STRUČNE POPROSÍM CHLAPCI
Lub0$
Beries to zle, vobec to nieje chtic odlisit sa...len ostatny ludia maju potrabu skupinku ludi vyseparovat, odsudit podla toho ako su obleceny a co maju za uces
ze o aku spolocnost ide? o Ake zaclenenie? Tato hnusna a spinava, pokrytecka a zmagorena spolocnost, ktorej hovorime stat, v ktorom vladnu peniaze, korupcia a 'demokracia'? Dakujem neprosim...neize by som sa nevedel zaclenit do spolocnosti...ja len nechcem...
Protirečíš si ale o to nejde, ide o to, že sa snažíte od systému separovať a tak isto to robí aj praciva, a preto tam nevidím rozdiel.
Nie nijako by to nefungovalo, kedze podla seba vies, ze ANTIFA je sirokou spolocnostou nie velmi uznavana...preto by si kazdy napad a plan zpochybnil a v ziadnom pripade neprijal, lebo by ti nedaval logiku, a aj keby daval tak sa robis ze ti nedava...lebo ho vyslovila a predlozila organizacia ako AFA....
Nechcem sa ti do toho kašlať, ale aké nápady ? Existuje X ekonómov, keby bolo niečo lepšie ako trhový systém už by bol zavedený a to je fakt, s ktorým nehneš. Nie je dokonalý tento systém ale najlepší aký môže byť.
A k prvej otazke...samotna antifa s tym urobit nic nemoze...to nieje problem jedinca, ani skupinky, je to globalny problem ktory sa tyka aj mna, aj teba, aj Ferka Mrkvu z Vysnej Niznej...antifa ti moze na ten problem poukazat, a podat ti pod nos fakty a ine materialy a dokazy...uz je len na tebe co s tym spravis...ale vacsina s tym nezrobi nic...nechapem potom preco sa stazujete...jednotlivec toho vela nespravi...tu ide o uvedomenie vacsiny....o to sa snazi organizacia ANTIFA.
Antifa len podáva fakty. Aké ? Že populácie trpí hladom, že sú tu ľudia, ktorí majú milióny a ľudia, čo majú hovno ? No a čo stým teraz ? Odkiaľ vezmeme peniaze pre týchto hľadujúcich ľudí ? Kto dostane niečo len tak zadarmo. Kto môže zato, že dakto je miliónar ? No asi ten daný človek zato môže, že sa vypracoval. Odrbal podľa teba systém ? Dobre urobil. Keby aj ostatní vedeli ako ochnapat systém urobili by to.
Pravda je taka, ze Amerika nici prirodu koli konzumentom...ktorych je v EU viac nez dost a jednym z nich si aj ty...
Všetci sme konzumenti aj väčšina členov ANTIFY. Už vo chvíli keď si kúpia v obchode jahody z maroka a arafatku.
Asi hovoris podla toho ako by si to robil ty...ale niesu vsetci taky...samozrejme, ze najdes takych...ale v 'najvyssich kruhoch'* antify ich vela nenajdes.
(*pisem najvyssie kruhy...lebo vela ludi si mysli ze antifasisti su tie zfetovane 16 rocne decka co sprejuju po meste...ty sa na to len tvaria a dost skoro ich to aj prejde...antifasisti su niekto iny...su to povacsine inteligentny ludia, ktory sa nesnazia riesit problem nasilim, ale najprv ho riesia inymi metodami...nasilie prichadza az ked je nevyhnutne, vacsinou koli sebaobrane)
Stále sa vraciame k tomu istému faktu, zrútenie trhovej ekonomiky by narobili viac zla ako dobra. A keď niekto nadobudol majetok tak by takého zhodenie trhovej ekonomiky poškodilo jeho záujmy.
Nie...teda ano...teda zase ide iba o uvedomenie vacsiny...a o inteligenciu...lebo inteligentny clovek by nesiel strielat po ulici len preto, lebo ho nema kto zavriet...k tomu len tolko, ze zivym prikladom ako sa da fungovat v anarchii su squateri...ziju si svojim da sa povedat anarchistickym zivotom, nikomu NEUBLIZUJU, nikomu NEOBMEDZUJU slobodu, nepodporuju NASILIE, a neberu DROGY, a celkovo su schopni spolunazivat...je jasne ze sa najde stale nejaky narusitel...ale ten je nasledne niekedy aj po dohode squatu vyluceny, alebo vyhnany...proste svorka ho neprijme, lebo ju bude len narusat a nicit...cize neboj sa aj v anarchii su iste pravidla...no su nepisane, a nikto ta z anich nebude trestat....chces brat heroin? Nech sa paci..si dospely, rob co chces, ale nie pri nas...nikto ta za to ani nezbije ani nezavrie ani neda pokutu. Anarchiu v krajine by narusali zase iba spratkovia, odpad spolocnosti...bez inteligencie, dementi proste.
A nechápem teraz, ja som tvrdil, že v tejto spoločnosti nie je možné dosiahnuť anarchiu a ty napíšeš vlastne to isté ale len vypíšeš, prečo to nejde. PS: O squatoch radšej tichšie, lebo aj toto je už dávno pošpinené tým, že imigranti, ktorí si založili squat v budove, ktorá nebola ich vyvolali konflikt vo Švédskom meste Malno, pri ktorom tri dni horeli autá v meste.
Dovolim si tvrdit, ze nevidis hlboko do problematiky, preto taky nazor...respektive nepovedal by som ze nevidis...ale nechces vidiet.
Antifa je skupina ludi, alebo organizacia, ktora bojuje proti fasizmu, rasizmu a nacizmu. Nasilie zo strany antify pouzite je...neni co skryvat...ale keby si poznal zopar antifasistov, zistil by si, ze to niesu ludia co ked zbadaju na ulici cloveka v bombere a s vyholenou hlavou tak sa do neho pustia...nie...antifasisti pouzivaju nasilie na obranu seba a svojich blizkych, kedze nieje zvlastne ze nackovia nieze sa pustia ako skupinka do teba...ale zbiju ti aj priatelku, kamarata, kamaratku, alebo hoc koho ineho.
A potom je dalsi pripad, kedy antifasisti biju nackov nie ako v sebaobrane, ale zacnu ako prvi...a to v pripadoch, ako napriklad ked maju ohlaseny a legalny pochod....a nackovia sa im v tom snazia zabranit...alebo ked nackovia pochoduju mestom na vyrocie krystalovej noci, a policia s tym nic nerobi, tak zakroci antifa.
Pekné myšlienky však prax hovorí inak, nie všetci sú pekní a je ich možno aj viac ako tých správnych, takže v tejto téme opatrne.
Snad vsetko je lepsie ako kapitalizmus...
Hmmm. Tento názor patrí možno do ideologickej platformy ale v reálnom fungovaní nemá miesto.
Tie clanky su plne faktov, podlozenych dokazov, plne fotiek, ktore su hodne predlozenia pred sud, cize neviem kde cerpas.
Daktoré články sa snažia podkladať dôkazmi, ja som reagoval hlavne na také články ako pridal Hughito kde jednoznačne tie tri názory boli vytrhnuté z väčšej diskusie a ďalší článok napr. čo bol o rozhovore s dákym ANTIFA členom o tom, čo sa teraz deje v Grécku.
Hughito
No, myslím si, že ti radikálni antifašisti už na nejaké extra odlíšenie pomocou oblečenia serú, ty stle vidíš pred očami nejakého napitého pankáča s polmetrovým červeným čírom s našivkou antifascist, držiaceho v ruke krabicové víno.
To sú takí antifašisti ako v tých kaliho videách a ani sami neveríte, že to tak naozaj je.
Sorry ale keď je dáky protest je tam jasná snaha o odlíšenie, takže neviem čo do toho kecáš. Jasné sú taký a taký, ale to sú aj u pravice a netrhá si z toho nikto vlasy.
No mňa by zaujímalo koľko sa takýchto prípadov stalo. Ale pre mňa je úplne logické, že sa diali aj takéto veci, vyplývalo to z tej situácie.
Presne zdokumentované to nikdy nebude a to z jednoduchého dôvodu, desaťročia komunizmu, ktorý všetko, čo by ho mohlo poškodiť doslova vygumoval. Za druhá jednalo sa o vojnu, takže ľudí postrieľaných v lese v tej dobe nebol problém hodiť na niekoho iného, keďže určite nikto neskúmal, čo a ako sa stalo. Jediným dôkazom zostávajú výpobede ľudí, ktorím sa náhodou podarilo prežiť a tých nebolo moc, navyše sú to starí chlapi, ktorí dnes už vymierajú. Keď zomrú čakám, kto bude ich svedectvo spochybňovať.
Nechce sa mi to hľadať.
Ako chceš ...
Antifa je v prvom rade proti náckom či boľševikom, takže sa bavme o tom. Ak chceš zistiť, aké majú plány či riešenia antikapitalisti, naštuduj príslušne zdroje na internete, či ešte lepšie literatúru.
Plány sú, ale akosi si myslíš, že pritom koľko ekonómov existuje vo svete, že by dáky štát nepresadil niečo, čo by bolo lepšie ako to, čo je teraz ?
Tu nejde len o antifu, ale o všetkých ľudí, pýta si to minimálne zmenu myslenie a postupné kroky, ja nie som nejaký šialený idealista viem, že sa zo dňa na deň nezruší štát a začne tu vládnuť anarchia.
V prvom rade musí začať každý u seba a spraviť si svoju osobnú revolúciu, to sa dá, ale pýta si to tiež nejaký ten čas.
ANARCHIA JE NEMOŽNÁ. Ľudia sú uvedomelí, a preto vedia, že na anrachiu nie je svet pripravený a možno nikdy nebude.
Vidíš, to je tvoje uvažovanie, základom pre teba sú peniaze a myslíš si, že to tak platí všade. Ale to je tiež jedna z vecí, ktorú treba zmeniť. Aby peniaze nehrali taký prim ako dnes, lebo peniaze, resp. honba za nimi zapríčiňujú veľa nešťastia.
Teraz si ma zle odhadol, ale nevadí. Hovorím o tom, že dakto sa kur... namakal aby mal to, čo má a dakto chodí demonštrovať aké je to nefér. Už dávno pred tým ako nastúpil kapitalizmus tu hrali prím peniaze a dokonca skorej než vznikli peniaze bola dôležitá hodnota tovaru, ktorú si ľudia vymieňali. A vždy mal niekto viac a niekto menej.
Chápem ako to myslíš, ale naozaj neviem, čo by tá celá diskusia zmenila. Sú to tri jasné názory na nejakú vec a táto skutočnosť je známa aj z iných zdrojov, nemysli si, že toto je jediný zdroj na také tvrdenie.
Lebo takýmto vyňatím troch výrokov sa z objektívneho názoru stal subjektívny asi toľko k tomu poviem.
PS: mne nemusíš vravieť, že pravica robí zlé veci ale neprezentuj tu prosím ťa ANTIFU ako akúsi úžasnú organizáciu, ktorá robí len dobre.
SNAŽIL SOM SA ODPOVEDAŤ, ČO NAJSTRUČNEJŠIE AK TO ZASE ROZTIAHNETE CHLAPCI NA NEVIEM AKO DLHO TAK NEBUDEM REAGOVAŤ POKIAĽ TO NEBUDE V NEJAKOM NORMÁLNOM ROZSAHU, KTORÝ NEBUDEM MUSIEŤ 15 MINÚT LEN ČÍTAŤ.