RapidShare (novinky, zmeny, ...)
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
smoldo: pozri si server time, je zle nastaveny
funguje niekomu uz package RAPID FREE?
mne stale nechce povolit tuto moznost
mne stale nechce povolit tuto moznost
Hmm, keď chcem povoliť Automatically delete inactive files tak kliknem na tú fajku, dám Save Settings a vypíše mi to túto chybu: ERROR: Configuration changes blocked by RSAntiHack.
A nastavenie sa neuloží.
// Hej, vypol som to, ale aj tak to nešlo. Odhlásil som sa, znova prihlásil a už to ide.
A nastavenie sa neuloží.
// Hej, vypol som to, ale aj tak to nešlo. Odhlásil som sa, znova prihlásil a už to ide.
mas vypnuty Security Lock?
-
Mek
Addict
Mne to tiez nedovoli zafajknut to automaticke deletovanie po 60-dnoch, teda ulozit to. Ked dam Save settings, vypise to "ERROR: rperday invalid". Zeby bug?
Je to ucet, ktory vznikol automatickym skonvertovanim z collectoru. Pozeram, ze mi vsetky subory ostali, aj ked mam storage 0 Bytes a traffic to iste. Nemam aktivovany ziadny balicek, a moznost RapidFree je zasednuta. Mam 0 rapids a tie body co som mal ostali tak ako boli. Otazka znie, co sa bude diat dalej, vie niekto?
Je to ucet, ktory vznikol automatickym skonvertovanim z collectoru. Pozeram, ze mi vsetky subory ostali, aj ked mam storage 0 Bytes a traffic to iste. Nemam aktivovany ziadny balicek, a moznost RapidFree je zasednuta. Mam 0 rapids a tie body co som mal ostali tak ako boli. Otazka znie, co sa bude diat dalej, vie niekto?
Pokiaľ ešte máš body, tak si ich môžeš skonvertovať na rapidy, avšak sú tam myslím iba 2 možnosti, minimálne 5000 premium a 5000 free bodov musíte mať. Mne ešte ostalo 4100 premium bodov a 14000 free bodov.. a nemôžem s nimi už nič zrobiť. Keby tú zmenu zaviedli až od 1.7. jak mali, tak by som stihol ešte dotiahnuť 5000ku..... koťuhy..
Automatically delete inactive files som úspešne vypol po vypnutí Security Locku..
Automatically delete inactive files som úspešne vypol po vypnutí Security Locku..
RapidFree sa nejako vytratil z ponuky, teda ja ho ta nemám vôbec. Včera tam bol, ale nedal sa aktivovať. Úplne by mi to vyhovovalo, lebo nie vždy resp. každý deň sťahujem.
Ale asi chcú len zarábať, tak aspoň 4 body nech majú od každého denne, nech sa to míňa a potom nech to kupujú ľudia.
Ale asi chcú len zarábať, tak aspoň 4 body nech majú od každého denne, nech sa to míňa a potom nech to kupujú ľudia.
uplny kktizmus tento CrapyShare, nemam na premium ucte ziadne body, tak mi to stale hadze error a nedaju sa mazat subory, naozaj kvalita
Dá sa niekde nastaviť aby mi neprepínalo účet na vyššiu tarifu, ale ma upozornilo, že dnešné GB som už vyčerpal?
A čo je teda lepšie? Povoliť to Automatically delete inactive files alebo zakázať? Ja sťahujem len občas, neuploadujem vôbec. A nechcem aby mi to hodilo vyšší balík kvôli niečomu, čo sa dá nastaviť.
hojky, dnes mi prisiel mail Your collector's account has been converted!
Ked som sa chcel prihlasit, tak uz sa to nedalo cez Free collector, ale len cez Premium..
Co to znamena? Akoze mi samo zmenilo moje body na Premium Account alebo ako?
dik
a ked som bol prihlaseny na ucet cez explorer, tak mi vypisalo, ze to stiahnut nemozem, lebo mam prekroceny 5GB denny limit.. ale ja som dnes este nic netahal.. co to ma znamenat? som z toho debil
mal som tam okolo 15000 bodov a teraz nemam nic?
Ked som sa chcel prihlasit, tak uz sa to nedalo cez Free collector, ale len cez Premium..
Co to znamena? Akoze mi samo zmenilo moje body na Premium Account alebo ako?
dik
a ked som bol prihlaseny na ucet cez explorer, tak mi vypisalo, ze to stiahnut nemozem, lebo mam prekroceny 5GB denny limit.. ale ja som dnes este nic netahal.. co to ma znamenat? som z toho debil
mal som tam okolo 15000 bodov a teraz nemam nic?
-
martin2931
Amateur
mal som tarif RapidSmall, stiahol som nad 1GB a prehodilo mi to na RapidMedium, a nejde mi to downgradnut. Ked dam RapidSmall a dam Activate vypise chybu: "ERROR: Weak password detected".
Zmeň si heslo na nejaké silnejšie. Použi veľké a malé písmená, čísla prípadne aj nejaké znaky s diakritikou. Môžeš si pomôcť napr. týmto webom: http://www.heslo.sk/martin2931 napísal:mal som tarif RapidSmall, stiahol som nad 1GB a prehodilo mi to na RapidMedium, a nejde mi to downgradnut. Ked dam RapidSmall a dam Activate vypise chybu: "ERROR: Weak password detected".
-
R1k1nko
Darca
tiez by ma to zaujimalo ... ( neuploadujem !! len taham 3-4 filmy za den )rados915 napísal:A čo je teda lepšie? Povoliť to Automatically delete inactive files alebo zakázať? Ja sťahujem len občas, neuploadujem vôbec. A nechcem aby mi to hodilo vyšší balík kvôli niečomu, čo sa dá nastaviť.
ja to mam teraz neodfajknute skusal som si prehodit tie balicky zobralo mi to body (20 )...
zajtra to zmenim na ten small ...
Inak prečo už tam neni v ponuke ten Rapid Free a vlastne načo bol ked aj tak nikomu nešiel ??! 
to su svine, naschval sa nedaju mazat subory, aby ludom nabehol co najvacsi tarrif a zozralo vsetky body.... a my si mozme piskat... vyj.bali dobre s ludmi...
No to su vybejanci.. n3 den nic netaham a kkti uz 2krat mi zvysili tariff!!!!!!!!

No to su vybejanci.. n3 den nic netaham a kkti uz 2krat mi zvysili tariff!!!!!!!!
Meken > VeĎ mne tak nabehol do pi*e aj s Rapidom... 800 bodov som vydrbal za 2 dni. Samozrejme pre nič.
tipujem ze zajtra mi kk*i daju RapidSupersize...
zafajknite "Automatically delete inactive files (after 60 days without a download)." a nebude sa vam nic navysovat 
mam to odskusane a mam tam cez 500GB suborov...
Takže odpoveď ja moju otázku je, že treba povoliť (zafajknúť) možnosť "Automatically delete inactive files (after 60 days without a download)." To som potreboval vedieť. DíkyP1C0 napísal:zafajknite "Automatically delete inactive files (after 60 days without a download)." a nebude sa vam nic navysovat