveka ozivit, ale vzhladom an nedokysliceny mozog ten clovek moze zostat postihnuty, poruseny alebo kadeco....tak je mozne, ze pri prekonavani takychto rekordov dojde k poskodeniu mozgu sportovca, pripadne smrti sportovca? Teda vieme aj to, ze ked ide clovek uo krk snazi sa zachranit a robit co sa len da...preto sa pytam, ci ked ide clovek pod vodu zadrzat dych...a je tam 19 minut...ci by ho jeho reflex 'poslal' pred poskodenim mozgu pripadne pred smrtou nadychnut sa nad hladinou, alebo by proste 'prdol' mozog? Snad chapete...tazko sa to vysvetluje.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Môj názor: ťažko povedať. Možno by snaha resp. myšlienka na sebazáchranu bola, ale vzhľadom na 19 min bez kyslíka by už nemuselo byť síl.

Kyslík potrebujú pre činnosť aj svaly aj mozog....
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:Myslim si ze to nieje nic nemozne...niky ste nevideli ked sa zabijala kura? Po odseknuti hlavy, este behala bez hlavy po dvore, a zmurkala ocami na hlave ktora bola oddelena od tela...a po par sekundach spadla...
Inac ked sa bavite o uduseni, zaujima ma jedna vec, urcite ste poculi alebo videli prekonavanie rekordov v zadrzani dychu a podobne, posledny rekord je neuveritelnych 19 minut a 21 sekund co je pre mna nepochopitelne, ale podstat mojej otazky je inde...dobre vieme, ze mozog sa poskodzuje pri slabom okysliceni, preto aj doktor musi vediet kedy uz dost, pri ozivovani cloveka, kedze po dlhsej dobe sa moze podarit cloveka ozivit, ale vzhladom an nedokysliceny mozog ten clovek moze zostat postihnuty, poruseny alebo kadeco....tak je mozne, ze pri prekonavani takychto rekordov dojde k poskodeniu mozgu sportovca, pripadne smrti sportovca? Teda vieme aj to, ze ked ide clovek uo krk snazi sa zachranit a robit co sa len da...preto sa pytam, ci ked ide clovek pod vodu zadrzat dych...a je tam 19 minut...ci by ho jeho reflex 'poslal' pred poskodenim mozgu pripadne pred smrtou nadychnut sa nad hladinou, alebo by proste 'prdol' mozog? Snad chapete...tazko sa to vysvetluje.
no videli, hlavne morku ked za mnou behala bez hlavy, doteraz na to nemam prave najlepsie spomienky, lebo som bol maly. a nedali ju do vreca, nakoniec ju niekto skopol a bol klud. a myslim si ze je to o cviku, a s mozgom sa nic nedeje. To mas ako keby som teba chcel nezviceneho ohnut do nejakej polohy, ta ta polamem este ti aj svaly poskodim, a mas vseliakych hadich muzov, posledneho co som videl na nete nechapacka docista ako sa prepchaval cez kadeco a nebolo mu nic. takto podla mna to bude aj s tym zadrziavanim dychu . . . .
ColdRain
Addict
Addict

Lubos: ti ludia nato trenuju dlho, maju nato geneticke predispozicie, kazda bunka v ich tele je prisposobena na udrzanie co najvacsej kapacity kyslika, cize sa da predpokladat, ze ich mozok ma proste posunutu "zachrannu hranicu" pri ktorej uz prinuti cloveka konat s ucelom zachranit sa, keby sme to posudzovali ako pri beznych ludoch 20 minut by bola ista smrt, takze si myslim, ze sa jedna len o posunutie hranice a len "odklad" pudu sebazachovy
Napísať odpoveď