Metro 2033
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Metro 2033
tak ten koniec nemal chybu s tými tunelmi...a nakoniec ten pohlad na výbuch..chválim 
ja mam akurat taky problem ze neviem jednu pasaz prejst..nejde ani trainer ani cheat..proste neviem co robit kam ist a kym aj najdem daku cestu tak ma priserky dorazia jednoducho neviem kam ist.
-
JeffHardyy
Light Professional
a kebyže napišeš konkretne meno misie?...
do prdky to neviem a nejdem to momentalne pustat..kusok od zaciatku..mam volake schody alebo co hodit do luftu od nejakych mrtvych vojacikov mam zobrat dynamity..na takej chodbe som ..tam caka par tipkov a mna poslu toto znicit..idem rovno a do prava hore schodami tam som daco vyhodil do luftu..ale co potom..tam sa to zasype prakticky finito ale stale tam treba este nieco vyhodit do luftu ale ja neviem co a kde beham tama nic tam nikde neni akurat raz za cas priserky a ked tam beham desat minut tak ma aj daju kedze ich davam snozom..naboje nikde preto by som potreboval aspom cheat spojazdnit ale nejde..ani trainer nejde..neviem si rady
napis toto do youtube (Metro 2033 - Cursed Station) a hned to prvemocard napísal:do prdky to neviem a nejdem to momentalne pustat..kusok od zaciatku..mam volake schody alebo co hodit do luftu od nejakych mrtvych vojacikov mam zobrat dynamity..na takej chodbe som ..tam caka par tipkov a mna poslu toto znicit..idem rovno a do prava hore schodami tam som daco vyhodil do luftu..ale co potom..tam sa to zasype prakticky finito ale stale tam treba este nieco vyhodit do luftu ale ja neviem co a kde beham tama nic tam nikde neni akurat raz za cas priserky a ked tam beham desat minut tak ma aj daju kedze ich davam snozom..naboje nikde preto by som potreboval aspom cheat spojazdnit ale nejde..ani trainer nejde..neviem si rady
dakujem..uvidime ako to pomoze..
-
The Renegade
Novice
cafte seci mam tuto hru stiahnutu neviem teraz ci verziu razor alebo skidrow ale v nastaveniach mam ze antialiasing AAA a nejde to zmenit a mam aj prvy update nainstalovany a aj ked si nastavim v nvidia setings antialiasing tak je to kockate...prosim poradte niekto co s tym... dakujem...
zatial nepisu nikde nejake datumi ohladom metro 2034? kniha? hra? ja som nasiel ze kniha uz je ale nie v slovencine
ako mam prejst pasaz predsunuta pozicia? idem na povrch..mam cestinu tak origos nazov neviem ale idem na povrch vsetko je zamrznute je to hned potom ako zachranim nejake dieta
ako mam prejst pasaz predsunuta pozicia? idem na povrch..mam cestinu tak origos nazov neviem ale idem na povrch vsetko je zamrznute je to hned potom ako zachranim nejake dieta
Včera som k tomu znova sadol a prešiel do konca. Prekrásne spracovaná hra. Super dej, jedna z najkrajsich grafik ake som v hrach videl, ked nie vobec najkrajsia.
10/10
10/10
-
street2style
Novice
Zdravim mam kalsicky problem, nejde mi spustit hra, resp. hra sa normalne spusti ale cca za 5 sekund vyhodi system prestal pracovat, mam win7 najnovsie ovladace na nvidiu, aj physX aj directX ...tak ja neviem uz co s tym, jedine ze by nebol dobry ten crack ale nikde neviem najst ten razor crack, vsade je len s instalacnymi subormi hry a tie uz mam tak naco to stahovat znova... viete mi poradit?
-
Outsider
Star
Metro 2033
Zdravim, neviem ci to sem patri ale dufam ze hej
. Potreboval by som poradit s jednou vecou v hre Metro. Ak nahodou niekto vie ako sa v tejto hre da menit medzi klasickou municiou a municou na platenie tak by som bol rad ked by to sem napisal lebo v nastaveniach to nie je
.
ak si dobre pamatam tak musis podrzat ROutsider napísal:Zdravim, neviem ci to sem patri ale dufam ze hej. Potreboval by som poradit s jednou vecou v hre Metro. Ak nahodou niekto vie ako sa v tejto hre da menit medzi klasickou municiou a municou na platenie tak by som bol rad ked by to sem napisal lebo v nastaveniach to nie je
.
matejevic napísal:
Viesco ja som spravil de mam hru naistalovany tak zo slozky instal som vsetky veci nainstaloval aj direct x11(aj ked moja graficka karta ju nepodporuje) dalej ten vcredist_x86_sp1_atl_4053.exe potom aj normal directX a aj ten phys X(aj ked to je na nvidie a ja mam ATI)ale ninstaloval som to vsetko a hra mi ide.Dovtedy ani bohovi 500crackov som stiahol a nic potom som toto spravil a hra mi zrazu ide.
Ja som už tieto všetkysračky nainštaloval ok hra išla bez seknutia na plných detailoch (DX 10) po pár dňoch mi začalo nahadzovať keď prešli všetky ukážky (4A GAMES,NVIDIA A ten posledný ) napísalo NEODOSLAŤ neodoslať som neklikal no z lišty som zase zapol METRO všetko šlo celá menu nastavenia atď... iba dám START GAME vyberem obtiažnost a už dám ENTER iba seklo nedalo sa mi už nič robiť iba resetnúť komp neviem čím to može byť Inštalačka SKIDROW (Samorozbaľovací WinRAR archív na dve časti (DISK 1 DISK 2 ) Update 1 čeština
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2010, 21:06)
PLS Poraďťe
nasiel som prvu velku chybu hry .......... ked dojdete do polis tam tam su obchodnici lenze nikdo nema filtre do plynovej masky, a na dalsiu misiu vas poslu na povrch ....takze ked ti nezostali niake filtre si v riti ... toto podla mna dost nedomysleli a musel som tu misiu prechadzat s cheatmi co ma dost sralo
Pamätám sa na tú pasáž, ale myslím si, že som ju prebehol asi celú a niekde v rohu som našiel filtre s maskou tak som ju so štastím aj dokončil. Krovi, máš sa čoho báť, takýchto pasáží bude ešte dosť.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fantasticka hra, tiez si pochvalujem. Ani "boss-fight" nebol taky hrozny 
asi nevies kde presne si tie filtre nasiel ze?SSemteXX napísal:Pamätám sa na tú pasáž, ale myslím si, že som ju prebehol asi celú a niekde v rohu som našiel filtre s maskou tak som ju so štastím aj dokončil. Krovi, máš sa čoho báť, takýchto pasáží bude ešte dosť.
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nechapem ako ti nemohli ostat filtre ved su za kazdym rohomkrovi napísal:nasiel som prvu velku chybu hry .......... ked dojdete do polis tam tam su obchodnici lenze nikdo nema filtre do plynovej masky, a na dalsiu misiu vas poslu na povrch ....takze ked ti nezostali niake filtre si v riti ... toto podla mna dost nedomysleli a musel som tu misiu prechadzat s cheatmi co ma dost sralo
krovi napísal:
asi nevies kde presne si tie filtre nasiel ze?
Tam niekde pri vode, tam naľavo je vovnútri taká spadnutá stena, horí tam oheň. Tam niekde.
LAME : Nie každý si spúšťal hru na Easy
asi tak
ale poviem ti normal mi uplne stacil