Ako pokračovať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
parleyvoo
Amateur
Amateur

Ako pokračovať?

Príspevok od používateľa parleyvoo »

Nazdar ludia,
Potrebujem poradiť ako ďalej pokračovať.
Celé to začalo, tak že som dotyčné dievča zrejme poprvý krát zbadal na kalčetovom turnaji. Vtedy sme hrali proti sebe, ale nejako sme sa nezoznámili, to bolo asi tam pred dvoma - troma mesiacmi už v tedy sa mi páčila, ale myslel som, že je tam s chalanom čo spolu hrali, tak som to nejako neriešil.
Predvčerom sme obaja nastúpili na brigádu, najskôr som ani nevedel, že je to ona, ale zdala sa mi veľmi povedomá.
Keďže sme tam neboli nejako spolu v kontakte, akurát na školení, ale sedela zamnou a nebolo tam nejaké súkromie, tak som sa nechcel strápňovať, že neviem kto je to, že sa mi zdá len povedomá a ktomu ona bola pridelená niekde inde. Zapamätal som si meno, spomenul som si odkiaľ ju poznám, z toho turnaja a napísal som jej, že ahoj...že spolu brigádujeme, že sme hrali proti sebe na kalčete...atď a opítal som sa jej či nechce ísť niekedy von, ona mi opísala, že si ma tiež nevedela vibaviť, kde mavidela a potom sme zaspomínali, že sme spolu hrali... a súhlasila, že môžeme ísť niekedy spolu von. :-)

Teras Vás chcem poprosiť a rady čo ďalej. Ako mám pokračovať, čo robiť ďalej? Písať si či chodiť spolu von? Na obedy?...
Ja budem mať zajtra 19 a ona má 18. Nie som ten typ čo stále chodí s babami a neviem presne čo mám robiť, viem že musíme stále kecať, treba ju rozosmiať...ale potrebujem nejaké rady, osobné skúsenosti a všetko čo mi môže pomôcť ako mám pokračovať, mám o ňu veľký záujem. :-)
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako pokračovať?

Príspevok od používateľa citizen »

jezis maria to je zase tema :D ty vies co vlastne chces?kto ti tu ma vediet ci ju chces alebo nie?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

On vie, ze ju chce, vsak to napisal. :wink:
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

vies jak balili pred 40 000 rokmi chlay zeny? :D doniesli im domov korist.dnes je to iste musis predsa ukazat ze mas onu zaujem a jak na teba kukne tak sa zariadis ci ist dalej alebo sa nanu vysrat
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

No tak ak budete môcť choďte spolu vonku, no zase ak nie tak píš jej cez net (nech vidí že máš o nu záujem) Ďalej si myslím že vieš čo a ako. Daj jej nejakú ružičku chodte sa niekde prejsť. O čom kecať a ako ju rozosmiať musíš už vedieť ty podľa okolnosti. :) Veľa šťastia BTW - Všetko naj ;)
macnet
Expert
Expert

Príspevok od používateľa macnet »

Ved to je lahke, chodte spolu von, spravte si pekny den, takto si piste, stratavajte sa a mas vystarane, blizsie kroky sa nedaju poradit, od pripadu k pripadu je to iny, ale chalani predomnou radili dobre veci (teda aspon niektori :)).
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

chodia spolu na skolenie tak naco ten internet
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

opítal, vibaviť...atd
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Sem tam jej môžeš napísať cez net, ale budete spolu brigádovať, poznáte sa osobne, tak skúste byť čo najviac spolu. Veď cez leto je toľko možností, zober ju na zmrzku, na prechádzku, k vode, na nejaký výlet, na piknik, proste čokoľvek :)
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

Uprednostni schodzky na zivo, pred pisanim cez net.
A ta ruzicka, nieje zly napad, zabera to na baby, len pozor nie prilis casto,
lebo po case ta to prestane bavit (a je to aj financne narocne :-) ) a ona si bude mysliet ze uz nemas o nu zaujem.
Hlavne si ver ze "na nu mas" a pojde to lahsie :-)
Ja ti drzim palec, aby sa ti ju podarilo zbalit :smt007
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ziadny kvet jej nedavaj....dpc sak spolu zatial nie su, das jej ruzu a je koniec. Zober ju na rande, buduj comfort (skus si vygooglit napr nejake vestenie z ruky, alebo volaco o reci tela a hovorj ej napr. o tom - zabera to TRUE STORY). Ale ked suhlasila tak to mas zrejme vyhrate uz to len neposrat :)
parleyvoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa parleyvoo »

Jasné, že mám o ňu záujem.
Na školení sme boli len raz, pred brigádou.
My sme v podstate ani spolu ešte nekomunikovali :-/ len na facebooku som jej napísal, že môžeme niekedy ísť spolu von na zmrzku alebo tak... :-)
Homer čo si tým chcel povedať?
PS Janio diky. ;-) a ostatným ďakujem za rady. :-)

Zajtra sa ahoj možno stretnem na obedoch, tak si inej prisadnem. :-)

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 16:45)
Takže dnes sme sa prví krát stretli a to bolo tak, že ona má zbadala keď išla domov, tak sme previezli pár viet v podstate medzi dverami. :-/
Už sme boli aj dohodnutý na kávu alebo tak ale nejako to nevydalo. Teras sa blíži výkend a nikde sme sa neposunuli. :-(
Nabuduci týždeň bude mat nočnú mi vravela, takze to nevizera ruzovo na nejaké stretávky. :-/
Rozmýšlam, že pôjdem cez výkend na nákupy, tak by som ju mohol zavolať, by sme na kávičku mohli skočiť prípadne na niečio iné, je to vhodné? Opakujem, že sme sa videli naživo asi 3x.
Alebo čo mám robiť? Prosím poraďte. :-/
Dikes. ;-)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Alebo čo mám robiť? Prosím poraďte. :-/
Dikes. ;-)
pozvat ju ! ak sa ti paci, chces ju spoznat, tak ju jednoznacne pozvi niekam. tu nie je o com.
Napísať odpoveď