Pojem CHLAP

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JST
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Pojem CHLAP

Príspevok od používateľa JST »

nordkapp_pb napísal:a ked vam sem napisu ze spravny chlap nosi ruzove elastaky, tak ste od zajtra vsetci "pravi chlapi" ? ? ? co tak byt sami sebou, miesto bazenia po poznani toho co je podla niekoho spravne ? ;-) ... budte pravi chlapi pre seba a potom mozete byt aj pre ostatnych / ostatne ((vyber je na libosti kazedho soudruha)) :-)

suhlasim :D ved na kazdom je neco vynimocne :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak jasné, že každý píše, čo to znamená preňho, lebo čo človek, to názor.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Bolek? A naco je dobre ked si zo seba spravi chlap srandu? :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vedet si spravit srandu zo seba ? to je pri robeni si srandy uplne najviac ... ukazuje to ze niesi obmedzeny iba na to ze si rad rypnes do druhych ... tiez si myslim ze ak si chce niekto robit srandu z inych mal by si vediet aj so seba a mal by srandu aj vedet prijimat od inych ... a to ze si ju vies zo seba spravit je najlepsia cesta aby si prijimal aj inu ;-)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

zeny nevedia co chcu, ani to aky je idealny ... takze je to imho zbytocna tema ;)
horsiq
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa horsiq »

No uf.. :) Možno ! ženy sa vyjadrili. A narazila kosa na kameň. Každá ženská ktorá sa tu vyjadrila uviedla veci ako úprimnosť, vernosť, ... atď veď viete čo. Väčšina z nás toto má. TAK ČO SAKRA OD NÁS CHCETE NA TO ABY SME VÁS ZAUJALI. MAŤ VYMAKANÉ TELO BLOND VLASY A MODRÉ OČI ? ALEBO ČO SAKRA ? VIEM ŽE STE TU NIEKTORÉ POVEDALI ŽE NEPOTREBUJETE ZROVNA NAJKRAJŠIEHO CHALANA TAK ALE KEĎ MÁ TIE VLASTNOSTI KTORÉ STE OPÍSALI A VYZERÁ ASPOŇ TROCHA NORMÁLNE TAK ČO VIAC MU TREBA ??? VIEM ŽE K TOMU ABY SI DVAJA SADLI TREBA AJ NIEČO SPOLU PREŽIŤ... ALE KEĎ TO STÁLE NIE JE DOSŤ TAK ČO UŽ ???

nepíš prosímťa so zapnutým caps lockom. V internetových diskusiach sa to pokladá za kričanie a zbytočne to zhoršuje čitateľnosť. audiotrack

audiotrack: ospravedlňujem sa nabudúce to kričanie radšej vynechám
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

este raz si precitaj to co som napisal ... :)
JST
Medium Expert
Medium Expert

horsiq napísal:No uf.. :) Možno ! ženy sa vyjadrili. A narazila kosa na kameň. Každá ženská ktorá sa tu vyjadrila uviedla veci ako úprimnosť, vernosť, ... atď veď viete čo. Väčšina z nás toto má. TAK ČO SAKRA OD NÁS CHCETE NA TO ABY SME VÁS ZAUJALI. MAŤ VYMAKANÉ TELO BLOND VLASY A MODRÉ OČI ? ALEBO ČO SAKRA ? VIEM ŽE STE TU NIEKTORÉ POVEDALI ŽE NEPOTREBUJETE ZROVNA NAJKRAJŠIEHO CHALANA TAK ALE KEĎ MÁ TIE VLASTNOSTI KTORÉ STE OPÍSALI A VYZERÁ ASPOŇ TROCHA NORMÁLNE TAK ČO VIAC MU TREBA ??? VIEM ŽE K TOMU ABY SI DVAJA SADLI TREBA AJ NIEČO SPOLU PREŽIŤ... ALE KEĎ TO STÁLE NIE JE DOSŤ TAK ČO UŽ ???

no vies, na lasku treba aj nieco viac, ako su skvele vlastnosti, ja amm kopec kamaratov, kt. splnaju vela z toho, co by ten "idealny" mal mat, ale nic k nim necitim.. ono je to nepopisatelne, a nevyjadritelne :D

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 20:59)
Johnnny napísal:zeny nevedia co chcu, ani to aky je idealny ... takze je to imho zbytocna tema ;)

hadzes vsetky do jedneho vreca, su aj take, co vedia co cchcu, a dokonca, vedia aky je pre nich ten pravy :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Johnnny napísal:zeny nevedia co chcu, ani to aky je idealny ... takze je to imho zbytocna tema ;)
a to je tvoj vlastný názor, alebo si to odkukal v beverly hills 90210 a teraz ho interpretuješ? Každá jedna vie čo chce. Ak ti povie že nevie, je to len preto lebo:
a) ťa nechce uraziť že nie si jej ideál
b) vie približne aký je jej ideál, ale nevie to presne opísať (nezdá sa to, ale opísať svoje ideály je často veľmi náročné. Schválne, skús si to)
c) nie je to slovensky hovoriaca osoba (do tejto skupiny patria aj pokecowe babenqi)
atď. atď.

koniec koncov, veľa ľudí si uvedomí aký má byť jeho ideálny partner až keď ho nájde
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

JST - takže mám tomu chápať tak že dotyčný môže byť aj totálny debil, idiot čo len pije bije ženy, ale keď ho ľúbiš tak budeš s ním ?

Neviem či to je len taka doba, ale mám taky dojem... Stalo sa mi ako sa môj spolužiak hadal s frajerkov že ak ona niečo chce tak ma ona prísť za ním a ešte jej rozkazoval prestne kedy a kde pôjdu - totálny vypatlanec sa mu ešte vtierala a na všetko pristala... No to už je OT
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:JST - takže mám tomu chápať tak že dotyčný môže byť aj totálny debil, idiot čo len pije bije ženy, ale keď ho ľúbiš tak budeš s ním ?
nie, pretoze do idiota sa nezamilujes, teda povacsinou :D

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 21:30)
audiotrack napísal: a to je tvoj vlastný názor, alebo si to odkukal v beverly hills 90210 a teraz ho interpretuješ? Každá jedna vie čo chce. Ak ti povie že nevie, je to len preto lebo:
a) ťa nechce uraziť že nie si jej ideál
b) vie približne aký je jej ideál, ale nevie to presne opísať (nezdá sa to, ale opísať svoje ideály je často veľmi náročné. Schválne, skús si to)
c) nie je to slovensky hovoriaca osoba (do tejto skupiny patria aj pokecowe babenqi)
atď. atď.

koniec koncov, veľa ľudí si uvedomí aký má byť jeho ideálny partner až keď ho nájde
no hej, kazda ZENA vie co chce, nie kazde DIEVCa :D ja zijem pekne v dedinke, a tu pozerat na tie "babenqy" .. dvojtyzdnove vztahy, kt. su plne "lasky", potom pride rozchod, dva dni "placu- aby boli zaujimave" a potom pride novy vztah, tiez s velkou laskou :D tieto teda nevedia co chcu :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

JST napísal:nie, pretoze do idiota sa nezamilujes, teda povacsinou :D
No tak čo pozerám tak asi nejak často sa do toho "idiota" ženy zamiluju, preotže inák si neviem vysvetliť to čo som písal v príspevku vyššie. A to nevravím len o dievčatách čo majú 16, ale videl som aj také čo majú 18+ a správajú sa tak isto :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Lub0$ napísal:Bolek? A naco je dobre ked si zo seba spravi chlap srandu? :D
nordkapp odpovedal za mňa, ďakujem.
A čo tu bolo písané, že žena vie, čo chce, ale nie každé dievča. Tak chcela by som vidieť, čo je pre teba meradlom dievča/žena. Vek v občianke, počet vzťahov, sexuálna skúsenosť alebo čo? Niektoré dievčatá vedia viac, čo chcú ako o desiatky rokov staršie ženy, v tomto to nebude.
JST
Medium Expert
Medium Expert

bolek napísal: nordkapp odpovedal za mňa, ďakujem.
A čo tu bolo písané, že žena vie, čo chce, ale nie každé dievča. Tak chcela by som vidieť, čo je pre teba meradlom dievča/žena. Vek v občianke, počet vzťahov, sexuálna skúsenosť alebo čo? Niektoré dievčatá vedia viac, čo chcú ako o desiatky rokov staršie ženy, v tomto to nebude.

no hej, aj to je pravda :D myslim ale tie typicke este pubertalne dievcatka, kt. este nepoznaju vyznam slova hodnota :D
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

toto je dost fail tema si myslim
autor moze dostat nazor od zeny, alebo od chlapa "z teplic", tu druhu moznost vylucim a z toho vyplyva, ze ak dostane nazor od zeny, tak nech pojde o cokolvek ani sama zena. aj ked to napise s tym nie je stotoznena...su to KECY...respektive je stotoznena pre dany okamih, keby dostala od slova do slova to po com tuzi, tak jej taky zacne po urcitej dobe vadit
precitaj si toto, pomoze to mozno
http://www.hojko.com/co-od-nas-vlastne- ... 35401.html
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Ja nechápem, čo tu riešite, tak ako každý chlap je iný tak aj každá žena je iná a má úplne iné kritériá na svoj "ideál" a ak stretne človeka, ktorý sa k tomuto "ideálu" približuje tak skrátka povie "toto je chlap". Ideál nie je myslený ako ideálny ale vzhľadom na hodnoty a povahu ženy ako vhodný partner. A sorry ale kecy ako vernosť a dôvera sú možno dôležité ale každá žena má jednu vec zakódovanú vo svojej hlave a to je potomstvo a aj tie, ktoré tvrdia, že sa nikdy nevydajú za pár rokov zmenia názor a budú si hľadať jedinca, s ktorým by mali zdravé potomstvo a dokázal by sa oň aj postarať. Nič viac nič menej a tým je aj ovplyvnený fakt samotného výberu. Daktorá povie, že to je chlap na vyholenú 100 kilovú korbu a daktorá povie to je chlap na 60kilového dlhovlasého chalana vo Wans čiapke. Táto téma je taká rozsiahla, že by sme tu mohli stráviť celé roky a asi by sme nezahrnuli všetky názory tak tu neriešte sprostosti. PS: Väčšina žien, ktorá začne vlastnosťami vernosť, dôvera atď nenahnevajte sa na mňa ale samy viete, že to nie sú jediné vlastnosti a tieto vlastnenosti váš vzťah už tobôž neudržia pokope celý život.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Eruner napísal:Správny chlap si vie priznať chybu.
Správny chlap si vie vždy po sebe upratať.
Správny chlap vie dodržať slovo.
A nemusi si ani upratat,staci ked si aspon raz do tyzdna vymeni ponozky :D
/vtipek
inak suhlas,plus pripajam ziadny strachopud
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ono, pamätám si jednu tému (konkrétne túto), kde sa užívateľia fóra snažili napísať pravdy o dnešných ženách. Snáď sa Vigor neurazí, nápad to bol dobrý, ale nakoniec sa to skončilo pri paušalizujúcich a veľmi všeobecných frázach. Ľudia sa nedajú škatuľkovať a kategorizovať podľa nejakých "všeobecných kritérií". Každej žene vyhovuje na mužovi niečo iné a takisto to platí naopak. To vytvára takmer nekonečnú škálu možností a pohľadov na vec. Vymýšľať všeobecné formulky, definície a frázy je preto podľa mňa zbytočné.
Prepáčte mi tento menší OT, ku danej téme sa vyjadriť nemôžem, no musím uznať, že niekoľko zaujímavých názorov tu už odznelo. Dievčatá do toho, vyjadrujte sa!! :)
JST
Medium Expert
Medium Expert

najdolezitejsie je porozumenie, vsetko ostatne je bonus :D :D :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

správny chlap má sedieť doma na gauči, pozerať futbal a kričať po žene nech donesie pivo (pokus o vtip)
a teraz vážne - správny chlap má byť presne taký ako je CHUCK NORRIS
Napísať odpoveď