CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Ako som spomenul, sam som si nie 100% isty. Tvoj sposob hry, tvoje nahodne diery, mega sluch mi sedia k nejakemu botovi, nie cloveku. To bude asi tym ze toho za sebou nemam tolko ako ty. Moj nazor na tento ban je taky, ze na miesto toho aby som vzdy ked pridem na server a hras tam ty mal zbytocne tazkosti s tym ta neustale sledovat a citat od hracov to a to na tvoju osobu, ti dam ban, aby som usetril seba a teba.
Ked chces jednoznacne vyjadrenie tak ano, si pre mna cheater. Z mojej strany nie si na servery rozhodne vitany a i ked pouzijes dynamicku IP, verim ze dokazeme tvoj styl hry rozoznat a budeme ta banovat tak ako dalsich hracov ktori dostal perma a snazia sa u nas hrat s dynamickou IP. Ty slusnost : )
//nadeo hovno o tom vies : )
Ked chces jednoznacne vyjadrenie tak ano, si pre mna cheater. Z mojej strany nie si na servery rozhodne vitany a i ked pouzijes dynamicku IP, verim ze dokazeme tvoj styl hry rozoznat a budeme ta banovat tak ako dalsich hracov ktori dostal perma a snazia sa u nas hrat s dynamickou IP. Ty slusnost : )
//nadeo hovno o tom vies : )
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja by som si rad vypocul nazor ostatnych adminov, ci su za ban na zaklade tvojich dokazov, kedze to tu nemas na starosti sam
-
lekoklatik
VIP
sudruhovia, do it
Nie som admin, ale chcem sa vyjadrit. Raz som na serveri hral, a qqq sa mi tiez nejak nezdal. Odpojil som sa, a pripojil troska neskor s inym nickom, a specoval som...Demo nemam, ale hra cisto. Podla mna. Mal som zapaty sound skoro na maxime, ale tak, aby mi neodtrhlo usi, a kazdy hrac, ktoreho zabil, predtym mohol pocut, vidiet, o com svedcili aj reflexy... Taktiez sem-tam spravil chybu, ktora by sa pri WH alebo AB jednoznacne nestala. Je to len moj sukromny nazor, ktory asi ani nebudete brat do uvahy pri udeleni unbanu.
Myslim si, ze BAN ti patri uz len preto, lebo sa chovas ako majster sveta a si arogantny ako kon. Staci?
Takych sk1llz0rov tam nepotrebujeme, bezkaj si dokazovat svoju velkost na GP
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja dodám len tolko, neprikloním sa na ani jednu stranu, tiež som raz hral myslím s tebou bol si tam s nickom qqq, drbali do teba ze cheater jedno z druhým atd., takže arogantné správenie by bolo na mieste keď to teba niekto sústavne pindá
) Myslím že som ťa aj sledoval vtedy, no na ban by som skorej dal za hru hociktorému zo "Svätej Trojice" (moje pomenovanie troch hráčov) ako jemu...
Nuž ale keď tvrdí leko že zase videl niečo iné a má aj demá a viacej sa do toho zaoberal tak nemôžem ani jemu odoprieť zákrok na základe týchto faktov...
No offence guys..
-
Pigesko
King
tu uz je bordel jak v parlamente
ja osobne som jednoznacne za ban !!! uz len z toho dovodu ze neviem vyslovit jeho nick..."qqq"...wtf?
...
-
R@mon
Medium Expert
Ja by som mu ho fukol uz vtedy co som dal demo 
och taky dovod
Tiez sa mi zo zaciatku nezdal
ale zacal som ho spektovat a nic zaujimaveho som tam nevidel vsetko clear default akcie ale ked sa lekovi nechce spektovat a NS plajeri napisu ze ma WH v poriadku no
prasiatko: skus triple q
clovek aby sa zacal bat pocuvat a dierovat
Tiez sa mi zo zaciatku nezdal
ale zacal som ho spektovat a nic zaujimaveho som tam nevidel vsetko clear default akcie ale ked sa lekovi nechce spektovat a NS plajeri napisu ze ma WH v poriadku no
prasiatko: skus triple q
clovek aby sa zacal bat pocuvat a dierovat
Ramon pozrem si to demo potom. Ale zatial sa neda nic povedat. Davat bany len preto aby sme uz nemali starosti nieje moc dobrym riesenim. To by sme mohli zabanovat kazdeho dobreho hraca a bude pokoj. Na servery ostane lame jadro a odchov mladych talentov skonci.
Takze pozrem demo od ramona a uvidim. Moje stanovisko je zatial neutralne.
-
Pigesko
King
kvekvekve...kvkvkv...kveee ??...hovadina
ja v tomto pripade sushlasim s lekom, je to server na odreagovanie a nie na "odchov talentov"...na to su servery kde sa zidu trosku skusenejsi hraci a ja osobne by som tiez nemal nervy nahravat furt toho isteho hraca...jednoducho pride skill (cheater), nabehne na dlhu a povodi 3-4ch...a to je o com?
je jasne ze po par takychto situaciach uz zacnu hraci leavovat, radsej mat server plny hracov co to hraju rekreacne a je s nimi sranda, ako tam mat par skillov pricom si clovek nie je isty ci to nie su haxorkovia a treba ich furt nahravat...
jednoducho ban...chlapec to prezije, pojde na server kde nebude tak vycnievat a budu spokojne obe strany
popripade mu dajte unban a pustite ma nanho
prasa to zariadi 
ja v tomto pripade sushlasim s lekom, je to server na odreagovanie a nie na "odchov talentov"...na to su servery kde sa zidu trosku skusenejsi hraci a ja osobne by som tiez nemal nervy nahravat furt toho isteho hraca...jednoducho pride skill (cheater), nabehne na dlhu a povodi 3-4ch...a to je o com?
jednoducho ban...chlapec to prezije, pojde na server kde nebude tak vycnievat a budu spokojne obe strany
popripade mu dajte unban a pustite ma nanho
-
*****HERO*****
Guru wannabe
na tom serveri som dohromady hral mozno tak 5 hodin, to by som si za tie 4 roky, co som registrovany na hojku, dopriat mohol, kedze by to mal byt server hlavne pre hojkacov. to je to iste, akokeby niekto organizoval turnaj v nejakom sporte a nedovolil hrat papierovo najlepsiemu teamu, lebo je jasne, ze vyhra.
-
Mad Dad
Medium Star
maxi pig, to si robíš srandu s tým skillom?:D keby hráš ako ja, tak nepoviem pol slova, ale v tvojom prípade a napíšeš hento?:D
-
lekoklatik
VIP
HERO máš svoju históriu. Dostal si ďalší ban na ďalšom servery. tehlička do tvojej skill truhličky
-
*****HERO*****
Guru wannabe
no to je sice pekne, ale vsetko su to len keci. ja chcem vidiet dokaz, na zaklade ktoreho si ma zabanoval, aby som mal moznost obhajit sa.
-
Betarik
Professional
hodte sem nejake demo ak je to mozne rad sa nanho kuknem 
-
Janio
Zablokovaný
Nikoho sa nezastávam a do toho ma je nič, no všade platí prezunkcia neviny ! A ak nemáš demo ktoré ho usvedčuje sú to len keci ! Takže buď uploadneš demo, alebo automaticky unban
A tie dristy aby si ušetril svoj čas tak máš proste smolu no, ty tam nesi od toho aby si sa bavkal a behal po servery z nálepkov "som admin" ale si od toho aby si nato dohľadal. A ani na súde neodsudia len tak bez dôkazov a aby ušetrili svoj čas
-
lekoklatik
VIP
Ako som napísal, dem som mal natočených niekoľko. žiadne demo nemám a nakoľko som sám zástancom toho že dokladať demo je potrebné, tak si teraz milerád naseriem do huby. Každý názor si prečítam, ale či chcete alebo nie, hero si doriešime my admini.
Janio uvedomujem si svoju "funkciu". K tvojmu všade platí bla bla bla, bla bla bla napíšem asi len toľko, že sme jeden z mála serverov kde sme ochotní riešiť situácie dokladom dema. Takže na túto tému nemám čo povedať.
Demo nemám, takže ho ani nedodám a za banom si stojím.
Ako som už napísal predtým, budem milovaný a nenávidený.
Budem sa o tom baviť v užšom kruhu adminov a napíšem ako si hero dopadol.
Hero. mne je ukradnute ze teba tvoja historia nezaujima. Mna zaujima a preto budes mat ban aj nadalej. Hajit sa mozes ako chces.
Posledny krat pisem ze po dohode so sudruhmi napiseme verdikt.
pqa som milo prekvapeny a dakujem.
Janio uvedomujem si svoju "funkciu". K tvojmu všade platí bla bla bla, bla bla bla napíšem asi len toľko, že sme jeden z mála serverov kde sme ochotní riešiť situácie dokladom dema. Takže na túto tému nemám čo povedať.
Demo nemám, takže ho ani nedodám a za banom si stojím.
Ako som už napísal predtým, budem milovaný a nenávidený.
Budem sa o tom baviť v užšom kruhu adminov a napíšem ako si hero dopadol.
Hero. mne je ukradnute ze teba tvoja historia nezaujima. Mna zaujima a preto budes mat ban aj nadalej. Hajit sa mozes ako chces.
Posledny krat pisem ze po dohode so sudruhmi napiseme verdikt.
pqa som milo prekvapeny a dakujem.
-
Pigesko
King
bez si spravit ns pub a potom som zvedavy ako dlho ta bude bavit nahravat dema*****HERO***** napísal:no to je sice pekne, ale vsetko su to len keci. ja chcem vidiet dokaz, na zaklade ktoreho si ma zabanoval, aby som mal moznost obhajit sa.
//btw ze to pisem zrovna ja
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ved prave, ze to je sukromny server pre hojkacov. admini su ludia a mozu sa pomylit, vy mi tu takto nedavate ale ziadnu sancu obhajit sa, ked mi neukazete dokaz, podla ktoreho som udajne porusoval pravidla. ja od nikoho neziadam, aby si uchovaval demo do konca zivota, podal som staznost 3 minuty po bane a keby nejake demo mal, dodal by ho.