Potrebujem poradiť ako ďalej pokračovať.
Celé to začalo, tak že som dotyčné dievča zrejme poprvý krát zbadal na kalčetovom turnaji. Vtedy sme hrali proti sebe, ale nejako sme sa nezoznámili, to bolo asi tam pred dvoma - troma mesiacmi už v tedy sa mi páčila, ale myslel som, že je tam s chalanom čo spolu hrali, tak som to nejako neriešil.
Predvčerom sme obaja nastúpili na brigádu, najskôr som ani nevedel, že je to ona, ale zdala sa mi veľmi povedomá.
Keďže sme tam neboli nejako spolu v kontakte, akurát na školení, ale sedela zamnou a nebolo tam nejaké súkromie, tak som sa nechcel strápňovať, že neviem kto je to, že sa mi zdá len povedomá a ktomu ona bola pridelená niekde inde. Zapamätal som si meno, spomenul som si odkiaľ ju poznám, z toho turnaja a napísal som jej, že ahoj...že spolu brigádujeme, že sme hrali proti sebe na kalčete...atď a opítal som sa jej či nechce ísť niekedy von, ona mi opísala, že si ma tiež nevedela vibaviť, kde mavidela a potom sme zaspomínali, že sme spolu hrali... a súhlasila, že môžeme ísť niekedy spolu von.
Teras Vás chcem poprosiť a rady čo ďalej. Ako mám pokračovať, čo robiť ďalej? Písať si či chodiť spolu von? Na obedy?...
Ja budem mať zajtra 19 a ona má 18. Nie som ten typ čo stále chodí s babami a neviem presne čo mám robiť, viem že musíme stále kecať, treba ju rozosmiať...ale potrebujem nejaké rady, osobné skúsenosti a všetko čo mi môže pomôcť ako mám pokračovať, mám o ňu veľký záujem.