ak sa nic nezmeni rapid padne do par mesiacov... ved uz teraz, ked som chcel tahat par filmov, tak polvica je uz zmazanych... ja som napriklad zmazal vsetko. Rapids sa minu, uzivatelia (uploaderi) nebudu uploadovat na rapid a nove veci (filmy , hry atd.) sa budu uploadovat na ine servery, takze uzivatelia (ty co stahuju) budu tiez nuteny prejst na iny server...
I ked si myslim, ze "rapid" pride o par tyzdnov s niecim novym pre uploaderov, lebo inak by si vykopali vlastny hrob...
mne na tom novom systeme vadi hlavne to, ze nestiahnuty traffic sa nepripocitava. To znamena, ze mam Rapid small a 1GB volny, ale ak sa uctu ani nedotknem, tak dalsi den mam zase 1GB volny.
A este... teraz mam nastaveny balik RapidBig. Mam 0 Rapids, pretoze este som ziadne nekupil (ale do dvoch dni si snad kupim ten pakel za necelych desat euro). No rad by som si nastavil mimimalny pack na RapidSmall a maximalny taktiez na RapidSmall, no vybehne mi javascript okno ze sa to neda. Co s tym?
No ja mám vyše 17 tisíc Free RapidPoints a asi mi budú tiež na 2 veci...Pokým nebudem mať min. 5000 Premium RapidPoints (čo budem mať ťažko), tak nie je žiadna možnosť za tie body predĺžiť účet o nejaké Rapids.
Ramirez napísal:
Tak to sa teda velmi mylis, ten dalsi 1GB ti sice stiahne, ale az o den!!! Ak chces stiahnut viac ako 1GB, mas tri moznosti - 1. budes to stahovat viac dni, kazdy den 1GB, 2. zvysis si Rapid balicek na vyssi, 3. budes stahovat od 02:00 do 10:00 kedy ti odratava z traffic len 10% skutocne stiahnutych dat.
.
minule som stiahol cca 10GB dat na najnizsom baliku, ma to zmysel - vyhodnejsie ked to prepocitas na body + vacsi storage priestor
EDIT: beriem spat, uz to tak nejde, ale viem naisto ze to tak slo
majik napísal:mne na tom novom systeme vadi hlavne to, ze nestiahnuty traffic sa nepripocitava. To znamena, ze mam Rapid small a 1GB volny, ale ak sa uctu ani nedotknem, tak dalsi den mam zase 1GB volny.
Presne toto vadi aj mne
A inak, ci sa to Rapidu paci alebo nie, logika nepusti - pre Uploaderov budu musiet nieco vymysliet, inak je ich smerovanie jasne. Jedine ze by si platili team uploaderov
...ale ak pre uploaderov niečo spravia tak ich smerovanie je jasné...EU ich do*ebe že podporujú nelegálne aktivity a potopia sa jak TPB...veď preto to menili, lebo boli kritizovaní za to že podporujú warez...už to pochopte...pripadáte mi jak vdova nad hrobom manžela ako si nahovára že jej manžel ožije...
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2010, 23:28)
...podľa všetkého sa dá limit už aj prekročiť...
Grim-Reaperka.. limit sa stále dal prekročiť.. RS totiž nikdy nestopoval sťahovanie práve ťahaných súborov kvôli vyčerpanému trafficu. Čiže ak máš traffic 10MB a dáš ťahať 200MB súbor, ešte Ti ho stiahne a výsledok bude -190MB...... keby si dal súčasne ťahať 10 súborov po 200MB, stiahlo by Ti ich všetky a výsledný traffic by bol -1990MB..
zachariasko.. sa mi zdá, že mi to fungovalo aj vo flashgete, ale ten som na RS už asi rok nepoužíval, takže ruku do ohňa za to nedám.. v jDownloaderi mi to však takto fungovalo..
hmm zvlastne 1 den son nic nestahoval z RS a automaticky ma to preplo na ten najnizsi balik 4 rapid/den a pritom mam upnutych 45gb dat co by malo spadat do balika medium 20rapid/den je to zvlasne ale pre mna dobre kedze to zere 4 a nie 20 rapids a tahat by sa mi malo dat normalka kedze by sa to malo prepnut automaticky na vyssi balik.