Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
tehla: Rozpredali? Mali to nechať v štátnych rukách, ako Cargo a Letisko BA? Aby neprodukovali výnos, ale aby boli Slovenské, OMG? A to, že rozkradli krajinu, ti nevadí? Pripadá mi to strašne diletantské, takýto prístup, kde na jednej strane niekto "rozpredal" krajinu, z čoho šiel istý obnos peňazí a doteraz zarába na daniach, ako keď niekto vyciciava naše peniaze, necháva podniky v štátnom vlastníctve, ktoré ešte ďalej vyciciavajú daňových poplatníkov a dovolím si tvrdiť, že bez efektu.
O tom stolíku - objavili sa tam isté nahrávky, že áno a odvtedy si z toho každý robí srandy...
Čo sa týka tých moderátorov - Krajcer je právnikom, ak si si nevšimol, a akýže je to rozdiel medzi ním a Maďaričom? Pretože aj Maďarič bol iba dramaturgom a scenáristom, umelcom na voľnej nohe a Krajcer bol vo vedení TV, taktiež mal vlastné relácie, bol dramaturgom, vedúcim projektov, atď, tak v čom je teda medzi nimi tak markantný rozdiel? Nie žeby som bol jeho fanúšikom, ale v čom je Maďarič lepší?
K tým skutočnostiam, čo máš z toho, že si s takýmito vecami zaťažuješ hlavu? AK vieš, že nastane nejaký brutálny prepad a obrovská zmena svetonázoru, tak si užívaj, kým môžeš a nezaťažuj sa tak, ako ja...
POZOR. Ja som tie informácie z tých vašich zdrojov čítal (až pokým ma neomrzelo čítať dookola to isté), ale nevzal som si ich k srdcu. Takže áno, už ich ignorujem a čítať ich nebudem, pretože viem, čo ma tam čaká...
Nevnímam každý iný pohľad ako konšpiráciu, vnímam iba jeden pohľad ako konšpiráciu a to je ten, ktorý tu prezentujete vy...
O tom stolíku - objavili sa tam isté nahrávky, že áno a odvtedy si z toho každý robí srandy...
Čo sa týka tých moderátorov - Krajcer je právnikom, ak si si nevšimol, a akýže je to rozdiel medzi ním a Maďaričom? Pretože aj Maďarič bol iba dramaturgom a scenáristom, umelcom na voľnej nohe a Krajcer bol vo vedení TV, taktiež mal vlastné relácie, bol dramaturgom, vedúcim projektov, atď, tak v čom je teda medzi nimi tak markantný rozdiel? Nie žeby som bol jeho fanúšikom, ale v čom je Maďarič lepší?
K tým skutočnostiam, čo máš z toho, že si s takýmito vecami zaťažuješ hlavu? AK vieš, že nastane nejaký brutálny prepad a obrovská zmena svetonázoru, tak si užívaj, kým môžeš a nezaťažuj sa tak, ako ja...
POZOR. Ja som tie informácie z tých vašich zdrojov čítal (až pokým ma neomrzelo čítať dookola to isté), ale nevzal som si ich k srdcu. Takže áno, už ich ignorujem a čítať ich nebudem, pretože viem, čo ma tam čaká...
Nevnímam každý iný pohľad ako konšpiráciu, vnímam iba jeden pohľad ako konšpiráciu a to je ten, ktorý tu prezentujete vy...
A nieje to tak, že tie podniky sa nepredávajú "celé" ale iba 51% alebo sa mýlim ?
(nemajú rozhod. právo). Myslím že T-com sa takto predal. (Alebo nie ?)
Takže štát z toho stále niečo má alebo nie ? Opravte ma.
(nemajú rozhod. právo). Myslím že T-com sa takto predal. (Alebo nie ?)
Takže štát z toho stále niečo má alebo nie ? Opravte ma.
stat z toho ma dane a alikvotnu cast zisku
Sulíkove referendum v bodoch:
V informačnej vojne je Sulík pešiak zahraničných lobistických skupín a záujmov, to je nadovšetko jasné.
potom tri dobré body
a potom opäť svinstvo
5. Voľby cez internet - iba jedna poznámka- nikto vám nikdy nezaručí, že nebudú hackermi zmanipulované a náklady na zabezpečenie budú tiež vysoké.
6. Zrušenie práva na odpoveď prinesie na Slovensko opäť mediálnu despociu, kde si médiá budú môcť o komkoľvek napísať čokoľvek bez toho aby to museli opraviť či dať priestor na vyjadrenie.
Na referendum buď netreba ísť alebo treba prísť a povedať NIE svinstvu.
1. Sulík sa netají zlikvidovaním jedinej verejnoprávnej televízie na úkor ostatných súkromných. Čo je absolútne svinstvo a vlastizrada. Na Slovensku nebude už ani jediný poskytovateľ objektívnych informácií.* 1. ZRUŠENIE KONCESIONÁRSKYCH POPLATKOV
Samozrejme, náš klasik nesmie chýbať. Zákon je dnes rovnako nezmyselný ako pred rokom, len marazmus v STV je ešte väčší, nový šéf ešte neschopnejší a STV má ešte nižšiu sledovanosť. Určite chceme zrušiť koncesionárske poplatky, ale medzičasom by neuškodilo zrušiť celú STV.
* 2. OBMEDZENIE POSLANECKEJ IMUNITY
Ani vy nemáte ten dojem, že poslanec môže jazdiť opitý, aby mohol lepšie rozhodovať? Pôvodný zmysel imunity bol ten, aby poslanci mohli rozhodovať podľa svojho najlepšieho svedomia a vedomia. Ale to je dávno preč, teraz slúži imunita len na to, aby mohli jazdiť opití a rýchlo. Preto chceme zrušiť priestupkovú imunitu.
* 3. ZNÍŽENIE POČTU POSLANCOV ZO 150 NA 100
Veľakrát sú z nich len hlasovacie figúrky a aspoň ušetríme na platoch, asistentoch, kanceláriách, notebookoch. Nemajte obavu, že možno budú musieť o niečo viac robiť. Minulý rok mali len 90 pracovných dní a tento rok si naplánovali iba 78.
* 4. STANOVENIE MAXIMÁLNEJ CENY VLÁDNYCH LIMUZÍN NA 40 TISÍC EUR
Neviem ako vás, ale mňa naozaj vytáča, keď si naši mocipáni kupujú z našich daní každú chvíľu najnovšie a najdrahšie autá a navyše jazdia na nich bezohľadne a arogantne. Nepochopím, prečo musí mať náš policajný prezident Audi RS6 s motorom Lamborghini. Taká Škoda Superb alebo Peugeot 607 sú pohodlné a kvalitné autá a nikomu nepadne koruna z hlavy, keď sa bude voziť na nich.
* 5. VOĽBY CEZ INTERNET
Je to rýchlejšie, lacnejšie a efektívnejšie. Možnosť voliť aj cez internet (ako doplnok ku klasickému spôsobu) by pritiahla k voľbám viac ľudí, čo je pre demokraciu prospešné. Pokiaľ je to možné v Estónsku, musí to byť možné aj u nás.
* 6. ZMENA V TLAČOVOM ZÁKONE
Konkrétne ide o zrušenie práva na odpoveď pre našich politikov. Nemajte obavu, ešte stále im ostáva právo na opravu a právo na dodatočné oznámenie
Podpísať sa pod našu petíciu má význam keď súhlasíte aspoň s jednou otázkou. V tejto fáze ide len o vyhlásenie referenda a až v samotnom referende sa bude hlasovať o každej otázke samostatne.
Čítajte viac: http://richardsulik.blog.sme.sk/c/18232 ... z0sd90UHaO
V informačnej vojne je Sulík pešiak zahraničných lobistických skupín a záujmov, to je nadovšetko jasné.
potom tri dobré body
a potom opäť svinstvo
5. Voľby cez internet - iba jedna poznámka- nikto vám nikdy nezaručí, že nebudú hackermi zmanipulované a náklady na zabezpečenie budú tiež vysoké.
6. Zrušenie práva na odpoveď prinesie na Slovensko opäť mediálnu despociu, kde si médiá budú môcť o komkoľvek napísať čokoľvek bez toho aby to museli opraviť či dať priestor na vyjadrenie.
Na referendum buď netreba ísť alebo treba prísť a povedať NIE svinstvu.
k tvojmu bodu 1. STV sluzila za ficokota akurat tak na propagaciu jeho myslienok.jak sa volal ten moderator ktory na protest odisiel z tej televizie?nieco s lampou..mal tam mat uplne iny program a zmenil ho naco sa aj riaditel ponahlal z domu do stv mu vynadat.
Pre mňa je smiešne ak považuješ STV za objektívnu TV
Tie súkromné taktiež ani jedna nie je objektívna, ale STV rozhodne slúži len pre pro vládne správy.Ale zas nesúhlasím aby bola zrušená.K voľbám cez internet: Tak ako keď platíš kreditnou/debetnou kartou cez internet, aj tam je také nebezpečenstvo zneužitia? Môžme si zobrať príklad z krajín kde sa takto už odvolilo a vyvarovať sa prípadným chybám.A Fico si ajtak stále zvolával tlačovky na úrad vlády.Takže to právo na odpoveď je úplne zbytočné. Pretože ak mimo parlamentnú stranu z niečoho obvinia, nikdy ju nepustia live do vysielania...
tam islo o to ze korda je zaciatocnik na rozdiel od suchoHriba majstra sialenosti a radikalista orientovany na zapad a rusov nenavistlivy sebcak.
ale o to ze stv je nezavisla hh za dzurindu boli proti ficovi za fica boli proti dzurindovi takze vzdy sa zda ze nejak su proti opozicii mozno aj preto ze sefa menuje rada zlozena z nominantov parlamentu ci tak nejak to je..
a markiza a jojka je zla na toho koho sa rozhodnu ti ich majitelia znemoznit
ale tak tie obavy o nejakych hackerov su urcite bezpredmetne a hlavnou vecou ohladom toho e-hlasovania je skor s elektronickym podpisom
http://pocitace.sme.sk/c/3226342/elektr ... ediet.html
ti ktori ho maju na ine veci tak tym to nevadi ale tak urcite by vsetci mohli kaslat na hlasovanie po nete ked za elektronicky podpis by museli dat pomali to co za nejaku dovolenku. to by si pankos sulik musel nieco nastudovat ze volby do parlamentu su za 4 roky a volby prezidenta 5 atakdalej a co by stat natom mozno usetril to by museli ludia obetovat z vlastnej kapseee
ale o to ze stv je nezavisla hh za dzurindu boli proti ficovi za fica boli proti dzurindovi takze vzdy sa zda ze nejak su proti opozicii mozno aj preto ze sefa menuje rada zlozena z nominantov parlamentu ci tak nejak to je..
a markiza a jojka je zla na toho koho sa rozhodnu ti ich majitelia znemoznit
ale tak tie obavy o nejakych hackerov su urcite bezpredmetne a hlavnou vecou ohladom toho e-hlasovania je skor s elektronickym podpisom
http://pocitace.sme.sk/c/3226342/elektr ... ediet.html
ti ktori ho maju na ine veci tak tym to nevadi ale tak urcite by vsetci mohli kaslat na hlasovanie po nete ked za elektronicky podpis by museli dat pomali to co za nejaku dovolenku. to by si pankos sulik musel nieco nastudovat ze volby do parlamentu su za 4 roky a volby prezidenta 5 atakdalej a co by stat natom mozno usetril to by museli ludia obetovat z vlastnej kapseee
Ako súvisí zmena platenia STV s jej zrušením? Po zmene zákona už musia platiť takmer všetci, takže nevidím problém, ak sa to bude platiť priamo z daní a nebudú sa tým zaťažovať ľudia. Tak to bude aj spravodlivejšie, pretože tí, čo viac zarábajú (a teda platia väčšie dane), zaplatia za vysielanie viac.IvanSk napísal:1. Sulík sa netají zlikvidovaním jedinej verejnoprávnej televízie na úkor ostatných súkromných. Čo je absolútne svinstvo a vlastizrada. Na Slovensku nebude už ani jediný poskytovateľ objektívnych informácií.
Inak podľa mňa stačia STV aj dva okruhy. Dosť peňazí na to, aby sa na jednom kanáli vysielal len domáci šport každého druhu nebude nikdy dosť, takže sa samostatný športový kanál, podľa mňa, môže zrušiť (veci ako NHL, Liga Majstrov, F1... potrebujú reklamu, aby sa zaplatili a teda by mali byť v nejakej komerčnej TV).
Nikto ti ani nezaručí, že nebudú zmanipulované "normálne" voľby. Navyše dosť pochybujem, že vieš, ako by to fungovalo, takže tvrdenie, že by to bolo drahé, je len tvoj pocit (overenie digitálneho podpisu až tak náročné a drahé nie je a už teraz na to sú niektoré úrady vybavené). Ja osobne som, momentálne, proti akýmkoľvek elektronickým voľbám, pretože len málo ľudí dnes chápe bezpečnosť a veci s tým súvisiace.IvanSk napísal:5. Voľby cez internet - iba jedna poznámka- nikto vám nikdy nezaručí, že nebudú hackermi zmanipulované a náklady na zabezpečenie budú tiež vysoké.
To je tiež hlúposť. Ak média uverejnia nepravdu, budú musieť uverejniť aj opravu (v porovnateľnom rozsahu). Uverejňovanie reakcií, aj keď média zverejnia pravdu je absolútna hlúposť.IvanSk napísal:6. Zrušenie práva na odpoveď prinesie na Slovensko opäť mediálnu despociu, kde si médiá budú môcť o komkoľvek napísať čokoľvek bez toho aby to museli opraviť či dať priestor na vyjadrenie.
Každopádne referendum bude, podľa mňa, neplatné a zase sa len zbytočne vyhodia peniaze. Navyše pri niektorých otázkach si myslím, že by sa o nich ani nemalo v referende rozhodovať a ak aj referendum bude náhodou platné, je dosť pravdepodobné, že niektoré otázky následne zruší Ústavný súd.
Ivan Sk: Presne tak, nikde sa nehovorí o jej zrušení, to sú len tvoje dojmy a koncesionárske poplatky sú blbosť, v podstate sa ale nič až tak nezmení, lebo si to tak či tak zaplatíme sami.
Inak, STV má od objektívnosti na míle ďaleko, takisto ako súkromné TV, tak neviem čo sa tu tak rozohňuješ.
Inak, STV má od objektívnosti na míle ďaleko, takisto ako súkromné TV, tak neviem čo sa tu tak rozohňuješ.
platia ich vsetci aj ked tv doma nemaju.je to len obycajna zmykacka penazi kde si potom vladna koalicia robi zadarmo reklamu
Ja tu niečo napíšem a vy všetko prevrátite tak napríklad už v druhej reakcii an môj článok
Faktom zostáva že STV má ako jediná predpoklad stať sa objektívnou Tv ak by sa na nej zapracovalo. Môžeme si byť istý, že súkromné televízie nikdy objektívne nebudú. STV je platená z našich daní a tak by mohla byť aj naša!
Lenže Sulík píše nasledovné:
Určite chceme zrušiť koncesionárske poplatky, ale medzičasom by neuškodilo zrušiť celú STV.
Čomu na tomto nerozumiete? Sulík jasne poukazuje na potrebu zrušiť STV. On to sám píše ja som si to nevymyslel ani nevycucal z prsta. Prečo má niekto taký evidentný záujem na likvidácii Slovenskej televízie?
Čo sa týka internetového volenia kto dá garancie že nik nezneužije údaje, že nik sa nenabúra do databázy, že nik nepozmení volebné výsledky trebárs aj na koncovom úrade? Koľko peňazí sa vyhodí na takéto hlasovanie?
To už nepočítate?
čo sa týka nákladov, nemôžeš tvrdiť, že budú malé pretože zrejme neexistuje žiaden vypracovaný posudok koľko by zabezpečenie elektronických volieb stálo a kto by to obstarával. Ďalšia vec je ako zabezpečiť tajnosť volieb? Ako zabezpečiť aby nikto nezistil, kto koho volil?
To čo píšeš je zavádzanie.
Právo na opravu zahŕňa len opravu určitých nezrovnalostí alebo chýb, nevzťahuje sa na delikty proti cti, osobnosti a súkromiu fyzickej osoby.
Právo na opravu sa realizuje najneskôr do 8 dní od doručenia, právo na odpoveď do troch dní od doručenia. Tu ej vidieť ja časový posun. Aby médiá nemohli po funuse zverejniť krátku správu, ktorú si nikto po vyše týždni ani nevšimne a nespojí.
Teda zrušením práva na odpoveď sa rušia základné ľudské práva a slobody zakotvené aj v ústave SR na ochranu cti, dobrého mena a súkromia. Zrušením práva na odpoveď sa len podporuje nekalá mediálna politika a oživuje tzv. mediálna despocia.
Opäť sa raz oklieštia práva občana na úkor médií. Ako môže byť médium objektívne keď mu vytvárame podmienky na neobjektivitu, na nezodpovednosť voči čitateľovi a voči pravde?
Netvrdím, že STV je načisto objektívna ale vyskytujú sa na nej posledné zrnká objektívnych relácií ako napríklad Sféry Dôverné či Večer na tému.Pre mňa je smiešne ak považuješ STV za objektívnu TV
Faktom zostáva že STV má ako jediná predpoklad stať sa objektívnou Tv ak by sa na nej zapracovalo. Môžeme si byť istý, že súkromné televízie nikdy objektívne nebudú. STV je platená z našich daní a tak by mohla byť aj naša!
Lenže Sulík píše nasledovné:
Určite chceme zrušiť koncesionárske poplatky, ale medzičasom by neuškodilo zrušiť celú STV.
Čomu na tomto nerozumiete? Sulík jasne poukazuje na potrebu zrušiť STV. On to sám píše ja som si to nevymyslel ani nevycucal z prsta. Prečo má niekto taký evidentný záujem na likvidácii Slovenskej televízie?
Čo sa týka internetového volenia kto dá garancie že nik nezneužije údaje, že nik sa nenabúra do databázy, že nik nepozmení volebné výsledky trebárs aj na koncovom úrade? Koľko peňazí sa vyhodí na takéto hlasovanie?
To už nepočítate?
Zmanipulovať normálne voľby je dosť obtiažne, keďže sú prítomné komisie zložné z viacerých kandidátov, viacerých strán.Nikto ti ani nezaručí, že nebudú zmanipulované "normálne" voľby. Navyše dosť pochybujem, že vieš, ako by to fungovalo, takže tvrdenie, že by to bolo drahé, je len tvoj pocit (overenie digitálneho podpisu až tak náročné a drahé nie je a už teraz na to sú niektoré úrady vybavené). Ja osobne som, momentálne, proti akýmkoľvek elektronickým voľbám, pretože len málo ľudí dnes chápe bezpečnosť a veci s tým súvisiace.
čo sa týka nákladov, nemôžeš tvrdiť, že budú malé pretože zrejme neexistuje žiaden vypracovaný posudok koľko by zabezpečenie elektronických volieb stálo a kto by to obstarával. Ďalšia vec je ako zabezpečiť tajnosť volieb? Ako zabezpečiť aby nikto nezistil, kto koho volil?
To je tiež hlúposť. Ak média uverejnia nepravdu, budú musieť uverejniť aj opravu (v porovnateľnom rozsahu). Uverejňovanie reakcií, aj keď média zverejnia pravdu je absolútna hlúposť.
To čo píšeš je zavádzanie.
Právo na opravu zahŕňa len opravu určitých nezrovnalostí alebo chýb, nevzťahuje sa na delikty proti cti, osobnosti a súkromiu fyzickej osoby.
Právo na opravu sa realizuje najneskôr do 8 dní od doručenia, právo na odpoveď do troch dní od doručenia. Tu ej vidieť ja časový posun. Aby médiá nemohli po funuse zverejniť krátku správu, ktorú si nikto po vyše týždni ani nevšimne a nespojí.
Teda zrušením práva na odpoveď sa rušia základné ľudské práva a slobody zakotvené aj v ústave SR na ochranu cti, dobrého mena a súkromia. Zrušením práva na odpoveď sa len podporuje nekalá mediálna politika a oživuje tzv. mediálna despocia.
Opäť sa raz oklieštia práva občana na úkor médií. Ako môže byť médium objektívne keď mu vytvárame podmienky na neobjektivitu, na nezodpovednosť voči čitateľovi a voči pravde?
Napísal si to ? Napísal. Týmto si vyjadril svoj názor že STV je jediná objektívna TV! Nikto nič neprekrúca...Až v nasledujúcom príspevku si napísal že sú tam zrnká objektívnych informácií.Na Slovensku nebude už ani jediný poskytovateľ objektívnych informácií.
Napísal som to? Napísal! Prečo som to napísal? Lebo na Stv1 a 2 sú objektívne relácie! Nenapísal som to preto lebo uznávam spravodajstvo Stv, ktoré je kópiu toho markizáckeho, to je môj postoj, prekrúcať ho môžeš ako chceš.
Ja neviem aky ma kto problem zo zrusenim STV. Ja som napriklad plne za. Kludne aj televiziu, aj rozhlas. Osobne cerpam informacie len z internetu, kde si precitam napr. pravdu, sme, pripadne este HN. TV vobec nepozeram, spravy su tam kratke, vacsinou nezaujimave, filmy v TV kvoli reklamam (8 minut jedna) a kvoli blbemu dabingu nepozeram. Viem si predstavit, ze postupne by sa masovo zacal rozsirovat internet aj do zaostalejsich krajov slovenska a pocas toho by sa postupne zrusila televizia aj rozhlas.
Aj ked na druhu stranu musim priznat, ze STV svoj program pocas poslednych rokov dost vylepsila, vysielali filmy, ktore boli IMHO lepsie ako co mali konkurencne Markiza/JoJ, stale nie som proti jej zruseniu
Aj ked na druhu stranu musim priznat, ze STV svoj program pocas poslednych rokov dost vylepsila, vysielali filmy, ktore boli IMHO lepsie ako co mali konkurencne Markiza/JoJ, stale nie som proti jej zruseniu
Ako môže byť televízia živená z rozpočtu objektívna?
Nemôže. Súkromné televízie sú pod tlakom majiteľov. Štátne televízie sú pod tlakom svojich živiteľov. Objektívna televízia nejestvuje. Niekto snáď považuje za objektívne nedeľné chvíľky poézie s premiérom bez oponenta v Slovenskom Rozhlase? Asi nie a STV je to isté.
Ja som za jednoznačne za zachovanie STV a za nachádzanie alternatív financovania, ale nehovorte mi že je to najobjektívnejšia TV. Ak chceš akú takú objektivitu, musíš pozerať všetky televízie a urobiť si obraz.
Ja som za jednoznačne za zachovanie STV a za nachádzanie alternatív financovania, ale nehovorte mi že je to najobjektívnejšia TV. Ak chceš akú takú objektivitu, musíš pozerať všetky televízie a urobiť si obraz.
Provajderom sa to neoplatí, ľudia nechcú internet, nemajú peniaze, škoda. Možno tak o 20 rokov.Viem si predstavit, ze postupne by sa masovo zacal rozsirovat internet aj do zaostalejsich krajov slovenska a pocas toho by sa postupne zrusila televizia aj rozhlas.
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
STV a Slovensky rozhlas = objektivita? =
Ficove monology, pripadne vystupenie Fica, Pasku a Seniliaka Gasparovica v STV.
Pripadne stale ten trapny proficovsky Horsky je natlaceny vkuse v STV ako keby je jediny komentator.
Dalej neinformovanie o kauzach a pod...
Cele STV zrusit.
Okrem toho, ze to bere kese z koncesionarskych poplatkov (ktore musite platit aj ked nemate TV), z reklamy, zo statnych dotacii a aj tak je to vkuse v strate a vysiela to sracky.
Rozhlas moze ostat.
Ficove monology, pripadne vystupenie Fica, Pasku a Seniliaka Gasparovica v STV.
Pripadne stale ten trapny proficovsky Horsky je natlaceny vkuse v STV ako keby je jediny komentator.
Dalej neinformovanie o kauzach a pod...
Cele STV zrusit.
Okrem toho, ze to bere kese z koncesionarskych poplatkov (ktore musite platit aj ked nemate TV), z reklamy, zo statnych dotacii a aj tak je to vkuse v strate a vysiela to sracky.
Rozhlas moze ostat.
No Sféry dôverné to je hnus, čistá kresťanská propaganda, ale ak sa ti ľúbi, tak ok.Netvrdím, že STV je načisto objektívna ale vyskytujú sa na nej posledné zrnká objektívnych relácií ako napríklad Sféry Dôverné či Večer na tému.
Večer na tému ok, ale napr. podobnú máš aj Lampu (resp. bývalé Pod lampu) v súkromnej televízii JOJ. Príde ti to ako neobjektívne, manipulované ? Veď práve Hríb odišiel z STV kvôli tlakom zhora !
Predkladáš tu Sulíka, ako keby sme ho všetci uctievali ako boha, mne je u riti. Zrušiť STV je blbosť ako lampa, svoju hodnotu určite má, pre mňa minimálne v tom, že nie je až tak komerčná a takisto si tam rád pozriem správy z toho titulu, že tam nie sú samé pridrbané autonehody a pod. druhy informácií.
Kto ti dá garancie, že sa nezneužijú aj také voľby, aké tu máme ?Čo sa týka internetového volenia kto dá garancie že nik nezneužije údaje, že nik sa nenabúra do databázy, že nik nepozmení volebné výsledky trebárs aj na koncovom úrade? Koľko peňazí sa vyhodí na takéto hlasovanie?
Ale inak mi príde toto hlasovanie cez internet v tomto štádiu ako zbytočné, nemyslím si, že párkrát za x rokoch zdvihnúť prdel a ísť niekam vhodiť list do urny nie je žiadna zátaž. Ale takisto to má veľké finančné náklady, takže to je v podstate z tohto hľadiska jedno, ale je to proste zbytočné sem zavádzať takýto systém.
Keby sme tu mali priamu demokraciu a voľby na nejaké témy by prebiehali raz za mesiac, tak to by bolo o inom a internetové zriadenie by bolo rozumným riešením.
-
tehla
Že kresťanská propaganda lol. Asi všetky médiá majú byť židovské, vtedy to bude správna demokracia podľa niektorých inteligentov.
Hríb a jeho nežnejšia polovička Kušnierik sú tak strašne zaujatí, až to bolí.
Inak najviac sa mi páčil niekoho argument: načo mi je STV? Veď si prečítam Sme
Hríb a jeho nežnejšia polovička Kušnierik sú tak strašne zaujatí, až to bolí.
Inak najviac sa mi páčil niekoho argument: načo mi je STV? Veď si prečítam Sme
Toto ale nikto netvrdil. Podľa neho je tá relácia kresťanská propaganda a len sa čuduje, prečo ti nevadí, keď ti vadia podobné relácie a židovskej viere (a určite by ti vadili aj o iných, nekresťanských vierach).tehla napísal:Že kresťanská propaganda lol. Asi všetky médiá majú byť židovské, vtedy to bude správna demokracia podľa niektorých inteligentov.
Ešte že si ty nezaujatý.tehla napísal:Hríb a jeho nežnejšia polovička Kušnierik sú tak strašne zaujatí, až to bolí.
Zase píšeš hlúposti (nikto nič také nenapísal).tehla napísal:Inak najviac sa mi páčil niekoho argument: načo mi je STV? Veď si prečítam Sme
PS: Ak máš problém s pochopením celých príspevkov, požiadaj ich autorov, nech ich rozdelia na viac častí, alebo nech ti vysvetlia časti, ktorým nerozumieš.