RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Ja mam presne ten isty problem, neviete niekto čo s tým?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chcete mensi??? ak ano a mate nad 10 gb upnutych dat tak to nepojde ..
to nie je týmSphinx napísal:chcete mensi??? ak ano a mate nad 10 gb upnutych dat tak to nepojde ..
No konecne sa z casti umudrili , One package for all users ... tento novy model je ovela prehladnejsi.
Za 99 rapids download traffic na 30 dni/30GB. Storage 10GB. Kazdych dalsich 5GB za 14rapids, to nieje zle
Za 99 rapids download traffic na 30 dni/30GB. Storage 10GB. Kazdych dalsich 5GB za 14rapids, to nieje zle
-
R1k1nko
Darca
RapidPro paid until: 719 hours 59 minutes Extend RapidPro
a potom co >???? som si to kupil za 99 rapids... teraz stiahnem dnes/ zajtra 30gb a ???
mozem si kupit dalsie GB za tie rapids ?
v com je vyhoda toho balicku za 99 rapids ...?
ja len stahujem a stahujem .. nic ine !cize neoplati sa mi len ten trafic kupovat a ten balicek za 99 rapids ( tak na neho kaslat ? )
a potom co >???? som si to kupil za 99 rapids... teraz stiahnem dnes/ zajtra 30gb a ???
mozem si kupit dalsie GB za tie rapids ?
v com je vyhoda toho balicku za 99 rapids ...?
ja len stahujem a stahujem .. nic ine !cize neoplati sa mi len ten trafic kupovat a ten balicek za 99 rapids ( tak na neho kaslat ? )
Napriek tejto zmene neviem ci si mam kupovat dalsie rapids, ci nan bude niekto nieco vobec davat. Co si myslite?
omg vsetko je tam napisane
If users need more volume, they can buy extra volume, of course. Each additional 1 GB of storage costs 2 Rapids per 30 days. 5 GB additional traffic volume will be charged with only 14 Rapids.
Additional storage: Additional traffic:
1 GB = 2 Rapids/month 5 GB = 14 Rapids
Pri precerpani si predplatis-doplnis dalsi traffic. Mozes si aj nastavit automaticke predlzenie, cize ked prekrocis samo ti bud mesacne alebo praimo po prekroceni navrsi traffic.
jari1980: Ked dokazali zmenit do tyzdna staro-novy model (na zaklade hodne hodne zlych feedbackou), dokazu mozno aj upravit rozdavanie rapids pre uploaderov. Mohly by.
If users need more volume, they can buy extra volume, of course. Each additional 1 GB of storage costs 2 Rapids per 30 days. 5 GB additional traffic volume will be charged with only 14 Rapids.
Additional storage: Additional traffic:
1 GB = 2 Rapids/month 5 GB = 14 Rapids
Pri precerpani si predplatis-doplnis dalsi traffic. Mozes si aj nastavit automaticke predlzenie, cize ked prekrocis samo ti bud mesacne alebo praimo po prekroceni navrsi traffic.
jari1980: Ked dokazali zmenit do tyzdna staro-novy model (na zaklade hodne hodne zlych feedbackou), dokazu mozno aj upravit rozdavanie rapids pre uploaderov. Mohly by.
omg, mne sa stratili vsetky nahrane rapidshare pointy
som ich zabudol vymeniť za rapids,
uz sa asi neda nič robiť, že ?
som ich zabudol vymeniť za rapids,
uz sa asi neda nič robiť, že ?
uz asi nie...Ja som mal tiez vela FP ale malo PP, nemohol som to prekonvertovat a teraz nemam nic 
edit 2zachariasko: ved ano, pisali, ale takisto pisali, ze zmeny, ktore robili, budu platit od 30.6 a nakoniec to spustili sice 30.6, ale az v noci.
Mne je to aj tak jedno, 5000 PP som nemal, tak so si mohol piskat
Pittbull: zmaz si citaciu, posledny prispevok sa necituje
edit 2zachariasko: ved ano, pisali, ale takisto pisali, ze zmeny, ktore robili, budu platit od 30.6 a nakoniec to spustili sice 30.6, ale az v noci.
Mne je to aj tak jedno, 5000 PP som nemal, tak so si mohol piskat
Pittbull: zmaz si citaciu, posledny prispevok sa necituje
-
zachariasko
Star
veď písali že do 6.7.
už je neskoroFirst, nobody will lose any points that have already been accumulated. You can redeem them until July 6, 2010
ja viem...mne to až teraz došlo...pred tym som si to poriadne neprečital
Teraz som chcel skontrolovať účet na rapide a neprihlásilo ma. Požiadal som o nové heslo, hodil svoj mail, ktorý som mal na konte a toto mi vypísalo: Unfortunately no matching Account has been found. Please try again or send us an e-mail.
Čo to ku*va je? Na účte som mal aktivovaný Security Lock, tak ako je možné, že mi niekto na 99% ukradol účet? Pri zadaní hesla vypíše nesprávne heslo...
// A presne toto isté sa stalo kamošovi niekoľko dní dozadu. Tak do pi*e jak to majú zabezpečené, keď mi niekto zmení heslo aj cez security lock boha...
Čo to ku*va je? Na účte som mal aktivovaný Security Lock, tak ako je možné, že mi niekto na 99% ukradol účet? Pri zadaní hesla vypíše nesprávne heslo...
// A presne toto isté sa stalo kamošovi niekoľko dní dozadu. Tak do pi*e jak to majú zabezpečené, keď mi niekto zmení heslo aj cez security lock boha...
nový model sa podla mna oplati viac
99 rapids = 30 GB/mesiac
vyuzival som RapidMedium cize
20 * 30 = 600 rapids/mesiac = 150GB/mesiac
600 rapids - 99 rapids = 501 rapids
501 / 14 = cca 35 * 5 = 175GB za mesiac podla RapidPro (14r=5gb)
175 + 30 = 205GB podla RapidPro,
150GB podla RapidMedium
a jednoducho 205 > 150!
zjednodusene za tie iste body dostanem po novom 205GB a po starom len 150!
Ak tu najdete chybu, co je dost mozne, pozrite sa na cas kedy som to odoslal
a potom ma opravte, ja to prepisem
99 rapids = 30 GB/mesiac
vyuzival som RapidMedium cize
20 * 30 = 600 rapids/mesiac = 150GB/mesiac
600 rapids - 99 rapids = 501 rapids
501 / 14 = cca 35 * 5 = 175GB za mesiac podla RapidPro (14r=5gb)
175 + 30 = 205GB podla RapidPro,
150GB podla RapidMedium
a jednoducho 205 > 150!
zjednodusene za tie iste body dostanem po novom 205GB a po starom len 150!
Ak tu najdete chybu, co je dost mozne, pozrite sa na cas kedy som to odoslal
Zjednodušenie je vítané.... (ešteže máme menej chápavých ľudí, ktorí si nedokážu nič prečítať a furt sa pýtajú)..... ale pre uploaderov opäť žiadne výhody, takže odliv ľudí to určite nezastaví.
Ale môj osobný názor je, že keď uvidia v najbližších dňoch ten znížený traffic a znížené príjmy, opäť pre nich niečo pripravia. Majú na to 17 mesiacov (kým sa mi vyčerpajú súčasné rapidy)..
Ale môj osobný názor je, že keď uvidia v najbližších dňoch ten znížený traffic a znížené príjmy, opäť pre nich niečo pripravia. Majú na to 17 mesiacov (kým sa mi vyčerpajú súčasné rapidy)..
-
zachariasko
Star
inak to by ma tiež zaujímalo, načo píšu tie news-ky na stránke, keď si to nik nečíta (alebo je lenivý prečítať) a radšej sa na všetko pýta na fóre .. resp. viacerí sa pýtajú to isté, neprejdú si pár strán dozadu, kde sa to už riešilo
to zachariasko:
to co za hlod si napisal? ako by si sa o tom dozvedel na fore keby to nebolo vysvetlene v newskach? news maju vzdy zmysel a podstatu a to ze si ich ty neschopny lenivy precitat to uz je tvoja chyba.
ja ako downloader vítam dané zmeny k lepsiemu
to co za hlod si napisal? ako by si sa o tom dozvedel na fore keby to nebolo vysvetlene v newskach? news maju vzdy zmysel a podstatu a to ze si ich ty neschopny lenivy precitat to uz je tvoja chyba.
ja ako downloader vítam dané zmeny k lepsiemu
sebci, ale problem je ten, ze aby bolo zachvilu co stahovat
pokial nebude zo strany rapidu nic pre uploaderov, tak uploaderi sa presunu z rapidu inam....
pokial nebude zo strany rapidu nic pre uploaderov, tak uploaderi sa presunu z rapidu inam....
to je jasne, uz teraz je polovica linkov z rapidu zmazana... ak nic nespravia, trebalo by sa dohodnut o novom servery, ale to sa ludia asi tazko dohodnu 
-
zachariasko
Star
sebci - nepochopil si ma .. ja si vzdy precitam newsky a az potom sa pytam, ked mi nie je nieco jasne .. reagoval som na niektorych RS userov, ktori zacnu hned panikarit a pytat sa co sa deje, namiesto toho, aby si precitali news na RS webe
Čo znamená možnosť "Automatic Traffic Extension" v nastavení? Nechať zaškrtnuté alebo odškrtnúť?
//už mi to doplo
//už mi to doplo