Xp driver na grafiku + Vyber OS

Informácie o software, ankety...
Deefler
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Xp driver na grafiku + Vyber OS

Príspevok od používateľa Deefler »

Zdravim all. Vlastnim NB Amilo Pa 2510. Predinstalovana bola Vista. Lenze ta mi na zaciatku robievala habadury. Neskor nie ale dal som ju prec. Dal som si tam XP. Nasiel som balik s ovladacmi. Vsetky fungovali az na grafiku. Na mojom NB je pomer stran 16:10 a rozlisenie 1280x800. A ked som napr. pustil hru, ktora ma max. rozlisenie 1024x768 tak jednoducho mi to ukaze na obrazovke v tvare kocky(4:3). Prosto nevie obraz roztiahnut obraz na cely monitor pokial neni nahodeny parameter 1280x800. A este k tomuto driveru. Ked hram hry, ktore nejdu cez net, tak po nejakej hodinke sa zacne hra akokeby zrychlovat. Ale ked hram napr. WoW alebo CS, tak nie. Ale napr. CoD tak to rychlo zrychli. A tak som hladal nejaky iny driver. Nasiel som na nete nieco. Ten uz vyriesil ten problem s roztahovanim. Ale to zrychlovanie tam ostalo. Vobec neviem co s tym.

P.S.: Ked som pisal tento prispevok, napadla ohladu OS. Vista je vraj zla. Ale ked sa postahuju aktulizacie tak, ze celkom slusne klape. Vistu mam legalnu. Ktory by ste mi Win poradili si nahodit na NB. K dispozici mam: Windows XP, Windows Vista a Windows 7.

Vdaka ze vsetky rada a odpovede vopred. :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Xp driver na grafiku + Vyber OS

Príspevok od používateľa hrban »

grafika je ATI alebo Nvidia ??
ak je tam ati tak sa to robí takto
to s tým zrýchľovaním neviem kde by mohla byť chyba
k OS vista s aktualizáciami nieje zlá (ale neviem ako na tom teraz je) XP SP3 bolo kedysi rýchlejšie ako vista (bez SP1)
win7 je asi naj voľba ak máš dosť RAM tak aspoň 1,5 GB
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

ake mas parametre v nb??
Deefler
Expert
Expert

Fujitsu Amilo Pa 2510 - 1,8 GHz (Dual core), 2 GB Ram, 250 GB HDD, Ati Radeon X1200

to Hrban: Ten obrazok co si mi poslal. Tie chyby v zobrazovani mi robilo v tom prvom driveri co som uz nasiel packu. Ale tam nebol Ati Catalyst Control Center. Ale v tom druhom, co som nasiel inde tam uz bol, ale tam uz to ukazovalo normalne.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

njn nastavené to má byť tak ako to tam je, nie to čo je vyznačené :)
Deefler
Expert
Expert

A s tym windowsom na moj NB podla parametrov, by sa ktory najviac oplatil?
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

xp nezerie vela RAM...na ten notebook das ktory chces,lebo myslim si,ze tento NB utiahol by aj vistu aj windows 7,aj xp...
Deefler
Expert
Expert

A este taka otazocka k ohladu OS. Vyberam si z týchto: Windows Vista(legal-uz vopred na mojom NB, a budem vacsinu stahovat aktulizacie) a Windows 7(cracknuty a okrem Service Packov ziadne aktulizacie).
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Deefler napísal:A este taka otazocka k ohladu OS. Vyberam si z týchto: Windows Vista(legal-uz vopred na mojom NB, a budem vacsinu stahovat aktulizacie) a Windows 7(cracknuty a okrem Service Packov ziadne aktulizacie).
Žiadne aktualizácie???
Keď si crackneš win tak ti idú v poho aktualizácie a je malá šanca že by ti prišli na to že máš ho cracknutý. A ak hej tak ti akurát sčerná obrazovka a budu ti vyskakovať hlášky že win nie je legálny a že je šanca že si sa stal obeťou kradnutého softwaru, proste nič vážne. A môžeš si cracknúť potom win znova a nič sa nestane...

//autoeditácia príspevku (04 Júl 2010, 20:25)
Takže volím win 7, ale s aktualizáciami.
Deefler
Expert
Expert

Takto. Neviem ci je naisto cracknuty. Ja som ho nestahoval. Vtedy som prave nemal NB. Kamos mi ho pozical. Ja som ho len nainstaloval(pri instalacii winu som nezadaval serial key) a potom po instalacii nahodil aktivator. Nic viac, takze neviem ci je cracknuty a ja som este ziadnu aktulizaciu netahal.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Pomocou väčšiny aktivátorov aktualizácie idú
Napísať odpoveď