e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
20.7. odtiaľ iem objednávať , ak by si niekto niečo vybral nie je problém 
Filipito asi budem brať zasa s tebou mam nejaké vyhliadnuté veci, tak potom cca okolo 7.7 ti napíšem SS čo budem brať. 
samozejme, s tebou nie je problém
chcel som ti písať ale myslel som že je ešte skoro
v pohode máš čas tak si to môžeš rozmyslieť 
chalani kedy budete objednavat bo by som odtial chcel daco zobrat, som z PN tak potom by sa to dalo poslat na dobierku, ci ? 
Jasne, Filipito objednáva jemu všetko dôjde na jeho adresu on potom rozpošle, jasné, že poštovné zaplatíš, a peniaze vopred na Filipitov účet.
Objednávka približne 20.7 cca
Objednávka približne 20.7 cca
presne tak Maro.
žiadne dobierky a myslím že ani nás viac netreba, opäť by sme to asi spravili len my dvaja, teda ak by to Marošovy nevadilo
žiadne dobierky a myslím že ani nás viac netreba, opäť by sme to asi spravili len my dvaja, teda ak by to Marošovy nevadilo
-
webmasterr
Medium Professional
Filitipo naco tu vypisujes ze budes objednavat a ak niekto chce nech kludne povie..ked potom aj tak beries tovar znova iba s tym istym typkom co minule
pisem to len preto lebo som aj ja rozmyslal ze by som odtial nieco zobral..ale potom naco to tu oznamujes ked s viacerymi nechces objednavat a na dobiertku takisto neposielas
pisem to len preto lebo som aj ja rozmyslal ze by som odtial nieco zobral..ale potom naco to tu oznamujes ked s viacerymi nechces objednavat a na dobiertku takisto neposielas
do rite , akože ja to vám mám objednať za svoje peniaze a potom vám to posielať na dobierky
nech sa páči môžeš začať
kebyže sa niekto nájde kto si objedná veci a vyplatí mi to dopredu tak nenapíšem ani slovo, a keď som tu písal tak som ešte nevedel či Maroš niečo bude chcieť...
kebyže sa niekto nájde kto si objedná veci a vyplatí mi to dopredu tak nenapíšem ani slovo, a keď som tu písal tak som ešte nevedel či Maroš niečo bude chcieť...
-
webmasterr
Medium Professional
ja neviem ako si to ty predstavujes ale ja som to chcel objednat s viacerymi ludmi hlavne z dovodu platenia cla a dph aby sa to rozpocitalo a vyslo to menej a samozrejme ze dobierka by sa pripocitala k cene tovaru
//aha no vidis, ja som zvyknuty objednavat veci z ebay-u
//aha no vidis, ja som zvyknuty objednavat veci z ebay-u
no netuším odkedy sa z anglicka platí clo ale budiš 
Filipito mne to je jedno, len aby potom neboli špekulanti ako minule, ktorý chceli brať no ako sa povedalo, že platba vopred tebe na účet+poštovné keď to budeš rozposielať tak hneď odbočili, takže kto nebude mať problém s týmto tak nevidím dôvod prečo by nemohol zobrať s nami.
presne tak , mysleli si že sa nanich chceme nabaliť 
chlapci idete odtial objednavat este ci uz ste si objednali ? mozno by som siel do toho s vami,...
//clo sa neplati sme v EU
//clo sa neplati sme v EU
Sangala napíš Marovi ak so všetkým súhlasiš a on mi ťa nahlási, či to berieš alebo nie 
Keďže chalani už odoslali spomínanú objednávku, chcem sa opýtať, či niekto ešte nebude objednávať niečo z tohoto shopu.
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 12:53)
Hmm, nikto nič?
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 12:53)
Hmm, nikto nič?
Chalani ako to platíte? Lebo možnosť platiť cez paypal som tam nenašiel. Jedine platiť kartou. Neviete niekto, koľko si banky účtujú za prevod do anglickej banky?
platba kartou je bez poplatku
čiže, sa mi z účtu odpočíta len suma za nákup a poštovné? Žiadne poplatky trebárs za prevod do zahranačia, do inej meny?
Kolko stoji postovne prosim Vas... ??A ake mnozstvo si mozem najviac objednat,myslim tak ci postovne bude rovnake ako ked si objednam 20 kusov alebo 3 priklad
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
20 libier ..