bushkraftsk - super nápad. Čo mi tam chýba: sekcia Zdroje z prírody s podsekciami: voda, jedlo, oheň, prístrešie... - diskutované témy ako napr. filtrácia vody, vhodné drevo na oheň..., sekcia Skúsenosti s podsekciami: rady začiatočníkom, survival, tipy a triky, zážitky z ciest... - diskutované témy ako napr. ktorá vec nesmie chýbať v batohu, firebow, egyptian firebow, firedrill, charcloth, kde nájsť na slovensku pazúrik, kto kde bol na akom výlete vrátane fotiek...
do sekcie výbava by som určite zaradil aj podsekciu recenzie, pridal by som aj podsekciu spánok (diskutované témy ako napr. hamaka, celty, bivakovacie vrecia...), batohy a spol. (diskutované témy ako napr. výber batoha pre začiatočníka, moderný batoh alebo USárna...) a samotnú podsekciu Ostatné by som nechal skôr pre veci ktoré sú raritné (diskutované témy ako napr. kto nosí do lesa strelnú zbraň na sebaobranu, výroba digging stick...). Podsekciu Elektronika by som určite premenoval na Hi-tech hračky s diskutovanými témami ako GPS, moderné filtre na vodu...
+ sekcia administrácia s podsekciami predstavenie nováčikov, návrhy na zlepšenie fóra a kôš
samozrejme, výber hlavných sekcií a podsekcií je len na vás, napísal som svoj názor, čo mi tam chýba a čo by som uvítal. Držím palce, snáď raz budete hodnotné fórum na úrovni
www.bushcraftuk.com
základom je vytvoriť na fóre pohodovú atmosféru, ako je na trampských portáloch alebo na tom britskom fóre - netrpieť tam vzájomné urážky, hádky a podobne... keď si čítam zahraničné bushcraftové fóra, niekedy sa až hambím, že som zo Slovenska, kde je úroveň na fórach niekedy až sto rokov pred opicami.