FIFA World Cup South Africa 2010
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
Nevie mi niekto povedat co krici v tom spote co ide na stv ta cierna siluta zeny(ci co to je) co drzi v ruke loptu?
ze jake veci sa deju v 60minute zapasu koneec.. paraguaj nepremenil penaltu
na to o minutu neskor spanielsko ma penaltu
ktoru premenia a rozhodca ju neuzna a da kopnut este raz penaltu ktoru spanielsko nepremeni
ktoru premenia a rozhodca ju neuzna a da kopnut este raz penaltu ktoru spanielsko nepremeni
prečo ju neuznal?
hraci vbehli do 16ky este predtym ako kopol
-
Sagittarius
Guru
Ke nako.Lusci napísal:Nevie mi niekto povedat co krici v tom spote co ide na stv ta cierna siluta zeny(ci co to je) co drzi v ruke loptu?
Tak po nudnom prvom polčase to nakoniec bola dráma. Môj obľúbenec David Villa ale opäť potvrdil, že je to svetový útočník. Podľa mňa je po Messim druhý najlepší útočník na svete. To, čo predvádza na tohtoročných MS + výkony, ktoré si pamätám ešte z ME 2008, to je proste paráda 
ty španieli maju tiež viac štastia ako rozumu ako hraju pekny futbal a aj s portugalcami mali odzačiatku navrch ale predierali sa len tak tak či už teraz te ich týčky
alebo s port. gol s offsajdu ....hold taky je futbal
myslim že finále je jasne nemecko - holandsko a ak zas pan rozhodca nedostane fajku od nejakej holandanky tak nemci donesu domov ZASE pohárík
myslim že finále je jasne nemecko - holandsko a ak zas pan rozhodca nedostane fajku od nejakej holandanky tak nemci donesu domov ZASE pohárík
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
A hlavne, ze predtym tam boli spanieli uz 2m v 16tke a nepiskalo sa.Trussardi napísal:ze jake veci sa deju v 60minute zapasu koneec.. paraguaj nepremenil penaltu
Už sa teším ako Nemci rozoberú Španielov. Španieli budú bušiť, ale dostanú prvý gól, začne strašná, umelá snaha o zrovnanie, čo využijú pohotovo Nemci z protiútoku. Španieli sa rozsypú a Nemci ešte čo to pridajú.
No ale keď Nemci dostanú prvý gól, môžu sa rozsypať oni, keďže v takomto prípade už nemôžu hrať na brejky.
Každopádne to bude veľmi zaujímavá podívaná a som fakt zvedavý, či Španieli dokážu eliminovať tie už povestné nemecké kontry.
Každopádne to bude veľmi zaujímavá podívaná a som fakt zvedavý, či Španieli dokážu eliminovať tie už povestné nemecké kontry.
Len ci si Nemci nevystrielali svoj pusny prach v predchadzajucich dvoch zapasoch.
Toto semifinale bude o prvom gole, kto ho da zrejme vyhra, lebo aj Spanieli ked su vo vedeni su uz nezdolatelny, ich kontry vedia byt este nebezpecnejsie.
Inak Klose by mohol supnut este na turnaji nejake dva goly, nech mame novy rekord
Toto semifinale bude o prvom gole, kto ho da zrejme vyhra, lebo aj Spanieli ked su vo vedeni su uz nezdolatelny, ich kontry vedia byt este nebezpecnejsie.
Inak Klose by mohol supnut este na turnaji nejake dva goly, nech mame novy rekord
Tak prvý gól bude dôležitý, to je jasné. Ale myslím si, že tieto juhoamerické tímy + Španielsko vedia hrať len za bezgólového stavu a ešte lepšie ak vyhrávajú, ak je to naopak, začnú sa rozsýpať.
Španielsko - Nemecko
Uruguaj - Holandsko
Finále typujem Holandsko - Nemecko...
Uruguaj - Holandsko
Finále typujem Holandsko - Nemecko...
Uruguay - Holandsko asi nebude zápas pre oko diváka. Obaja budú brániť o 106
Dúfam , že aspoň v tom zápase Španielsko - Nemecko uvidíme pekný fotbal.
Z týchto 4 mužstiev už môže postúpiť do finále hocikto. A finále môže byť kľudne aj Španielsko - Uruguay
Dúfam , že aspoň v tom zápase Španielsko - Nemecko uvidíme pekný fotbal.
Z týchto 4 mužstiev už môže postúpiť do finále hocikto. A finále môže byť kľudne aj Španielsko - Uruguay
no nemecko : španielsko bude nádherny zápas lebo španieli hraju tento rok krásny futbal ale nemaju sudene dat nejako te goly
podla mna toto bude jeden stých naj. zápasov kedže aj argentina ma sklamala (tipoval som že prehra ale dufal som že ich aspon trochu potrápi)
-
nestik
Medium Professional
Jj nemecko-spanielsko bude zapas zapasov snad. Ak nie z oboch stran tak aspon z nemeckej urcite ale myslim si ze uz by mohli spanieli zdolat nemcov. Zaklad uspechu u nemcov je dat rychly gol a potom tazit uz len z dobrej defenzivy a rychleho utoku hned do brejku. Takze ak spanieli dokazu prvy natlak odrazit, alebo by sa im este podarilo dat prvy gol tak bude parada. Nemci ak budu prehravat si myslim ze uz nevyhraju.
Myslim si ze oba zapasy budu slabe, Bude prevladat opatrnost a vseci budu moc taktizovat, budeme radi ak v oboch zapasoch padne viac jak jeden gol.
-
IamMartinQo
Star
Za Uruguay sám Forlán nezahrá v predu, Uruguay nemá takých schopných útočníkov akým bol Suaréz, škoda, som zvedavý kto bude hrať po boku z Forlánom....
práveže on je hráč ktory si dokáže v utoku poradíť aj sam ale v poslednom zápase bol doslova prekliaty lebo zahodil aj to čo sa nedalo ale tak jeden zápas ide druhy nie vid. Slovensko
-
redliner
King
aj čiaroví rozhodcovia to dosť pos*ali, odpískali dosť offside-ov pričom polovica vôbec nebolo, viď prednedávnom Kuyt bol "v offside" pričom predním stal asi ešte 2 metre uruguajský obranca