MP3 player do 60€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ninx
Star
Star

Re: MP3 player do 60€

Príspevok od používateľa Ninx »

Chlapci, nehadajte sa, kupil som Sony s638 za 90€.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Kto sa tu hada? Inak, dobra voľba.
Ninx
Star
Star

Len mi na nom vadi jedna vec. Ked si do neho chcem dat mp3 tak aby boli spravne otaggovane, musim ich synchronizovat cez media player, ktory mi pomiesa artworky. Ked ich tam dam cez mass storage, tag zmizne, a zostane len artwork.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Ak si vyberaz len medzi tymito dvoma tu vyhra Sandisk urcite, hentie sony nejsu zrovna naj, mala vydrz, zvukove nastavenia obmedzenejsie oproti ostatnym ,.. v recenziach je lepsia sansa to by si musel kupit kapanek drahsi sony a to nechces.

Inac ak budes vela cestovat tak by sa ti hodil tento NWZ-E436F neviem ci ma lepsi zvuk ale vydrzi 45 hodin a stoji o 20 viac.
Ninx
Star
Star

tych 5 hodin ma nezabije, navyse NWZ-E436F nema Dynamic normaliser, Clear Bass, DSEEa ma len 4GB.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

NINX napísal:Len mi na nom vadi jedna vec. Ked si do neho chcem dat mp3 tak aby boli spravne otaggovane, musim ich synchronizovat cez media player, ktory mi pomiesa artworky. Ked ich tam dam cez mass storage, tag zmizne, a zostane len artwork.
pre toto máme radi iTunes :)
ako je možné že windows mnedia player ti ich pomieša ak ich máš otagované?
Ninx
Star
Star

M$ :) pomiesa iba artworky, a zmensi ich z 500x500 na 100x100
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Dobre si vybral :D

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 20:26)
TUCERO_SVK napísal:Ak si vyberaz len medzi tymito dvoma tu vyhra Sandisk urcite, hentie sony nejsu zrovna naj, mala vydrz, zvukove nastavenia obmedzenejsie oproti ostatnym ,.. v recenziach je lepsia sansa to by si musel kupit kapanek drahsi sony a to nechces.

Inac ak budes vela cestovat tak by sa ti hodil tento NWZ-E436F neviem ci ma lepsi zvuk ale vydrzi 45 hodin a stoji o 20 viac.
Tak teraz si riadne zapotil..... Sandisk sa ani so Sonym neda porovat. Sony je urcite lepsia znacka, vydrz ma priserne velku a zvuk ma vynikajuci (Sandisk mu nesiaha ani po päty).
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Sandisk je so Sony tak narovnako... zvuk maju obidve znacky vyborny, akurat ze maju trocha inu charakteristiku. Ani jednym chybu neurobis ;)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

FANTOM092 napísal:Dobre si vybral :D

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 20:26)

Tak teraz si riadne zapotil..... Sandisk sa ani so Sonym neda porovat. Sony je urcite lepsia znacka, vydrz ma priserne velku a zvuk ma vynikajuci (Sandisk mu nesiaha ani po päty).
si asi nepochopil prispevok. Prečítaj si ho ešte raz a možno na to dojdeš. Alebo lepšie prečítaj si celú tému a potom komentuj. :wink:
Ryan Giggs
VIP
VIP

FANTOM092 napísal:Dobre si vybral :D
To je riadny nezmysel. To si teraz zapotil ty. Bavime sa tu o porovnani konkretnych modelov a nie o značkach ako takych. A tu po zvukovej stranke jednoznačne vedie Clip, či sa ti to pači alebo nie. Sanmozrejme na pribalenych sluchadlach to ťažko zistiš. A s tou vydržou je to nezmysel ešte väčši, asi si "prišerne veľku" ešte nevidel (pozri si Cowony a ich 60 hodin). Papierovo ma ten Sony len o 3 hodiny väčšiu ako Clip.
FANTOM092
Light Star
Light Star

Je mi trosku na smiech z vas a aj zo Sandisku. Ten model Sandisku by sa mohol poprovnavať zo sonym B153F aj ked uz aj toto je na mna vela ale zo Sonym s638 to sa uz porovnavat vobec neda, vsak aj ta cena je ovela vyssia. Sandisk nema skoro ani obrazovku a ten jeho dizajn je ako keby bol od nejakeho cinana. Na tom modele co kupil moze pozerat aj videa a mat tam aj nejake obrazky a to ste tu ani nespomenuli. No a hudbu od Sandisku som nepocul tak neviem povedat ci je lepsi ako sony(ale nemyslim si zeby bol v hudbe lepsi)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Vies, my sa tu bavime o prehravani hudby a jej kvalite. Ak niekto chce vazne pozerat filmy, hrat hry atd., tak si kupi iPod Touch alebo iPhone.
Ryan Giggs
VIP
VIP

FANTOM092 napísal:Je mi trosku na smiech z vas a aj zo Sandisku. Ten model Sandisku by sa mohol poprovnavať zo sonym B153F aj ked uz aj toto je na mna vela ale zo Sonym s638 to sa uz porovnavat vobec neda, vsak aj ta cena je ovela vyssia. Sandisk nema skoro ani obrazovku a ten jeho dizajn je ako keby bol od nejakeho cinana. Na tom modele co kupil moze pozerat aj videa a mat tam aj nejake obrazky a to ste tu ani nespomenuli. No a hudbu od Sandisku som nepocul tak neviem povedat ci je lepsi ako sony(ale nemyslim si zeby bol v hudbe lepsi)
Smiešno je mne z teba. Ako môžeš povedať, že hra horšie, keď si ho nikdy nepočul??? Ako môžeš niečo porovnavať, keď nemaš skusenosť? Prečitaj si aspoň recenzie. Clip je hodnoteny ako jeden z najlepšie hrajucich prehravačov bez ohľadu na cenu. A nechapem, čo tu pletieš Sony s638 a ako ho môžeš porovnavať s Clipom, keď sa tu bavime o prehravači za 60€?! s638 stoji 2x toľko takže je logicke, že bude z lepšich materialov a lepšie vybaveny. A autor temy nechcel ani video, takže s displejom si tiež dosť mimo. Trošku sudnosti, ak nejaku maš by neškodilo.
FANTOM092
Light Star
Light Star

to nema zmysel tu nieco hovorit
Ryan Giggs
VIP
VIP

Konečne ti to došlo.
FANTOM092
Light Star
Light Star

nepiskuj prosim ta :psssst:
Ninx
Star
Star

ked uz tak, nepyskuj sa pise s ypsilonom
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

prepáčte že sa pchám do cudzej témy, ale mám otázačku. Čo vravíte na iriver e30 a e50? bola by to dobrá kúpa?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Podľa toho, na čo to chceš využivať, a aky je cenovy limit.
Napísať odpoveď