tak sorry troxu zle som to pochopil mas prawduShark NX napísal:Free a PRO verzia WinAmp-u je skoro totozna len ma odomknute vsetky funkcie ... cize vyuzivaju rovnake mnozstvo pamate.
Ripovat sa da aj vo Free verzii ale nizsou rychlostou.
Prehravac hudby? aky a preco?
-
XtremeQTXX
Expert
Re: Prehravac hudby? aky a preco?
No dlhe roky som pouzival Winamp (mozno som to uz v tejto teme spominal), ale potom zacal blbnut a prestala sa mi pacit filozofia nullsoftu, ktori tam pchali platene funkcie a pri instalacii sa ponukali este nejake toolbary a tak...presiel som k foobaru, s tym som velmi spokojny, ale plugin som tam nerozbehal asi ziadny
Paci sa mi, ze vie prevadzat formaty medzi sebou, co som vyuzil ked som prerabal FLAC do mp3 a vsetko samozrejme legalne a zadarmo.
Ale pisem sem hlavne preto, ze som objavil Songbird od Mozilly: http://www.mozilla.sk/doplnky/songbird/
Je o dost uzivatelsky prijemny ako foobar a na zaciatku nie su potrebne takmer ziadne nastavenia. Taktiez zmena skinu je velmi jednoducha, len este nie som rozhodnuty, ci ho vymenim za foobar, kazdopadne ma na to dobre nasliapnute
Ale pisem sem hlavne preto, ze som objavil Songbird od Mozilly: http://www.mozilla.sk/doplnky/songbird/
Je o dost uzivatelsky prijemny ako foobar a na zaciatku nie su potrebne takmer ziadne nastavenia. Taktiez zmena skinu je velmi jednoducha, len este nie som rozhodnuty, ci ho vymenim za foobar, kazdopadne ma na to dobre nasliapnute
No ja som za Winamp klasika 
//za K
aspoň napísať dôvod keď už nie meno 
//za K
GothaR: Ten Songbird nie je zlý
trochu mi pripomína aTunes (to nie je preklep). nejako si automaticky neberie albumart zo zložky, odkiaľ práve prehráva :-/
ono to má v sebe prehliadač?
alebo využíva niekoho jadro? bolo by zaujímavé riešenie, mať všetko najnutnejšie v jednom programe 
prehrávač dobrý, na správu hudobnej zbierky som si asi priveľa customizoval foobara
ono to má v sebe prehliadač?
prehrávač dobrý, na správu hudobnej zbierky som si asi priveľa customizoval foobara
No prehliadac to nejaky ma, ale pouzil som ho iba na stiahnutie skinov
Albumart som skoro nikde nemal, ale dal som mu to stiahnut a odniekial to natahal na vacsinu albumov co mam v kniznici
Dnes na nom fungujem cely den a nestazujem sa. Len mi tam chyba ekvalizer, ale to je len taky detail na okraj.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
ja vo vseobecnosti nemam rad take komplexne prehravace, ako ...hmm..rhythmbox (z windowsu ma nic nenapada teraz) , kde mate kniznicu a podobne..mne vyhovuje audacious (ubuntu) ..
niesom narocny ..
Foobar je malý, rýchlo sa spúšťa a vie aj konvertovať keď treba. Ja som pridal akurát plugin na prehrávanie .ape formátu, lame na konvertovanie do mp3/V0 a kontextovú ponuku do explorera / Play in Foobar / Enqueue in Foobar.
Dávnejšie som používal Winamp, bol dobrý, hlavne staré verzie boli rýchle, malé a jednoduché, novšie a full verzie sú už oveľa horšie spravené, pomalé a je tam veľa zbytočností.
Dávnejšie som používal Winamp, bol dobrý, hlavne staré verzie boli rýchle, malé a jednoduché, novšie a full verzie sú už oveľa horšie spravené, pomalé a je tam veľa zbytočností.
Z Winampu som prešiel na foobar asi tak 2 roky dozadu. Neviem vynachváliť, kto neskúsil nemôže zhodnotiť.
Bez pluginov, malé systémové nároky a prehrá všetko čo potrebujem.
Bez pluginov, malé systémové nároky a prehrá všetko čo potrebujem.
No ja som skoro tyzden testoval Songbird, ale foobar to vyhrava
Songbird este doplaca na malu uzivatelsku zakladnu a chybaju mu jednoduche funkcie, ktore by mali byt v kazdom prehravaci, navyse sa spusta o dost dlhsie ako foobar, ktory mam po novom nabity pluginmi, no vobec to nie je citit 
Rhythmbox:
- prehladny
- prehrava mi zatial vsetky formaty ktore som mu sal
- online radia podla vyberu
- prepojenie z last.fm
- prehladny
- prehrava mi zatial vsetky formaty ktore som mu sal
- online radia podla vyberu
- prepojenie z last.fm
winamp-proste klasika
aimp2-proste sa mi paci
aimp2-proste sa mi paci
-
Space5800
Medium Professional
Pod Ubuntu sa mi strašne páči Rhythmbox
Pod win ma to niejako nebaví, istý čas som použival songbird, mediamonkey ale ma to až nepekne dlhý štart takže som zostal pri WMP... winamp a jemu podobné sa mi nepáčia asi budem zvláštny 
Na hudbu Winamp na filmy WMP 
-
Kilers-return
Light Expert
BS Player a Jet Audio
-
snaque
Light Professional
Winamp + cPro plugin + WMP12 skin... skúšal som aj iná ale st8le som sa vrátil k nemu.. z iných sa mi najviac zapáčil foobar ale nechcelo sa mi ho nastavovať..
Ja mam Winamp, pretoze to bol asi prvy prehravac (mimo WMP), ktory som nainstaloval a doteraz som neprisiel na jedinu vec, kvoli ktorej by som ho mal prestat pouzivat. Skusal som aj ine, ale nemali nic zasadne, kvoli comu by som mal menit znacku.
Po dlhých rokoch som s Winamp-u prešiel na foobar aq nelutujem 
-
vrtulnik
Medium Professional
Už dlho používam Winamp. Dnes som skúsil stiahnuť Foobar a Songbird. Foobar má celkom good zvuk. Nwm prečo, ale je lepší. Ale ostanem pri Winamp(e). 
Mne na foobare ide zvuk s 5.1-tky niekolko nasobne lepsievrtulnik napísal:Už dlho používam Winamp. Dnes som skúsil stiahnuť Foobar a Songbird. Foobar má celkom good zvuk. Nwm prečo, ale je lepší. Ale ostanem pri Winamp(e).