Prehry

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Prehry

Príspevok od používateľa ithory »

nordkapp_pb napísal:ithory - a kto ma tu moc poveat co spravne je a co nie ? a v akej miere nieco dobre je a v akej uz nie ? ... pri niecom objektivnom sa to povedat da, ale pri niecom takom ako je rebricek hodnot ? ... kto moze rozhodnut o tom ze je zle mat peniaze vyssie ako lasku ? rebricky hodnot su iba o tom konkretnom cloveku a o tom co ho naplna - a na to mu nemoze nikto siahat ;-) ... ano mozes sa pozerat cez prsty ale neda sa povedat ze by to malo byt zle :-)

keby si vsetky najradsej spalila, tak ich radsej posli mne - cislo uctu cez SS :-) ja ti s kludnou dusou pomozem od tvojho problemu, budem s tebou niest tvoje materialne bremeno, ktore ta tazi a nemozes kvoli nemu videt krasu sveta :-P ...
Kto urcuje normy?..no ti ktori maju moc resp najviac prachov :)V akej iluzii ty zijes,resp alebo sme naozaj taki dusevni kryply aby sme namiesto najvyssich hodnot dobrovolne davali prednost tym prehnitym ktore z nas robia hrabive,nenavistne,zavistlive,chamtive monstra?

//autoeditácia príspevku (11 Júl 2010, 0:51)
Janio napísal:ithory - V dnešnom materiálnom svete okrem peňazí nemá hodnotu nič, bohužial ani život... Takže u mňa peniaze sú na dosť vysokom mieste, síce za peniaze si všetko nekúpim (napr. láska) no lepšie je byť boahtý bez lásky, ako chudobny s dlhmi a taktiež bez lásky ;) Ehm, a zaujímalo by ma ako by vyzeral život bez penazí to by som z obchodu zobral asi všetko

nordkapp - Ja mám iba dlhy aj tie si rád zoberieš ? :D Poprípade ti dám môj debet :D (4-fun) ;)
A je to tak dobre Janio,je to tak spravne?
Kolko svinstva..zla sa kvoli prachom napachalo,kolko rozpadnutych rodin,kolko medziludskych vztahov maju na svedomi,zabija sa,vrazdi sa,vedu sa kvoli nim vojny a co este vsetko.Peniaze su skaza ludstva a to je fakt.A namiesto toho aby sme sa snazili vybudovat lepsi a hodnotnejsi svet/aspon/ pre nase deti,radsej sa prisposobujeme a ideme so stadom..
Inak,ved existuju koncepty,ti po prip hodim

//autoeditácia príspevku (11 Júl 2010, 0:56)
ale myslim ze kazda prehra ma posuva dalej..mozno viac dalej ako vyhra[/quote]
Tomu sa hovori-bezkonkurencny nahlad..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

normy su urcitou formou spolocenskej dohody o spolocnych aspektoch spoluzitia - nikto ti ale nemoze diktovat co mas mat rada, alebo co rada mat nemas, pripadne ako mas svoje hodnoty radit :-)

pozrime sa na to z druhej strany - si fakt taka naivna ze si myslis ze bez penazi (nie v penazenke, ale ako platidlo) sa da zit ? zit na takejto urovni na akej zijeme dnes ? ... To ze sa jedinec stara o seba a sebe blizkych a robi pre to vsetko je obycajny zakon prirody a ine to nikdy nebude - ani v "idealnom svete" ;-)

neviem o akych konceptoch meles, ale konceptom krasneho sveta a skvelych zajtrajskov bola napriklad myslienka komunizmu - najvacsia ko*otina v historii ;-)

btw. - zamysli sa a vacsina tych svinstiev co si napisala k prachom sa da aplikovat aj na lasku ;-) ... je teda laska rovnake svinstvo ako prachy, alebo su prachy rovnako silnym nastrojom ako laska ? :-D :-D :-D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Prachy určite môžu za veľa zla, večná to túžba ľudí, hneď po moci.

Keď sa nato však pozrieme z opačnej strany, tak ak sa s nimi zaobchádza rozumne, tak vedia priniesť aj veľa dobra a to preto, že je teraz žijeme v takom systéme, kde hrajú peniaze prim a zrušiť peniaze je momentálne určite nereálne.

Určite by som však peniaze nedával na 1.miesto v nejakom pomyselnom rebríčku, už len z princípu, lebo som presvedčený, že existujú oveľa silnejšie a potrebnejšie hodnoty, ale zas nemožno nikomu prikazovať, na aké miesto si tie peniaze do rebríčku zaradí.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

nordkapp_pb napísal:normy su urcitou formou spolocenskej dohody o spolocnych aspektoch spoluzitia - nikto ti ale nemoze diktovat co mas mat rada, alebo co rada mat nemas, pripadne ako mas svoje hodnoty radit :-)

pozrime sa na to z druhej strany - si fakt taka naivna ze si myslis ze bez penazi (nie v penazenke, ale ako platidlo) sa da zit ? zit na takejto urovni na akej zijeme dnes ? ... To ze sa jedinec stara o seba a sebe blizkych a robi pre to vsetko je obycajny zakon prirody a ine to nikdy nebude - ani v "idealnom svete" ;-)

neviem o akych konceptoch meles, ale konceptom krasneho sveta a skvelych zajtrajskov bola napriklad myslienka komunizmu - najvacsia ko*otina v historii ;-)

btw. - zamysli sa a vacsina tych svinstiev co si napisala k prachom sa da aplikovat aj na lasku ;-) ... je teda laska rovnake svinstvo ako prachy, alebo su prachy rovnako silnym nastrojom ako laska ? :-D :-D :-D
a,Ano tak nejako by to malo vyzerat,nazatial vsak /neoficialne samozrejme/normy urcuju media,dfc cely nas svetonazor.Keby to tak nebolo,by cela spolocnost vyzerala trosku inak,nemyslis?
b,tie koncepty,kvoly tebe som liezla do jamy levovej lol,nie vazne,padli aj konkretnejsie navrhy/koncepty/len sa mi fakt nexce hrabat,toto mam tak viac po ruke
http://www.diskusneforum.sk/tema/projekt-venusa
c,tiez som sa stretla s vyrokom,ze vraj kvoly laske/sa/ ludia vrazdia a etc..blbost jak mrakodrap,pretoze laska je v prvom rade nesebecka,nezistna,laska je dobro uz po lopate atd,ludia sa vrazdia tak maximalne kvoly svojmu vlastnemu" egoizmu resp majetnickym/vlastnickym postojom k inemu cloveku a pre ine nase vlastnosti,s ktorymi ale laska ako taka nema vobec nic spolocne.ps,Moze sa stat,napr,milovana osoba je v ohrozeni,ty zabijes aby si ju chranil,ale to nie je zo zlych pohnutok a plati len v naozaj extremnych pripadoch,ked nemas naozaj inu moznost.
A toto zrovnavat so svinstvami,ktore sa deju denne kvoli peniazom,hadam ani nemozes mysliet vazne

//autoeditácia príspevku (11 Júl 2010, 13:45)
hughito napísal:Prachy určite môžu za veľa zla, večná to túžba ľudí, hneď po moci.

Keď sa nato však pozrieme z opačnej strany, tak ak sa s nimi zaobchádza rozumne, tak vedia priniesť aj veľa dobra a to preto, že je teraz žijeme v takom systéme, kde hrajú peniaze prim a zrušiť peniaze je momentálne určite nereálne.

Určite by som však peniaze nedával na 1.miesto v nejakom pomyselnom rebríčku, už len z princípu, lebo som presvedčený, že existujú oveľa silnejšie a potrebnejšie hodnoty, ale zas nemožno nikomu prikazovať, na aké miesto si tie peniaze do rebríčku zaradí.
Amen :)
K tomu syst.zhumanizovany kapital,v poslednej dobe zacinam mat pocit,ze asi najlepsie,bo ludia su tak je**uti,ze su schopni zneuzit asi uplne vsetko,aj keby sa odburali tie prachy.A samo,nech sa zariadi kazdy podla seba,ako mu vyhovuje,ja len ze,clovek so zdravym rozumom,nebude preferovat na prvej priecke prachy predsa

aprp,no neda mi :D,tu niekedy aj komunizmus bol?tak max podla nazvu,bo sadisticky omyl si pliest socik s niecim co sa tu v zivote nezrealizovalo,nie?Takze najskor skusit zaviest a az v pripade nefungcnosti trepat ze kok*tina :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ithory - ale o tom socik bol, snazil sa zavies komunizmus. V Zvaze trochu inak, v CSSR trochu inak, v Rumunsku trochu inak, v Bulharsku trochu inak. Ale vsetci sme dopadli tak jak sme dopadli.

Osobne sa k prehre spravam podla toho o co ide, ako velmi mi na tom zalezi. Zvacsa obetujem isty cas hladaniu moznosti napravy, priamo umerny dolezitosti danej veci. Ked sa mi nepodari nic najst, idem dalej.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a) keby to tak nebolo ... musime sa bavit o tom co by bolo, keby ryby neboli v rybniku ? ... je to tak ...
media "diktuju" akesi "normy" iba v tych nepodstatnych veciach o ktorych sa tu ale nebavime - napr. co si obliect k vode toto leto, aby sa na nas na rybniku pri hornej dolnej nedival nejaky modny guru cez prsty ... tie normy o ktorych sa bavime si vytvaraju sami ludia a prejavuju sa ako urcita slusnost, solidnost a pod. :-) ... na to co si ja mam o com myslet ale nikto normu nezavedie a ani nemoze - preto je rovnako spravne mat ako najvyssiu hodnotu peniaze, alebo lasku, alebo hocico, pokial to nieje nejak spolocensky skodlive ((a to ze som sikovny zarobit prachy spolocensky skodlive nieje, ba prave naopak, pokial ich zarobim poctivo)) :-)

b) az potialto som to cital so zaujmom -> " Už len veterná a slnečná energia by sa pri plnom možnom využití momentálne dostupnými technológiami (žiadne scifi technológie, ale prostriedky bežne používané a známe už teraz v súčastnosti) by dokázala niekoľkonásobne pokryť momentálne potreby spoločnosti." ... BOZE ... ale nie o tom som chcel :-) ...

toto je presne ta Utopia o ktorej snivaju ludia oddavna - nic nerobit a len si lebedit :-) ... je velmi pekne mysliet si ze nieco take fungovat moze, ale ked uz len vyjdeme z ludskej podstaty, ktoru mame kazdy rovnaku a je to zakon prirody, tak nemoze ... aj ked bude vsetko zadarmo a vsetkeho budem moct mat poprdeli moc, tak dojde ku konfliktu zaujmov, ktory moze vyriesit bud iba moc alebo peniaze :-) ... mne niekto slubuje ze budem moct zit pokojne - nebudem - ja chcem kakavkovo-nebickove ferrari co zere 25l/100km, travu okolo cesty, zraza na prechodoch dochodcov a robi pekne pocasie v britanii ... a chces ci nechces, niekomu inemu sa to pacit nebude a kto to vyriesi ? ze sa dohodneme ? zabudni, kazdy predsa mozeme mat co chceme, lebo zijeme v projekte Venusa ;-) ... teraz si vlastnou sikovnostou nan zarobim a mozem ho mat a ze sa na mna nejaky zelenac bude divat cez prsty mi moze byt ukradnute :-) - ze by ma malo zaujimat co si o tom mysli ? nemusi - v mojom rebricku hodnot taky clovek nieje moc vysoko a kto ma pravo ovplyvnit moj rebricek ? :-)

ze ludia nemusia pracovat ? ano vela veci sa da plne automatizovat, s dnesnymi technologiami, ale niekto musi vyvinut dalsie, niekto sa musi postarat o optimalizacie atd atd ... a kto to bude ? dnes nejaka kapacita v odbore robi to co ju naplna a motivovana je tym ze dostane hafo prachov a nemusi sa o nic starat - vo venus stave ? nejakej hlavicke sa nechce, radsej si pojde na prechadzku so psom a padne na hubu cely vyvoj :-) ...

je to velmi rozsiahly problem o ktorom som pred istym casom diskutoval celu noc s partiou a pada to na hubu v "pravnych" otazkach a zaujmoch ludi :-) ... sam za seba to uzavrem tak, ze takeho stavu sa nikdy dozit nechcem ;-)

c) nikdy si nepocula o tom ako sa vrazdia sokovia v laske ? ... ja hej :-)
bolo to myslene na ilustraciu, ale vidis ze ani ta najslnieckovejsia vec akou laska je, nemusi byt vzdy to najviac :-) ... podme sa oddnes vsetci navzajim lubit - skoro dojdeme k tomu, ze toho koho mam na svete najradsej, ma na svete najradsej aj niekto iny a uz je tu zas rozpor - ked sa nebudeme vrazdit kvoli prachom, tak kvoli laske :-)

nikdy som inak dost dobre nepochopil, preco kydaju na prachy len ti, ktori ich nevedia zarobit - ja som v zivote nepocul skutocne bohateho cloveka, aby sa stazoval ze strada - ano chcel by viac casu na ine zaujmy, aj si moze dovolit na minutu prestat robit a vyzil by krasne, ale praca ho tak bavi a ma ju tak rad, ze musi spravit kompromis :-) ... a o tych to je vzdy :-)

a propos - neviem kto tu spominal, ze nejaky komunizmus niekedy realne fungoval alebo co ? pokial viem tak aspon sam za seba som vyjadril nieco o myslienke komunizmu ;-)

ale spat k prehram, lebo sme OT - mozno by si mala zalozit temu o tom ako prachy nicia spolocnost ;-)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

nordkapp_pb napísal:a) keby to tak nebolo ... musime sa bavit o tom co by bolo, keby ryby neboli v rybniku ? ... je to tak ...
media "diktuju" akesi "normy" iba v tych nepodstatnych veciach o ktorych sa tu ale nebavime - napr. co si obliect k vode toto leto, aby sa na nas na rybniku pri hornej dolnej nedival nejaky modny guru cez prsty ... tie normy o ktorych sa bavime si vytvaraju sami ludia a prejavuju sa ako urcita slusnost, solidnost a pod. :-) ... na to co si ja mam o com myslet ale nikto normu nezavedie a ani nemoze - preto je rovnako spravne mat ako najvyssiu hodnotu peniaze, alebo lasku, alebo hocico, pokial to nieje nejak spolocensky skodlive ((a to ze som sikovny zarobit prachy spolocensky skodlive nieje, ba prave naopak, pokial ich zarobim poctivo)) :-)

b) az potialto som to cital so zaujmom -> " Už len veterná a slnečná energia by sa pri plnom možnom využití momentálne dostupnými technológiami (žiadne scifi technológie, ale prostriedky bežne používané a známe už teraz v súčastnosti) by dokázala niekoľkonásobne pokryť momentálne potreby spoločnosti." ... BOZE ... ale nie o tom som chcel :-) ...

toto je presne ta Utopia o ktorej snivaju ludia oddavna - nic nerobit a len si lebedit :-) ... je velmi pekne mysliet si ze nieco take fungovat moze, ale ked uz len vyjdeme z ludskej podstaty, ktoru mame kazdy rovnaku a je to zakon prirody, tak nemoze ... aj ked bude vsetko zadarmo a vsetkeho budem moct mat poprdeli moc, tak dojde ku konfliktu zaujmov, ktory moze vyriesit bud iba moc alebo peniaze :-) ... mne niekto slubuje ze budem moct zit pokojne - nebudem - ja chcem kakavkovo-nebickove ferrari co zere 25l/100km, travu okolo cesty, zraza na prechodoch dochodcov a robi pekne pocasie v britanii ... a chces ci nechces, niekomu inemu sa to pacit nebude a kto to vyriesi ? ze sa dohodneme ? zabudni, kazdy predsa mozeme mat co chceme, lebo zijeme v projekte Venusa ;-) ... teraz si vlastnou sikovnostou nan zarobim a mozem ho mat a ze sa na mna nejaky zelenac bude divat cez prsty mi moze byt ukradnute :-) - ze by ma malo zaujimat co si o tom mysli ? nemusi - v mojom rebricku hodnot taky clovek nieje moc vysoko a kto ma pravo ovplyvnit moj rebricek ? :-)

ze ludia nemusia pracovat ? ano vela veci sa da plne automatizovat, s dnesnymi technologiami, ale niekto musi vyvinut dalsie, niekto sa musi postarat o optimalizacie atd atd ... a kto to bude ? dnes nejaka kapacita v odbore robi to co ju naplna a motivovana je tym ze dostane hafo prachov a nemusi sa o nic starat - vo venus stave ? nejakej hlavicke sa nechce, radsej si pojde na prechadzku so psom a padne na hubu cely vyvoj :-) ...

je to velmi rozsiahly problem o ktorom som pred istym casom diskutoval celu noc s partiou a pada to na hubu v "pravnych" otazkach a zaujmoch ludi :-) ... sam za seba to uzavrem tak, ze takeho stavu sa nikdy dozit nechcem ;-)

c) nikdy si nepocula o tom ako sa vrazdia sokovia v laske ? ... ja hej :-)
bolo to myslene na ilustraciu, ale vidis ze ani ta najslnieckovejsia vec akou laska je, nemusi byt vzdy to najviac :-) ... podme sa oddnes vsetci navzajim lubit - skoro dojdeme k tomu, ze toho koho mam na svete najradsej, ma na svete najradsej aj niekto iny a uz je tu zas rozpor - ked sa nebudeme vrazdit kvoli prachom, tak kvoli laske :-)

nikdy som inak dost dobre nepochopil, preco kydaju na prachy len ti, ktori ich nevedia zarobit - ja som v zivote nepocul skutocne bohateho cloveka, aby sa stazoval ze strada - ano chcel by viac casu na ine zaujmy, aj si moze dovolit na minutu prestat robit a vyzil by krasne, ale praca ho tak bavi a ma ju tak rad, ze musi spravit kompromis :-) ... a o tych to je vzdy :-)

a propos - neviem kto tu spominal, ze nejaky komunizmus niekedy realne fungoval alebo co ? pokial viem tak aspon sam za seba som vyjadril nieco o myslienke komunizmu ;-)

ale spat k prehram, lebo sme OT - mozno by si mala zalozit temu o tom ako prachy nicia spolocnost ;-)
Sranda aj som prave rozmyslala ze sem taky topic fuknem,ale server ma okaslal
Media,daj si dole klapky z oci clovece,fakt taky naivny?nie ze len urcuju normy,doslova s nami manipuluju,ovplyvnuju verejnu mienku,zavadzaju,cenzuruju,klamu,proste si s ludmi robia co chcu,iba taky napriklad 9/11 boze
Btw,a uz samotny fakt,to ze osobne vyzdvihujes ako najvyssiu hodnotu prachy,svedci o deficite duchovnej zrelosti a to ani nehovorim,ze lipnutie na peniazoch kraca ruka v ruke s chamtivostou,takito ludia/pre ktorych su peniaze to najpodstatnejsie/ vecsinou nepoznaju zdravu mieru,co z toho pre takeho cloveka potom vyplyva?
Ohladom Venus,asi trpis poruchami vnimania,resp dalsi co za ten svet nexce chapat,ale posnazim sa hodit relevantnejsi link/
/aprp,z mojej skusenosti,ludia co sa nedokazu vypracovat po financn.stranke vecsinou kydaju na osud" :) neboj ze im nevyliezaju oci a nemyl si hrabivost s tvorivostou ;) zase vecsinou tych zazobancov,ma nato svoje lidi/
A ked sa vrazdia rivali..co to ma spolocne s laskou?Ved ak niekoho milujem predsa zo vsetkeho najviac si /mu,jej/zelam,aby bol ten moj objekt zaujmu stastny,aj keby to znamenalo ze s niekym inym,je pre mna prvorade "jeho" stastie,o tom je ta laska,nie uzurpovat si pre seba,oni sa nevrazdia z lasky ale z obycajneho osobneho egoizmu,dozrej :)

//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 0:29)
Fabo napísal:ithory - ale o tom socik bol, snazil sa zavies komunizmus. V Zvaze trochu inak, v CSSR trochu inak, v Rumunsku trochu inak, v Bulharsku trochu inak. Ale vsetci sme dopadli tak jak sme dopadli.

Osobne sa k prehre spravam podla toho o co ide, ako velmi mi na tom zalezi. Zvacsa obetujem isty cas hladaniu moznosti napravy, priamo umerny dolezitosti danej veci. Ked sa mi nepodari nic najst, idem dalej.
Jak to pre krista robite,ze ste vsetci taki pohodari..kua a ja nedokazem ani za ten svet nechat plavat :evil:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

v prvom rade ta poprosim necituj take dlhe prispevky, ked pises priamo pod ne - je to strasne neprehladne, staci dat nick, na koho sa odkazujes a je to cajk ;-)

jaky som ja naivny ? ja som realista a vidim ze media seru do hlav iba tym ludom co si to nechaju :-) kolko myslis ze sa zmenilo v top politike "vedenia sveta" za poslednych povedzme 300 rokov ? zhola nic, akurat sa rozsirili sfery posobnosti a je lahsie maskovat nejake umysly - ano aj na to sa media daju vyuzit :-)

neviem kde si sa docitala, ze ja osobne vyzdvihujem ako najvyssiu hodnotu prachy, ale evidentne si si to nejak domyslela a na zaklade toho tu vynasas sudy ;-)

neviem tiez akymi poruchami vnimania trpim, ked nechcem akceptovat nejaky poondiaty projekt venus, ku ktoremu som sa relevantne vyjadril na urovni nazorov, preco podla mna nie ... ty mi napis preco, alebo ako "ano" to o com si ja myslim ze "nie", miesto toho prazdneho tliachania okolo toho ;-)

to na koho zvaluju ludia to ze nezarobia prachy je koneckoncov uplne jedno, pretoze vo finale je to ich vlastna neschopnost :-) ...

ad rivalita - naraza to prave na tu hlavnu vlastnost kazdeho jedneho z nas - zijeme hlavne sami pre seba ;-) ... nedycham, nejem, nepijem, nerobim ine veci pre inych, ale pre seba, tak ako hociake zviera, posledny neskazeny produkt prirody, tiez ulovi svoju korist pre seba a nie pre nejake ine ;-)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

nordkapp_pb napísal:v prvom rade ta poprosim necituj take dlhe prispevky, ked pises priamo pod ne - je to strasne neprehladne, staci dat nick, na koho sa odkazujes a je to cajk ;-)

jaky som ja naivny ? ja som realista a vidim ze media seru do hlav iba tym ludom co si to nechaju :-) kolko myslis ze sa zmenilo v top politike "vedenia sveta" za poslednych povedzme 300 rokov ? zhola nic, akurat sa rozsirili sfery posobnosti a je lahsie maskovat nejake umysly - ano aj na to sa media daju vyuzit :-)

neviem kde si sa docitala, ze ja osobne vyzdvihujem ako najvyssiu hodnotu prachy, ale evidentne si si to nejak domyslela a na zaklade toho tu vynasas sudy ;-)

neviem tiez akymi poruchami vnimania trpim, ked nechcem akceptovat nejaky poondiaty projekt venus, ku ktoremu som sa relevantne vyjadril na urovni nazorov, preco podla mna nie ... ty mi napis preco, alebo ako "ano" to o com si ja myslim ze "nie", miesto toho prazdneho tliachania okolo toho ;-)

to na koho zvaluju ludia to ze nezarobia prachy je koneckoncov uplne jedno, pretoze vo finale je to ich vlastna neschopnost :-) ...

ad rivalita - naraza to prave na tu hlavnu vlastnost kazdeho jedneho z nas - zijeme hlavne sami pre seba ;-) ... nedycham, nejem, nepijem, nerobim ine veci pre inych, ale pre seba, tak ako hociake zviera, posledny neskazeny produkt prirody, tiez ulovi svoju korist pre seba a nie pre nejake ine ;-)
Jaj taak..no ked sa ty pokladas za zviera,nie je potom o com..co tu stracam cas :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pretoze potrebujes niekoho presviedcat o spravnosti svojich nazorov ... napriklad vyberanim si prikladov, ktore neboli mienene ako priame vazby ;-) :-P
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

:new03: Ste strašne Off topic! Toto sa zvrtlo! Buď budete písať k veci alebo odsúdite túto tému na uzamknutie. :new03:

mirak2 napísal:ale myslim ze kazda prehra ma posuva dalej..mozno viac dalej ako vyhra
Naprosto súhlasím. Keď sa snažím najviac a predsa prehrám, tak ma to viac posunie dopredu a zdokonalím sa ako keď ľahko vyhrám.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jews did 9/11 a podobne... ehm... sra/ndi/cky preberame tutaj.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Eruner napísal::new03: Ste strašne Off topic! Toto sa zvrtlo! Buď budete písať k veci alebo odsúdite túto tému na uzamknutie. :new03:

Naprosto súhlasím. Keď sa snažím najviac a predsa prehrám, tak ma to viac posunie dopredu a zdokonalím sa ako keď ľahko vyhrám.
Prosim Ta nebud ako male dieta :)
...a kvitujem :)

//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 14:02)
Fabo napísal:Jews did 9/11 a podobne... ehm... sra/ndi/cky preberame tutaj.
No ved preto som svihla prave 9/11,to uz hadam dnes nikto nepoklada za konspiracy,aspon ti ktori maju ako taki prehlad...ale okis

//autoeditácia príspevku (14 Júl 2010, 0:50)
a niekedy je dobre prehrat,aspon zistime ze sme len ludia ..motto dna :D
Napísať odpoveď