RapidShare (novinky, zmeny, ...)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Paci?

Ano
190
57%
Nie
144
43%

Celkom hlasov: 334

R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)

Príspevok od používateľa R1k1nko »

cize ked to zaskrnem tak sa mi to nezvysi ani ked precerpam napr 5gb traffic ???
lebo dnes som tahal par "veci" no a mal som to nastavene na small (1gb ) tak som to prehodil na medium (5gb )
lenze tie "veci " mali viac ako 5gb cize mi nastavilo Big (20gb ) hlavne ze ja uz menit z vacsieho na mensie nemozem ( len za 20 hodin )
ale ony menit mozu ....
tak to uz mali tak nastavit ze mas 5gb ktore precerpas a nejde tahat .. bud si sam prepnes na BIG alebo Supersize ....a nie ze samo ... :(
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...rapidshare pridal možnosť určenia maximálneho povoleného balíku, tzn. že ak prečerpáte limit už sa na vyšší balík neprepne...jednoducho nebudete sťahovať...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tak som si to nastavil takto:

Your minimal package: Lowest possible package
Your maximal package: RapidMedium

Tak dúfam, že keď budem sťahovať, tak ma to cez 5GB nepustí a neaktivuje sa mi RapidBig. Len teraz budem musieť asi každý deň pre istotu sledovať, či mi nezmenili balíček, lebo už fakt neviem čo od nich čakať po tomto a po tom čo som čítal na fóre.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ak som spravne pochopil cely ich system, tak je to super zmena.

Stiahnem tolko co potrebujem a je. Keby bola moznost uplne pozastavit odpocitavanie bodov - nieco ako Rapidfree - tak by to bolo idealne. Ved ak ratam s tym, ze Rapidmedium pouzijem len obcas, a bezne uplne vystacim so small, tak mi balicek za 9,95 s 1000 bodmi vydrzi nieco menej ako 250 dni.. Sak to je bomba :)

Len by som rad vedel, ze ci ked nieco nestiahnem (z toho limitu 1 gb mi ostane napriklad 100 MB) tak sa to automaticky prenasa do dalsieho dna :?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Scorpion90 napísal:Ak som spravne pochopil cely ich system, tak je to super zmena.

Stiahnem tolko co potrebujem a je. Keby bola moznost uplne pozastavit odpocitavanie bodov - nieco ako Rapidfree - tak by to bolo idealne. Ved ak ratam s tym, ze Rapidmedium pouzijem len obcas, a bezne uplne vystacim so small, tak mi balicek za 9,95 s 1000 bodmi vydrzi nieco menej ako 250 dni.. Sak to je bomba :)

Len by som rad vedel, ze ci ked nieco nestiahnem (z toho limitu 1 gb mi ostane napriklad 100 MB) tak sa to automaticky prenasa do dalsieho dna :?
Dajme tomu, že máš RapidSmall (1GB max. za deň) a stiahneš 500MB, tak zostávajúcich 500MB ti prepadne a neprenesie sa do ďalšieho dňa. Proste ak nestiahneš svoj denný traffic, tak máš smolu. Myslím si, že takto to je. Ak je tomu inak, tak ma opravte.
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Pisal som to dve strany naspat v tejto teme, je to plus, lebo je to flexibilne, je to ale plus len pre downloaderov, RapidFree balik isto nebude len tak aktivny, nic by z toho rapid nemal. Ak ti aj v jeden den ostane 100mb, nic sa ti neprenesie, pretoze tvoj balik je 1gb na den, nie 1,02, 1.05, 1.5, ale 1GB, takze je to jedno.

Stale a stale mi chyba viac info pre uploaderov, ak je toto konecna faza po tejto zmene tak rapid zhasne, lebo nikto nebude upovat a zaroven si platit. Ak fakt nieje ziadny iny sposob ziskavania rapids, teda okrem predplatenia, tak je to len otazka casu kym pojde RS dole.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Scorpion90 - neprenáša...čo nevysťahuješ prepadne...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

je to onicom uz nikdy si nekupim RS u mna skoncili vsak vcera mi ostalo 200 MB skoro a dneska 170 MB je to cele onicom :roll:
Scorpion90
King
King

tak to je zle - netvrdim, ze by sa to malo prenasat nejak dlhodobo, ale aspon tych 5 dni ci kolko ako tomu bolo pri starom systeme. Lebo takto nemam sancu odhadnut stiahnutie presne 1 gb :?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mne zas nový systém vyhovuje perfektne. Zaplatím len toľko, koľko daný deň stiahnem. :)
Scorpion90
King
King

Nie celkom, neverim, ze kazdy den stiahnes presne 1 gb.. a ak sa ti denne zvysi povedzme 100 mb a account mas 250 dni, tak prides o 25 000 MB = 25 GB, a to denne stratene mnozstvo moze byt vyssie

//

este jedna zaujimavost

--------------------------------------------------------------------------------------------
stary model: 5 x 30 = 150 : 6,99 = 21,46
novy model: 1 x (1000:4) = 250 : 9,95 = 25,13

Vysvetlivky: denny limit v gb x pocet dni stahovania / cena za account (oficialna) = pocet GB za 1 euro

Z tohto vyplyva, ze novy model je o cosi vyhodnejsi :hmm:
--------------------------------------------------------------------------------------------
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

vynahradíš si to v happy hours?

// doteraz si v starom systéme každý deň prečerpal limit 5 GB? ja napr. nie, a niekedy som mal naakumulovaných aj 25 GB a stále som nemal čo ťahať, takže som stráca DL traffic aj doteraz
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

zachariasko ja som vacsinou precerpal aj 5 GB a vyssie :lol: ale niekedy ani nie a do toho 1 GB sa to neda odhadnut napriklad ked stahujem dvd tak je to totalne v pi*i :roll: este ze mi konci za 2 dni RS a dufam ze skrachuje :mrgreen:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Scorpion90: Samozrejme že nie presne. Napríklad dnes sa mi zvýšilo na jednom účte 2,5GB a na druhom 0,5GB. Vždy su tam nejaké straty. :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Dobre ma odfajčili. Mám Collector's Account a na výmenu za Rapids , chcú 5000 free + 5000 premium bodov. Tie premium by som aj mal 5000 ,ale mám len 4300 free bodov.

Zatiaľ to nechám tak a uvidím , či sa tie hodnoty budú nejak meniť. Ale vidím to tak , že s tými bodmi sa môžem rozlúčiť. Je tam síce možnosť previesť premium body na free body , ale nikde tam nevidím možnosť nastaviť si koľko bodov prevediem. Radšej to nejdem skúšať , lebo ak ich prevedie všetky naraz tak budem mať 10000 free bodov a prd z nich.

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 2:06)
Takže teraz čítam , že tá možnosť na výmenu 5000+5000 je len do 6.júla
Potom sa tie body asi prepadnú , takže to idem risknúť a skúsim vymeniť tie premium za free , ale veľkú nádej tomu nedávam ...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako zmazem uploady aby boli naozaj zmazane? mam ich sice len 36, ale jedine co sa mi podarilo je presunut ich do kosa... :| - rozumej klikanie na x-ko a potom na Delete files directly nepomaha
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

nefunguje to zatial .. snad to pojde
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No nastavil som si RapidSmall ako najvyšší balík, dal ťahať veci a dostal som sa s trafficom do -76MB bez navýšenia balíka na RapidMedium. Akurát..... do mínusu som sa dostal ešte včera a dnes ráno som mal stále -76MB... hmmmm.. žeby bug po tých včerajších zmenách v ich systéme?

Inak si myslím, že 1GB/deň (10GB v HappyHours) už aj tak bude postačujúce.. aspoň pre mňa, pretože čo si všímam, ľudia prestávajú uploadovať na RS a používajú iné servery.... čiže ja osobne už ani nemám čo ťahať z RS. Po minulé mesiace som nemal problém stiahnuť za noc 50GB, niekedy sa podarilo aj viac ako 100GB dát....
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm, a tie happy hours maju fixny cas? :oops:
lebo od kedy mam premium stale som tahal len grabnute linky, kedze v mojej verzii rapget-u sa mi nepodarilo rozbehnut moznost aby sa linky "grabovali" same...
takze: ako funguju tie HH a ako ich vyuzit za pouzitia download managera typu RapGet? :oops:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, HappyHours by mali byť od 2:00 do 10:00, v tomto čase sa Ti z trafficu odrátava iba 1/10 stiahnutých dát. Ak Ti RapGet podporuje načasovanie začiatku sťahovania (scheduler), nemáš problém, jednoducho nastavíš sťahovanie súborov v tomto čase. Prípadne si privstaneš a zapneš sťahovanie ručne.

;)
Napísať odpoveď