Pojem CHLAP

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
horsiq
Amateur
Amateur

Pojem CHLAP

Príspevok od používateľa horsiq »

Často tu vidieť názory ako by mala vyzerať pravá žena. Len čo keby sa vyjadrili ženy k tomu ako by mal vyzerať pravý chlap to čo na nás nenávidia a to čo na nás zbožňujú :) Myslím že viacerých to zaujíma :)

@Janio: no dúfam že nič takého ;)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pojem CHLAP

Príspevok od používateľa Janio »

No tak to by aj mňa zaujímalo. :) Ale nie dristy ako aby chodil holy atď. (nie tak ako som videl aby mala vyzerať správna žena sa mi zda dosť drist...)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kiara24 »

mna sa nepytajte, ja som praveho chlapa este nikdy nestretla :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

je to relativny pojem presne ako pojem prava zenska...takze aj ked tu holky budu pisat bude to ich subjektivny nazor, nic viac...
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

no tak kocky piste nech vieme co nam chyba a v com sme dobry.
To kiara: nemusis pisat akeho si mala idealneho, ale aky by bol podla teba :-)
A jasne ze to bude subjektivne, ale niektore vlastnosti sa budu zhodovat u viacerych a ak budes mat tie, budes "chlap" :-)

//Konkrétne tebe chýbajú základy slovenského pravopisu. audiotrack
Ja sa nehadam, slovencina mi nikdy nevonala, ale ze by mi to nejako chybalo to asi nie :-)
Neviem co mas konkretne na mysli, ale ak interpunkciu tak pisem cez mobil a dost by mi to komplikovalo pisanie :-P
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nehovorí sa nadarmo že žena neviem čo chce, no neprestane, kým to nedosiahne...
Takže aj keď teraz napíše "športovec, chytrý, zábavný, milý, pozorný a bohatý", tak sa môže kludne stať že taký dôjde a vôbec ju nezaujme...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Mne poslala kamoška týchto pár zásad, ktoré by mal každý chlap dodržiavať aby bol obľubený a žiadaný u dotyčnej:

1/ FAJN: Toto je slovo, ktoré ženy používajú na ukončenie hádky, keď majú pravdu a muž má držať hubu.

2/ 5 MINÚT: Ak sa žena oblieka, znamená to hodinu. Päť minút je len vtedy päť minút, keď má muž ešte päť minút na futbal, prv než musí pomôcť v domácnosti.

3/ NIČ: Toto je ticho pred búrkou. To znamená ´niečo´ a muž má byť v strehu. Hádky začínajúce ničím obyčajne končia s fajn.

4/ POKRAČUJ: Toto je výzva, nie povolenie. Nech to muži nerobia!

5/ HLASNÝ VZDYCH: Toto vlastne nie je slovo, ale neverbálne vyjadrenie, často mužmi zle pochopené. Hlasný vzdych znamená, že si myslí, že muž je idiot a uvažuje, prečo mrhá svoj čas hádkou s ním. (Pozri č. 3)

6/ TO JE V PORIADKU: Jeden z najnebezpečnejších prehlásení ženy mužovi. Znamená, že chce dlho a urputne uvažovať ako a kedy zaplatí muž za svoju chybu.

7/ VĎAKA: Žena ďakuje mužovi, ten sa nemá pýtať alebo *omdlieť*. Stačí: "Nemáš za čo."

8/ ČO UŽ: Ženský spôsob vyjadrenia: J...M ŤA!!!

9/ NETRÁP SA, ZVLÁDNEM TO: Ďalší nebezpečný výrok, znamená, že žena niečo povedala mužovi viackrát, ale teraz to robí sama. Výsledok bude, že sa muž spýta: "Stalo sa niečo?"
Ženina odpoveď - pozri č. 3
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

haha11, prepac, ale tvoj prispevok je podla mna od veci.
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

nehadajte sa :D

tak ja odpoviem :D mozno to bude zniet ako fraza, ale mne naozaj nejako extra nezalezi na vyzore.. jasne, nemal by vyzerat ako opica, ale tie prehnane naroky typu- len blond vlasy , modre oci a podobne.. FAIL :D takze, co ocenujem najviac je uprimnost a jeho zaujem o mna... ( zavola, napise, alebo aj napr. tot na nete, ze napise prvy a podobne :D) dalej zmysel pre humor, asi pochopitelne, tiez ked si prizna vlastnu chybu, to velmi ocenujem, lebo sa s tym nestretavam casto :D no a mam rada ukecanych chlapov, kt. ale pustia k slovu ukecanu babu :D
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

Správny chlap si vie priznať chybu.
Správny chlap si vie vždy po sebe upratať.
Správny chlap vie dodržať slovo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako sa vraví na každú "dieru" sa nájde záplata, takže je to podľa mňa desne individuálne. Inak som chlap.
JST
Medium Expert
Medium Expert

ono je to tak, ze aj ked by niekto vyhovoval vsetkym poziadavkam (charakterove myslim), tak sa zase najdu dalsie a dalsie veci, v kt. nevyhovuje, tj ten clovek si nevazi to, v com vyhovuje, ale vycita to, v com nevyhovuje..
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Lub0$ napísal:haha11, prepac, ale tvoj prispevok je podla mna od veci.
Tak ja som len posunul to čo som dostal mailom. Nedodržiavam tieto zásady, pretože sa mi zdajú divné a škatulkujúce iba som chcel naznačiť akých by nás chceli mať niektoré dievčatá prípadne ženy a zaujímalo ma ako vy hojkári na to zareagujete. :wink:

A nemusiš mi nič prepáčiť Lub0$, nedotklo sa ma to :D.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

OK v pohode, ja som reagoval iba preto, ze je to somarina, nepaci sa mi to proste...myslim si ze je sto ludi sto chuti...keby som ja povedal co sa mi zda na zenskych sexi tak by ste ma mali za debila...ale naopak mne by sa zdali vase 'uchylky' smiesne...to je take iste aj naopak...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Lubo tak ano to máš pravdu, ale napríklad. Úprimnosť si myslím že chce každá žena a aj muž takže niektoré vlastnosti by sa opakovali tak ako to už spomínal NEVO.

JST - "ale mne naozaj nejako extra nezalezi na vyzore" Kde som toto len počul ? :? To povie každá, no vyberie si toho čo sa jej páči viac :P
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Podla mna to bola jemna receisa do vaznej temy. Takze netreba robit z komara somara ;-)
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:Lubo tak ano to máš pravdu, ale napríklad. Úprimnosť si myslím že chce každá žena a aj muž takže niektoré vlastnosti by sa opakovali tak ako to už spomínal NEVO.

JST - "ale mne naozaj nejako extra nezalezi na vyzore" Kde som toto len počul ? :? To povie každá, no vyberie si toho čo sa jej páči viac :P
lenze ja to myslim naozaj vazne :D nie som ten typ, co vyhladava tych typicky peknych chlapov, aj preto, ze "na nich nemam " :D a aj preto, lebo je dolezitejsie, ze sa mame o co bavit, rozumieme si nez to, ze vyzera dobre :D
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

To je aký "pekný chlap" ? Chlap ako chlap, či nie ?

JST moja reč. Prvoradé má byť porozumenie a záujem.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Taký čo vie pochopiť a podporiť, rozosmiať, pokecať o všetkom, spraviť si zo seba srandu, nebrať všetko moc vážne. Pred ktorým sa nemusím na nič hrať a pretvarovať sa. Ktorý nezdrhne pri prvom vážnejšom probléme alebo spore. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a ked vam sem napisu ze spravny chlap nosi ruzove elastaky, tak ste od zajtra vsetci "pravi chlapi" ? ? ? co tak byt sami sebou, miesto bazenia po poznani toho co je podla niekoho spravne ? ;-) ... budte pravi chlapi pre seba a potom mozete byt aj pre ostatnych / ostatne ((vyber je na libosti kazedho soudruha)) :-)
Napísať odpoveď