+ možno ešte uruguaj - ghana ... under 2,5
Stavkovanie
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stavkovanie
keby si to nemyslím asi ho nedám nie? 
Dnes som bol vsadit ale v nike a dal som taky isty tiket ako ty. Tak dufam ze nam tento tiket vide. 
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2010, 17:14)
len som tam nedal drzanie lopty v percentach
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2010, 17:14)
len som tam nedal drzanie lopty v percentach
-
iceman1414
Medium Star
neviete kedy sa bude dat stavit na celkoveho vitaza stanly cup-u?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
iceman1414: Predsa na zaciatku sezony.
-
ej_do_dabla
Light Expert
Na Nemcov taký fajný kurz ? Veď Španielov roztrhajú v zuboch 
tazko povedat vypadol im aj muller ktory im bude chybat a spaniely maju vynikajuci tym takze sa uvidi kazdopadne fandim spanielom ale podavam na nemcov 
-
iceman1414
Medium Star
to mi došlo a nevieš kedya začía NHL?hojko napísal:iceman1414: Predsa na zaciatku sezony.
Neviem ako je to v nhl ale v inych ligach sa zacina skoro vzdy rovnako. Minuly rok sa zacala sezona 1.oktobra tak najskor tak a ked tak hladaj...
Neviem ako je to v nhl ale v inych ligach sa zacina skoro vzdy rovnako. Minuly rok sa zacala sezona 1.oktobra tak najskor tak a ked tak hladaj...
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2010, 21:33)
Ked to bude ako min. rok tak by to malo byt 1. oktobra a ked nie tak hladaj...
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2010, 21:33)
Ked to bude ako min. rok tak by to malo byt 1. oktobra a ked nie tak hladaj...
-
Sagittarius
Guru
Ale reklamy na stávkovanie s kurzami na víťaza bývajú dosť skoro pred začiatkom sezóny, takže niekde na bwine budú kurzy čoskoro...
na titane uz maju kurzy.. najvacsi fav je chicago 6,50, potom caps a pens 7,5 resp. 8,5.. dogs - oilers 81, columbus a islanders po 101..iceman1414 napísal:neviete kedy sa bude dat stavit na celkoveho vitaza stanly cup-u?
napr. betfair ma najmensi kurz na pens 7, potom chicago 7,2, caps 7,6 a vancouver 8,00 a dogs edmonton s floridou..
ale tipovat to ci teraz, alebo pred zaciatkom sezony je podla mna uplna zbytocnost.. to skor si pockat a podavat na specialne typu - ktori slovak, ci cech ziska najviac bodov, ci nastriela najviac golov..
hh, sranda ze naj. favoritom je chicago, sak teraz som cital clanok o nich ze koli vysokym platom vyhodili min. 5 dobrych hracov takze myslim ze tuto sezonu nebudu az tak uspesni 
Stávkuje tu niekto v Betfair? Ako je najlepšie vložiť peniaze? Chcel by som vložiť peniaze prevodom na bankový účet v ČSOB. Neviete či tam budú nejaké poplatky?
-
iceman1414
Medium Star
Ja si dam na medvedovdalver napísal:
na titane uz maju kurzy.. najvacsi fav je chicago 6,50, potom caps a pens 7,5 resp. 8,5.. dogs - oilers 81, columbus a islanders po 101..
napr. betfair ma najmensi kurz na pens 7, potom chicago 7,2, caps 7,6 a vancouver 8,00 a dogs edmonton s floridou..
ale tipovat to ci teraz, alebo pred zaciatkom sezony je podla mna uplna zbytocnost.. to skor si pockat a podavat na specialne typu - ktori slovak, ci cech ziska najviac bodov, ci nastriela najviac golov..
Smiešno mi je z tohto tiketu.
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... FUu%2Bs%3D
-
Sagittarius
Guru
A keby, že mu 5-krát do roka ujde...
Tak a ideme...