Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
AHa takze aj ty plaanujes tetovanie ??? NA celu ruku ???
Tie rukávy si navliekli aj v Big Bang Theory 
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hej hej prečo nie ? ľavú ruku celú po zápästie a pravú ruku len po lakeť ..chcem ešte niečo popri uchu, na krk, dokončiť šaša čo mám chrbte a ešte celé nohy od členku po kolenájarabi napísal:AHa takze aj ty plaanujes tetovanie ??? NA celu ruku ???
-
axxis
Addict
ak mas niekedy v buducnosti na plane povolanie, z ktoreho budes odvadzat dane tak Ti to neodporucamblitzkrieg napísal: hej hej prečo nie ? ľavú ruku celú po zápästie a pravú ruku len po lakeť ..chcem ešte niečo popri uchu, na krk, dokončiť šaša čo mám chrbte a ešte celé nohy od členku po kolená
No Axxis...to je len na Slovensku...vsetci svorne nadavate v teme USA< aky to je drbnuty narod, ale Slovaci od nich nemaju daleko...napriklad ja tu kde zijem, pracujem s tednym typkom, ktory ma potetovane tak obe ruky, na farebno, od zapastia az po krk, celu hrud, chrbat, krk, a aj litka...plus ma tunely v usiach, a zamestnanec mu nakazal si pri praci davat dole iba nausnicu s nosa....tym chcem povedat, ze je to vsetko o vygumovanosti ludi...potetovany clovek by to mohol brat ako diskriminaciu, keby ho nechceli zamestnat...do pi*i, doraz budu aj normy na dlzku vlasov a presny odtien inac si neprdnes...
keby som bol na mieste zamestnávateľa, tak takého človeka, akého si opísal by som posadil do kancelárie, nech neprichádza do kontaktu s ľudmi, potenciálnymi zákazníkmi, atď. Ak by mal reprezentovať, zastupovať moju spoločnosť, tak to nie.
-
axxis
Addict
mal by si sa na vec pozerat skor zo strany zamastnavatela. myslim, ze kazdemu je jasne, ze ked je niekto normalny clovek a da sa potetovat tak sa z neho tym aktom stane hovado, ale ked na pohovor pride priserne doobliekane a brutalne potetovane individuum je podla mna normalne ocakavat, ze asi nebude najvzornejsi obcan pretoze pre ludi podobneho vyzoru je to typicke. to mas to iste ako ked vidis cigana, mozno ma za sebou vysoku skolu a je manazer vo firme, ale aj tak Ta napadne, ze je to socka pretoze taka je ich obycaj
ja sam som zastancom toho, ze kazdy moze vyzerat ako chce, ale aj tak som extremne nedovercivy voci prilis sialene vyzerajucim ludom kym ich dobre nespoznam
ja sam som zastancom toho, ze kazdy moze vyzerat ako chce, ale aj tak som extremne nedovercivy voci prilis sialene vyzerajucim ludom kym ich dobre nespoznam
-
RomanB
Medium Professional
To je ešte dlhá cesta , kým na Slovensku zmiznú podobné predsudky , mne sa tiež páčia kerky od predlaktia k ramenám , no nosiť košelu z dlhým rukávom 365 dni do roka sa mi nechce ...
-
blitzkrieg
Professional
povolanie ? Kuchár s maturitu na budúci rok si chcem ešte dorobiť barmanský kurz ...mám aj tunele v ušiach a myslím si že všetko bude závisieť od zamestnávateľa ...chcel by som ísť pracovať do Nemecka, Rakúska alebo na nejakú výletnú loď ešte sa uvidí ..ale myslím si že ak budem potetovaný kde len chcem je to moja osobná vec ..po zahojení kerky si myslím že budem spĺňať všetko o BOZP a HACCP ..ale najlepšie na tom je to že aj keby že mám normálne náušnice (krúžky) tak si ich musím dávať dolu, čo sa týka dievčat tak sa mi na to páči to že oni nemusia nič ..oni majú náušnice (väčšina) od malička keď si dajú prepichnúť uši a oni si ich dolu nemusia dávať...aspoň čo sa týka kuchárčiny
ja momentalne robim v holandsku a som asi jediny clovek v Rotterdame nepotetovany a to myslim smrtelne vazne..ked ideme s kamosom cez ulicu vsetci na nas pozeraju ako na sedlakov.zeny,dievcata, muzi, deti vsetci maju kerky..ja som si chcel dat tiez na ruku vid strana dozadu lenze tato okolnost ze som musel vycestovat mi to zmarila.tu sa nechcem dat tetovat lebo tateri su tu skutocne amateri..hrozne kerky robi a to su profesionali..dnes vecer postnem foto spolubyvajuceho..bol sa dat tetovat k profi taterovi a ako to vyzera
Re:
nieje to len frajerka sme spolu 7rokov
ani keby som bola s niekým 20 rokov tak by som si nedala vytetovať jeho meno:D seriozne...nikdy nevieš čo bude... no ale zas síce vzhľadom na to nejdem vyprávať:D ale tak fakt si myslím že to nie je bars dobrý nápad
Kamos si dal teraz spravit nadhernu kerku na lytku,a normalne sa pohravam s myslienkou ze si aj ja nieco strelim
..este som sa nerozhodla pre ornament ale premyslam v oblasti lopatky asi draka :pp..alebo nejaky cinsky znak na siji,v kazdom pripade musi byt decentne ..
Jesika Alba,tiez pekne
Jesika Alba,tiez pekne
- Prílohy
-
- tattoo_jessica_alba_tattoos-0.jpg (20.97 KiB) 1386 zobrazení
-
blitzkrieg
Professional
mne sa na dievčatách páči najviac pokérovaná paprčka, oblasť ucha a lopatky
ale nedávaj si čínsky znak (keď sa ti to páči daj) ale po čase uvidíš že každý tretí človek má nejakú čínsku hatlaninu na krku, šiji či draka na lopatke
najvacsia traposina na svete je dat si vytetovat kung-pao na chrbat.. druha najtrapnejsia vec su tribaly.. kerka by mala nieco symbolizovat, nie skraslovat... hlupemu cloveku kerka nepomoze..
neznasam tie trapne reci ohladom toho, ze ako to bude vyzerat po rokoch, ze to bude skarede, a budem sa za to hanbit.. jasne, keby si dam na chrbat cinske kura, a na ruku tribal, tak ani z domu nevyleziem...
ale kerka, pokial sa clovek o nu dobre postara, a ma dobreho tatera, bude vyzerat skvele stale.. toz, toto je moja prva, aale este sa to dokonci..
btw.. ako mozte vidiet druhej foto.. spevak z Last Resortu, 60 rokov, a kerka vyzera nesmrtelne...
btw.. ako mozte vidiet druhej foto.. spevak z Last Resortu, 60 rokov, a kerka vyzera nesmrtelne...
-
pryja
Darca
Aha, cize ked si chcem dat nieco vytetovat, tak si mam najprv spravit IQ test a ked je pod 130, tak sa mam na to zrovna vykaslat?cinges napísal:hlupemu cloveku kerka nepomoze..
Až moc si to zveličila... 
V predoslej praci som mal tiez predsudky, po skonceni prac. doby som siel na WC a prezliekol som sa do kratas. Sef ma raz tak stretol na chodbe no nic nepovedal. Druhy den ma len pochvalil ze to dobre vyzera. Odvedy som nosil kratase bezne. No zas som v novej praci tak mam tie iste mindrakyRomanB napísal:To je ešte dlhá cesta , kým na Slovensku zmiznú podobné predsudky ,....
nehcel by som byt v kozy jej manzela po 40 rokoch manzelstva
-
pryja
Darca
Vcera sme videli v mcDonalds v rade pred nami jednu zensku, co mala cez cele lopatky a chrbat vytetovane 2 detske tvaricky, chlapca a dievca, pravdepodobne jej deti, ale bolo to krasne, nadherne prepracovane uplne do detailov, okolo nich este nejake ruze alebo take nieco. Normalne som rozmyslala, ze si to odfotim, ale bolo mi to blbe, mozno by nejako blbo reagovala.
Tu je potetovana polka mesta minimalne, ale na hentom som isla oci nechat
Tu je potetovana polka mesta minimalne, ale na hentom som isla oci nechat