Tactical Intervention

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Tactical Intervention

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No tak nenašiel som to tu,tak to sem dávam.
Minh Le, spolutvorca populárnej multiplayerovej akcie Counter Strike, ohlásil novú hru s názvom Tactical Intervention a porozprával sa o nej (a o svojej minulosti) v interview na IGN. Opäť sa jedná o multiplayerovú záležitosť, určenú pre PC. Le začal pracovať na Counter Strike 2, avšak tento projekt bol odložený do šuplíka a tak odišiel z Valve, pretože mal dojem, že tam sa už neuplatní. Teraz sa sústredí na nový projekt, zameraný na boje teroristov a protiteroristickými jednotkami a podporuje ho pritom investor z Južnej Kórei.
Takže zapojil som sa do alfa testu. Písali že keď som v klane tak budem mať vyššiu prioritu. Tak som tam napísal že som v klane a vymyslel som si také kktne meno....
No čert to zober, vybrali ma.

Takže potrebujem zohnať niekoho, kto by šiel so mnou testovať (potrebujem im napísať mená hráčov klanu a tí budú tiež testovať).
A ešte potrebujem pomôcť s týmto mailom, lebo sa vôbec nevyznám že čo mám skôr poslať.

Takže v maile je
1) Please write us a short description (no longer than 200 words) as to why your clan would be best suited to participate in this alpha test – Based on your answer, we will be giving your clan up to ten (10) alpha test accounts.

2) Please tell your clan members to fill out the registration form located here: http://tinyurl.com/tialphatest and send us a list of your participating clan members’ full names and email addresses.

3) All participants are required to sign the Non Disclosure Agreement (NDA) attached to this email. Please send it to your clan members.

4) Clan members should electronically sign the NDA by typing in their names in the bolded name fields of the NDA and send it back to us in an email titled “TI Alpha NDA” to [email protected] by 7th July 2010.

Tak sa hláste

A k tomu tretiemu bodu: budete musieť poslať prílohou zo svojím menom :D Takže 2 roky nebudete môcť ani ceknúť info, čo nebolo oficiálne vydané :D
Prílohy
TI_Alpha_NDA_20100706.docx
(15.93 KiB) 55 stiahnutí
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Tactical Intervention

Príspevok od používateľa rochedo »

:lol: Pekne si ich musel oblbnut ze ti dali sancu na test.
Sranda bude ked sa nikto neprihlasi a zrazu pridu na to ze klan nemas :smt044
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Okrem veku (som sa dal do skupiny 21-30 či jak) som dal všetko pravdivé

A ten clan to som napísal že mám aj keď nemám, ale mal som viacero, ale to boli skôr také krátkodobe
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Neoj**al nikoho len sameho seba... Dobre to maju zabezpecene. Len seriozny zaujem. Hrac ktory ma seriozny zaujem a nema klan je pre nich rovnako zaujimavy s vymyslenym klanom ako hrac s klanom ktory skutocne existuje. halvne je ze ma chut a bude tomu venovat cas. to oni potrebuju. No a tebe by som Flake odporucal tam neist nakolko si nevies prelozit par dost dolezitych viet...

Ale tak ked tak tak

1. mas napisat /max 200slov/ preco by si mal prave ty a tvoj klan byt vybraty pre beta test - na zaklade tychto slov ti pripradia cislo o 1 do 10 accountu. Proste dostanes cislo. ked budes mat 1 tak budes pre nich asi prioritny alebo co...

2. kazdy hrac z tvojho klanu ma vyplnit to na co odkazuje ten odkaz a ty mas poslat mailom mena a email tych tvojich spoluklan memberov

3. si pochopil sam

4. tu proste potvrdit ano som to ja moje meno a prijimam podmienky alebo co tam bude.
No ale 7meho.7 je zajtra takže sa mozes rozlucit uz dnes : ) Nech nemas stres
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

No hej ale sam si asi tazko zahra. Ked ja sa snazim dostat do nejakeho betatestu tak vacsinou tiez vymyslam voloviny len aby ma vybrali. Len tu ide o klanovu zalezitost.
lekoklatik
VIP
VIP

A ja som pisal o com? : )

//no z toho si mohol sam pochopit ze nie ze sam si asi tazko zahra, ale ze sam si proste nezahra
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Reagoval som na toto
Hrac ktory ma seriozny zaujem a nema klan je pre nich rovnako zaujimavy s vymyslenym klanom ako hrac s klanom ktory skutocne existuje. halvne je ze ma chut a bude tomu venovat cas. to oni potrebuju.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

No ja mám dosť seriózny záujem a viem si to preložiť, len neviem jak to mám poposielať. Či to mám naraz poslať alebo jak? Toto neviem
lekoklatik
VIP
VIP

Je mi jasné že máš seriózny záujem, avšak nepustil si sa do toho príliž skoro, nakoľko sám vidíš že si asi jediný. Ja by som to tiež chcel vyskúšať, ale nejdem sa do toho hlásiť už len kvôli tomu, že by sme tam boli len dvaja a že viem že na to nebudem mať čas pravidelne.
Osobne by som všetko posielal v jednom emaily. Pooznačoval by som jednotlivé body jednotlivými bodmi ako 1. 2. 3. a 4.
Všetko im tam predsa napíšeš, takže to rozhodne dokážu pochopiť.
Nuž ale ako som už spomínal, už včera bolo neskoro, nie to ešte dnes. Je to škoda samozrejme, všetci by sme občas boli radi súčasťou vývoja nejakej hry, nuž ale na to treba čas :P
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

lekoklatik napísal: Nuž ale ako som už spomínal, už včera bolo neskoro, nie to ešte dnes.
Spomínal si že je to siedmeho a že sa nemám stresovať že mám ešte čas :D

A ono to sa na to ľudia nájdu. 2-3 spolužiaci by šli na isto, prípadne ešte dakto zo steam friendov. Tu som to len napísal, aby som dal niekomu z hojka príležitosť si zahrať.

//autoeditácia príspevku (07 Júl 2010, 9:09)
A nepomohol by mi niekto s bodom 1? Bo keby že to ja napíšem a skombinujem s mojou angličtinou, tak asi by som sa ďaleko nedostal :)
lekoklatik
VIP
VIP

Tuto to máś jak som to.
lekoklatik napísal: No ale 7meho.7 je zajtra takže sa mozes rozlucit uz dnes : ) Nech nemas stres
a skombinujem z mojou angličtinou
ani slovnesky im nepíš :P

Napíš si to do sekcie ostatné, téma preklady text slovensky
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale to nie je do siedmeho. To že je pod menom tam dátum tak to neznamená že to je termín. Mne mail prišiel včera poobede a ten dotazník čo som vypĺňal, tak to bolo možné vyplniť od pondelka. A každý má právo raz za čas na nejakú tu chybičku.
A ja hlavne potrebujem poradiť, že čo tam mám napísať. Ja na slohy a podobné hovadinky moc talent nemam :( Ja si to už nejak preložím.
lekoklatik
VIP
VIP

fuha môj fail pardón. Zle som čítal.

No ja neviem v čom vynikáš, čo by si tam rád robil, čo hrávate s tvojím "klanom"... Niečo napíš, hoď to sem do témy
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Takže jedného potrebujem ešte. Keď sa chce niekto zapojiť do tej bety tak nech sa mi hlási!

//autoeditácia príspevku (07 Júl 2010, 18:19)
Tak už nič, už som našiel

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 11:50)
Som tam :D Len ten link čo mi poslali na stiahnutie, tak to sťahuje 80 kb/s a píše mi že to bude sťahovať 5 hodín :(
Vasilis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vasilis »

to zvladnes rano to das a vypadnes a ked sa vratis uz ako by to bolo
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Potom sa to už zvýšilo :D Stiahlo mi to za 25 min
Práve to inštalujem tak som zvedavý :D

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 23:13)
Prvé spustenie bolo dosť dlhé a dlho mi tam načítavalo aj nejaký cheatprotector (abo také dačo), ale prvý dojem bol celkom dobrý, no momentálne je tam strašne málo hráčov (zo všetkých serverov boli len dvaja na jednom, zvyšok bol 0 :( ) Takže som si moc nezahral :(
lekoklatik
VIP
VIP

nejaké screeny máš?
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Hodím až o týždeň, lebo teraz nie som doma.
Zatiaľ iba http://www.hojko.com/download/file.php? ... uhadni.jpg
Ale v momente keď som robil screen, tak nejak na chvíľu zblbli textúry. Takže má to lepšiu grafiku ako je na screene
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Neplati nahodou NDA tak isto ako pre vsetky hry spadajuce pod betatest ? To znamena ze nemozes zverejnovat ziadne obrazky z hry ani nijake info.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Keď sa ti nepáči, tak choď na youtube a tam máš aj videá :D
Napísať odpoveď