Takže zapojil som sa do alfa testu. Písali že keď som v klane tak budem mať vyššiu prioritu. Tak som tam napísal že som v klane a vymyslel som si také kktne meno....Minh Le, spolutvorca populárnej multiplayerovej akcie Counter Strike, ohlásil novú hru s názvom Tactical Intervention a porozprával sa o nej (a o svojej minulosti) v interview na IGN. Opäť sa jedná o multiplayerovú záležitosť, určenú pre PC. Le začal pracovať na Counter Strike 2, avšak tento projekt bol odložený do šuplíka a tak odišiel z Valve, pretože mal dojem, že tam sa už neuplatní. Teraz sa sústredí na nový projekt, zameraný na boje teroristov a protiteroristickými jednotkami a podporuje ho pritom investor z Južnej Kórei.
No čert to zober, vybrali ma.
Takže potrebujem zohnať niekoho, kto by šiel so mnou testovať (potrebujem im napísať mená hráčov klanu a tí budú tiež testovať).
A ešte potrebujem pomôcť s týmto mailom, lebo sa vôbec nevyznám že čo mám skôr poslať.
Takže v maile je
1) Please write us a short description (no longer than 200 words) as to why your clan would be best suited to participate in this alpha test – Based on your answer, we will be giving your clan up to ten (10) alpha test accounts.
2) Please tell your clan members to fill out the registration form located here: http://tinyurl.com/tialphatest and send us a list of your participating clan members’ full names and email addresses.
3) All participants are required to sign the Non Disclosure Agreement (NDA) attached to this email. Please send it to your clan members.
4) Clan members should electronically sign the NDA by typing in their names in the bolded name fields of the NDA and send it back to us in an email titled “TI Alpha NDA” to [email protected] by 7th July 2010.
Tak sa hláste
A k tomu tretiemu bodu: budete musieť poslať prílohou zo svojím menom