Kto urcuje normy?..no ti ktori maju moc resp najviac prachov :)V akej iluzii ty zijes,resp alebo sme naozaj taki dusevni kryply aby sme namiesto najvyssich hodnot dobrovolne davali prednost tym prehnitym ktore z nas robia hrabive,nenavistne,zavistlive,chamtive monstra?nordkapp_pb napísal:ithory - a kto ma tu moc poveat co spravne je a co nie ? a v akej miere nieco dobre je a v akej uz nie ? ... pri niecom objektivnom sa to povedat da, ale pri niecom takom ako je rebricek hodnot ? ... kto moze rozhodnut o tom ze je zle mat peniaze vyssie ako lasku ? rebricky hodnot su iba o tom konkretnom cloveku a o tom co ho naplna - a na to mu nemoze nikto siahat... ano mozes sa pozerat cez prsty ale neda sa povedat ze by to malo byt zle
keby si vsetky najradsej spalila, tak ich radsej posli mne - cislo uctu cez SSja ti s kludnou dusou pomozem od tvojho problemu, budem s tebou niest tvoje materialne bremeno, ktore ta tazi a nemozes kvoli nemu videt krasu sveta
...
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2010, 0:51)
A je to tak dobre Janio,je to tak spravne?Janio napísal:ithory - V dnešnom materiálnom svete okrem peňazí nemá hodnotu nič, bohužial ani život... Takže u mňa peniaze sú na dosť vysokom mieste, síce za peniaze si všetko nekúpim (napr. láska) no lepšie je byť boahtý bez lásky, ako chudobny s dlhmi a taktiež bez láskyEhm, a zaujímalo by ma ako by vyzeral život bez penazí to by som z obchodu zobral asi všetko
nordkapp - Ja mám iba dlhy aj tie si rád zoberieš ?Poprípade ti dám môj debet
(4-fun)
Kolko svinstva..zla sa kvoli prachom napachalo,kolko rozpadnutych rodin,kolko medziludskych vztahov maju na svedomi,zabija sa,vrazdi sa,vedu sa kvoli nim vojny a co este vsetko.Peniaze su skaza ludstva a to je fakt.A namiesto toho aby sme sa snazili vybudovat lepsi a hodnotnejsi svet/aspon/ pre nase deti,radsej sa prisposobujeme a ideme so stadom..
Inak,ved existuju koncepty,ti po prip hodim
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2010, 0:56)
ale myslim ze kazda prehra ma posuva dalej..mozno viac dalej ako vyhra[/quote]
Tomu sa hovori-bezkonkurencny nahlad..