Zdravim all. Vlastnim NB Amilo Pa 2510. Predinstalovana bola Vista. Lenze ta mi na zaciatku robievala habadury. Neskor nie ale dal som ju prec. Dal som si tam XP. Nasiel som balik s ovladacmi. Vsetky fungovali az na grafiku. Na mojom NB je pomer stran 16:10 a rozlisenie 1280x800. A ked som napr. pustil hru, ktora ma max. rozlisenie 1024x768 tak jednoducho mi to ukaze na obrazovke v tvare kocky(4:3). Prosto nevie obraz roztiahnut obraz na cely monitor pokial neni nahodeny parameter 1280x800. A este k tomuto driveru. Ked hram hry, ktore nejdu cez net, tak po nejakej hodinke sa zacne hra akokeby zrychlovat. Ale ked hram napr. WoW alebo CS, tak nie. Ale napr. CoD tak to rychlo zrychli. A tak som hladal nejaky iny driver. Nasiel som na nete nieco. Ten uz vyriesil ten problem s roztahovanim. Ale to zrychlovanie tam ostalo. Vobec neviem co s tym.
P.S.: Ked som pisal tento prispevok, napadla ohladu OS. Vista je vraj zla. Ale ked sa postahuju aktulizacie tak, ze celkom slusne klape. Vistu mam legalnu. Ktory by ste mi Win poradili si nahodit na NB. K dispozici mam: Windows XP, Windows Vista a Windows 7.
Vdaka ze vsetky rada a odpovede vopred.